ممنون با توضیحاتیکه ارائه کردید کاملا جهت خرید با اطلاعات میتونم تصمیم گیری کنم فکرکنم برای دوستان هم مفید بوده باشه .
ممنون با توضیحاتیکه ارائه کردید کاملا جهت خرید با اطلاعات میتونم تصمیم گیری کنم فکرکنم برای دوستان هم مفید بوده باشه .
سلام
در هر صورت (بدون توجه به اینکه روی چه دوربینی استفاده می کنید) اولویت با خرید ورژن G است مگر آنکه اختلاف قیمتشان مهم باشد که در این صورت روی سری FX (فول فریم ها) و روی سری DX موتوردار می توانید از سری D هم استفاده کنید.
فرهاد حسيني
با سلام
دوستانی که خیلی ریز و با دقت نگاه میکنن به خروجی عکس ها
به نظرشون بین لنز های سری قدیمی d 50 که زاپن بودن و لنزی که الان تو بازار موجود هستش تفاوتی توی خروجی هست ؟
سلام
باید دید سری لنز چی بوده...
ما از سری D قدیمی تر هم داریم تازه سری D درستش AF_D هست.
قبل از اون AF بوده. که اتوفوکوس داره روی نیکون های موتور دار.
قبل از اون AI بوده و باز قبلش سری F قدیم که بهش Non AI هم میگن که ظاهرا روی موتوردارها سوار نمیشه و به دوربین صدمه میزنه... ولی روی بادی های بی موتور مثل دی 3200 و دی 5200 نصب میشه ولی اتوفوکوس و نورسنجی و ... نداره.
راه شناسایی اش هم اینه که روی بادی لنز فقط یک ردیف عدد دیاف وجود داره و اون سری دوم عدد ریزهای دیاف رو نداره.
برای اطلاعات کاملتر اینجا رو ببینید: Nikon Lens Compatibility
ارادتمند
مجتبی
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
دوستان من این لنز 50 1.8 D رو به تازگی خریدم یه سوالی داشتم برای تهیه پرتره با این لنز بهترین دیافراگ چیه که تقریبا کل صورت در فکوس باشه
و سوال بعدیم اینه که روی دست تا چه سرعت شاتری لرزش دست برروی عکس تاثیر نداره
دوست عزیز باسلام،
اصولا لنز های پرتره، لنز های سریعی هستند و f پایین تری دارند به دلیل ایجاد عمق میدان کم. همچنین از این لنز ها می تونید در محیطهای تاریک هم به دلیل داشتن f پایین استفاده کنید.
اصولا قریب به اتفاق لنزها ماکزیمم شارپنسشون بین 5.6 تا 8 هست و حتی بیشتر اونها ماکزیمم شارپنسشون روی f/8 هست در این میان هستند لنزهای سریعی که شارپنس قابل قبولی در f های پایین ارائه میدند. ورژن G این لنز جزو لنزهایی هست که در f/1.8 شارپنس بسیار خوبی داره به طوری که وقتی روی f/8 هم تنظیم کنید تفاوت شارپنس زیادی رو نخواهید دید، موردی که در بیشتر لنزها وجود داره!
اصولا اگه یخواییم مقدار شارپنس لنزها رو در حالت کلی روی یک نمودار نشان دهیم، چیزی مثل نمودار معادله درجه 2 خطی خواهیم داشت که در اون معادله علامت a، منفی هست. ( نمو داری شبیه به U برعکس، با شیب ملایم). در چنین نموداری شارپنس در f های پایینتر مثلا 1.8، 2.8 کمی پایین تر از میزان ماکزیمم قرار دارد. با رسیدن یه f های بالاتر مثل f/4، f/5.6، و مخصوصا f/8 شارپنس به ماکزیمم مقدار خودش میرسه و دوباره با بستن بیشتر دیافراگم مثل f/11، f/16 و f/22 شارپنس کمی افت کرده و تقریبا کمی پایین تر از سطح f های کوچکتر مثل 1.8 و 2.8 قرار می گیرد.
سلام یه سوال داشتم بنده یه لنز 50 mm f 1.8 d برام از دبی اوردن الان روی دوربین دی 7000 که میزارم جواب نمیده ولی لنز 18-200 و 18-105 گذاشتم مشکلی نداره باشون لنز رو روی یه دوربین دیگه گذاشتم روی اون دوربین جواب داد ولی روی دوربین من مشکل داره - لنز رو که دیافش رو روی 22 قفل میکنم میبندم ولی ارور f ee رو میده یه گزینه داره داخل تنظیمات که اون رو تغییر میدم اف رو 22 ثابت میشه دیگه با گردون اصلی و فرعی تغییر نمیکنه ولی سرعت شاتر چرا عوض میشه کانکتورای سی پی یو روی لنز و دوربین هم تمیز کردم ولی فایده نداشت بردم نمایندگی اهواز گفت که بعضی لنزا نمیخورن برام همچین حرفی قابل هضم نیست اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست عزیز با سلام،
این مشکلی است که در بعضی D7000 ها شایعه هست و تنها یک راه داره.
شما باید کنترل دیافراگم رو از روی خود بدنه انجام بدید نه رینگ کنترل دیافراگم روی لنز به این منظور به منوی زیر که در صفحه 233 دفترچه راهنمای D7000 موجود هست مراجعه کنید.
Custom Settings menu-->f6: Customize Command Dials-->Aperture setting
امیدوارم مشکلتون حل بشه.