سلام
ممنون جناب شعبانی از پاسختون، خیالم از این بابت راحت شد. در مورد خلاصی حلقه فوکوس دوستان نظری دارند؟
سلام
ممنون جناب شعبانی از پاسختون، خیالم از این بابت راحت شد. در مورد خلاصی حلقه فوکوس دوستان نظری دارند؟
Nikon D90 + Nikkor 18-105mm VR + Nikkor 70-300mm VR + Sigma 10-20mm F3.5 + SB-600
با سلام سوالی داشتم که هر چه در سایتها . مطالب و پستهای داخلی و خارجی گشتم جواب قطعی برای آن پیدا نکردم. از اساتید محترم سوال میکنم بین لنزهای 18-105 نیکون - 17-70 سیگما و 17-50 تامرون کدام لنز با کیفیت تری است . کیفیت از نظر من شارپنس - کنتراست -بوکه - نرمی و جنس لنز است . حالا با توجه به بودجه من برای خرید لنز با این کیفیت تا 4500000 ریال شما اساتید کدام لنز رو پیشنهاد میکنید . من در حدود 3 سال است که عکاسی میکنم از 9600 فوجی شروع کردم به نظرم الان دیگر موقع تعویض لنز کیت است . لطفا راهنمایی فرمایید
nikon D60 +18-55vr+55-200vr
سلام
در مورد سیگما که نظری ندارم, اما خودم 105-18 نیکون داشتم و بعد از مدتی تحت تاثیر بوکه و شارپنس 50-17 تامرون قرار گرفتم و خریدمش, اما دوباره به این نتیجه رسیدم که در کارهای روزمره و اغلب عکسهایم, لرزشگیر و رنج بهتر 105-18 به بوکه و شارپنس 50-17 تامرون ترجیح دارد. در نتیجه دوباره 105-18 گرفتم.
با این مبلغ میتوانید یک 85-16 دست دوم تمیز هم خریداری کنید که از 105-18 بهتر است.
:)
درود
بهترین فاصله کانونی در این لنز برای عکاسی پرتره کدام است؟ اگر لطف کنید دلیل رو هم بفرمایید سپاسگذار میشوم
سلام؛
با توجه به نحوه پرسش، سوال شما را مي توان به دو صورت مطرح كرد و پاسخ داد:
1-بهترين فاصله كانوني براي عكاسي پرتره كدام است؟
با توجه به تعريف عكاسي پرتره و تنوع موجود در آن جواب اين است: شما در تمامي اين دامنه امكان گرفتن پرتره را داريد. بسته به نوع پرتره (تمام قد، نيم تنه، پرتره از سر) و همچنين فاصله با سوژه، عمق ميداني كه لازم داريد، پرسپكتيو مد نظر شما و ... مي توانيد از دامنه هاي مختلفي استفاده كنيد.
2-بهترين عملكرد اپتيكي اين لنز در كدام بازه است؟ كه من فكر مي كنم در قسمتهاي وايدتر عملكرد اپتيكي كمي بهتر باشد.
بهتره سوالمو اینجوری مطرح کنم:
برای عکس گرفتن از صورت یک شخص با این لنز (18-105) بهتره که سوژه را از نزدیک با فاصله کانونی 24 (برای این 18 نگفتم که دوستان نگویند دیستروژن دارد) قرار بدم و یا دوربین رو ببریم عقب و فاصله کانونی رو 90 به بالا بگیرم؟
فرض کنید از سه پایه استفاده میشه
سپاس
ج.ابراهیمی