شارپنس در دیاف 1.4 خیلی پایینه..من که داشتم ولی بعدا فروختمش
نرمال سیگما بنظر بهتر میاد.
شارپنس در دیاف 1.4 خیلی پایینه..من که داشتم ولی بعدا فروختمش
نرمال سیگما بنظر بهتر میاد.
وحید بیگدلی
سلام
دوستان من الان برای فهمیدن اینکه ۵۵ یا ۳۵ چه کادری بهم روی دوربینDX میده ?روی لنز ۱۸ ۱۰۵ که دارم باید چیکار کنم ،؟ فکنم یکم بد دارم توضیح میدم ،،آقا روی ۱۸ ۱۰۵ که دارم اگه بذارم روی ۷۰ یعنی میشه ۵۵ و روی ۵۰ بذارم میشه ۳۵ ؟؟
برام مهم چون میخوام امروز فردا بخرم ،مورد
استفاده هم پررتیت اما نه همش نیم تنه و سر ..؟!؟!!؟!؟!؟
فرق نداره که... شما رو ۵۵ بذاری میشه ۵۵، روی ۳۵ هم بذاری میشه ۳۵ :)
البته مثلا ۵۰ی که هر لنزی روی DX میده، معادل ۷۵ روی FXه.
iهر فاصله کانونی روی دوربین های دی ایکس معادل همان فاصله ضرب در کراپ فاکتور دوربین در دوربین فول فریم است. مثلا در دی 90 نیکون 30 میلی متر معادل 45 میلی متر در فول فریم است. یعنی شما برای داشتن فاصله 80 میلی متر میتونی 50 میلی متر رو انتخاب کنی. اینطوری مثل این که یک لنز 80 میلی متری رو ری فول فریم داری.
ویرایش توسط Persian : Tuesday 1 February 2011 در ساعت 00:44
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
ببخشید بی اجازه اومدم وسط ، ولی شما نمونه ی عکس برای 40 دی و .. رو گذاشتید که دی ایکس هستند و با این لنز اف ایکس ، زوم معادل 75 را خواهیم داشت و از سوژه دورتریم ، پس عمق میدان بیشتره ، ولی احتمالا آقای انوش دوربین اف ایکس دارن و با زوم 50 باید برای پرتره به سوژه نزدیک بشن و عمق میدان خیلی پایینی خواهند داشت
با تشکر
روزبه
با سلام.
یک داستانی امروز برای من پیش اومد همراه با یکی ازدوستان که گفتم اینجا مطرح کنم ببینم داستان از چه قرار هست.
چند روز پیش یکی از دوستان این لنز رو تهیه کرد.منتها به یک مشکل عجیبی بر خورده! به این ترتیب که این لنز در حالت عکاسی از چشمی فوکوس پرت و خطایی داره ولی روی لایو ویو اینطور نیست.(با دوربین دی 90 )
جالب اینجاست که با بدنه دی 5000 این مشکل وجود نداره و عکس در هر حالت (عکاسی از چشمی و...) عکس کاملا از فوکوس صحیحی برخوردار هست!
ناگفته نماند که همون دی90 مذکور با لنزهای 105-18 و 105 ماکروی جدید در هیچ حالتی مشکل فوکوس نداره!
خلاصه اینکه به نظر میاد روی بدنه دی90 در حالت عکاسی از چشمی عکس کاملا فلو هست.این مشکل هم فقط با این لنز هست و خود لنز با بدنه دیگه مشکلی نداره.
اگر راهنمایی کنید داستان از چه قرار هست ممنون میشم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی