سلام به اساتید. من ۵۰ میلیمتر f1.۸d داشتم که با دوربین قبلیم رد کردم و الان ۳۵mm f1.8g dx دارم. اما اصلا از مقدار بوکه و بلورش راضی نیستم. فکر میکردم تو عکس قدی خوب بوکه میده اما الان میبینم که ۵۰ بهتر بود. الان با توجه به بودجم میخوام ۳۵ رو بدم و ۵۰mm f1.8G بخرم. به امید اینکه بوکه بهتر و بیشتر بده. حالا بنظر شما میارزه بیشتر خرج کنم و ۱.۴ بخرم؟ درکل فرقش با ۱.۸ اونقدری هست که بیارزه؟از نظر بوکه تو فاصله های بیشتر و شارپنس و این برنامه ها؟؟؟؟
به نظر من بهتر است در درجه اول نوع عکاسی خودتون رو مشخص کنید. این که فقط دوست داشته باشید عکستون بوکه داشته باشد، معیار خوبی برای انتخاب لنز نیست. بوکه 1.4 به طرز ملموسی بیشتر از 1.8 است. اما این ملموس بودن اولا برای کسی مشخص است که چشمش با عکس های مختلف تمرین دیده باشد. دوما در حد و اندازه بوکه این لنز روی کراپدار باید از آن انتظار داشت. از همه این ها مهمتر کادری است که لنز های گوناگون می دهند، شما باید ببینید چه کادری در عکاسی شما پر استفاده تر است.
دوست عزیز تفاوت بوکه این دو لنز محسوس و ملموس نیست:
50mm_f18G_f14G_f18-600px.jpg
50mm_f18G_f14G_f28-600px.jpg
دلیل اینکه f1.4 گرونتر از f1.8 هستش به دلیل تیغه های بیشتر دیافراگم(9 در برابر 7) کیفیت ساخت بهتر و f1.4هستش. اگه واقعا f1.4 به کارتون نمی یاد همون 1.8 رو بگیرید چون ارزش نداره این همه هزینه کنید کیفیت عکسهای دو دوربین هم بسیار نزدیک به هم و می تونم بگم اگه میانگین بگیریم جتی 1.8 کمی بهتر هستش ولی تفاوت محسوس نیست. پیشنهاد می کنم که لینک زیر رو مطالعه بفرمایید: Nikon 50mm f/1.8G vs f/1.4G
فکر ميکنم منظور ايشون تفاوت بوکه 1.4 و 1.8 بوده نه تو ديافراگم برابر
واسه عکس تمام قد بوکه هر لنزی جالب نميشه
35 1.4 لنز خوبيه
85 1.8 هم اگر به اندازی کافی فاصله داشته باشيد بد نيست من خودم 135 کنون رو دوست دارم البته لنز های بلند تر فضا بيشتری هم لازم دارن
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
خیلی واضحه که منظور آقای عبدالپناه تفاوت بوکه در 1.4 . 1.8 است و نه تفاوت بوکه در دیافراگم مشابه که البته اون هم موضوعی است قابل بررسی و کیفیت بوکه در لنزهای مختلف در فاصله کانونی و دیافراگم یکسان تفاوت داره که علت یکی از تفاوت ها ساختار تیغه های دیافراگم هست. منتها کسی که قیمت دو برابر برای دیافراگم 1.4 نسبت به 1.8 پرداخت میکنه قطعا اولین اولویتش بوکه نیست بلکه دو برابر ورود نور بیشتر که امکان عکاسی با سرعت بالاتری در شرایط مشابه را فراهم میکند اهمیت بیشتری دارد.
البته یک موضوع دیگه که باید بهش اشاره کنم تفکیک دوتا موضوع است که معمولا با هم قاطی میشن یکی بحث عمق میدان و میزان کم و زیاد بودن آن است و دیگری بوکه است که به کیفیت و چگونگی قسمت بلر گفته میشه. از این رو این دوتا بحث قاطی میشه که لنزی با دیافراگم بسته تر عمق میدان بیشتری داره و طبیعتا اون چیزی که به عنوان بوکه خوب دیده میشه درش کمتره.
اون نقطه ضعفی که من بسیار خوندم در نظرات اونایی که f1.4 دارن اینه که در این استاپ تصویر بشکل ناخوشایندی soft است طوری که ترجیح میدن در همون استاپ 1.8 به بعد عکس بگیرن. من خودم f1.8 دارم باید بگم در همین دیاف هم تصویر تقریبن soft است و تصویر شارپ از حدود 2.2 به بعد شروع میشه که به نظر من در f7.1 به حداکثرش میرسه.