راستش من این ۳۵ اف ۱.۸ رو بخاطر این خریدم که توی عکس تمام قد بهم بوکه بهتری بده! اما در کمال تعجب دیدم که ۵۰ اف ۱.۸ بهتر بود و با اینکه باید از سوژه بیشتر فاصله میگرفتم اما توی عکس قدی عمق میدان کمتر و بوکه قشنگتری میداد! اما یه چیزی که از این جالبتر بود این که چندروز قبل این لنز رو روی D90 که دوربین قبلیم بود امتحان کردم و حس کردم اونجا بوکه بهتری میده تا روی D7000 که جدید خریدم! حالا برام سواله که آیا اون یکی دو میلیمتر که سنسور d90 از D7000 بزرگتره باعث این موضوع شده یا من توهم زدم؟؟؟؟
کلن لنزهای DX که نیکون برای سنسور کراپدار میزنه در سطح کیفی پایینتری نسبت به لنزهای فول فریمش هستند. ۳۵مم معروفه به بوکهی بد داشتن چطور شما انتظار داشتی که بوکهی خوبی بهت بده؟راستش من این ۳۵ اف ۱.۸ رو بخاطر این خریدم که توی عکس تمام قد بهم بوکه بهتری بده
پ.ن. برای خریدن لنز، خوندن reviewها و نظرات مصرفکنندگان در انجمنها واجب شرعیست :)
به احتمال زیاد توهم زدین
شرایط نوری، کیفیت پس زمینه (نوع بافت و طرح بکگراند،وجود نقاط درخشان و منابع نوری ، وجود سایه روشن ها،فاصله بکگراند از سوژه و ....) احتمالا ً باعث شدند در سری دوم بوکه دلنشین تری در عکس ها ببینید ، دوربین بی تقصیر است.
به نظرم اینبار هم کمی بیشتر بررسی و مطالعه کنید تا احیانا ً چند هفته دیگه بین 50 و 85 هم مردد نشوید
دوست عزیز برای مقایسه کیفیت این دو لنز در تمام دیافها به Nikon 50mm f/1.4G AF-S Nikkor Lens Image Quality مراجعه کنید.
لنز 1.4 در f/1.4 تعریف چندانی از نظر شارپنس تصویر نداره و حرف دوستمون eqbal کاملا صحیحه.
من کسی رو می شناسم که لنز 1.8 داشته و فروخته 1.4 گرفته و باز هم اونو فروخته و دوباره 1.8 گرفته. همیشه انتخاب بین این دو لنز کاربرهای بسیاری رو سردرگم می کنه سرعت فوکوس 1.8 از 1.4 بهتره.
دوست عزیز کیفیت لنزهای 85 مم نیکون چه f/1.8 و چه f/1.4 چیزی ما فوق کیفیت لنزهای 50 مم هست مخصوصا لنز 85 f/1.4 که لنز بسیار عالی و شارپنس بسیار خوب هستش.