واید تخصصی چی مد نظرتون هست ؟
واید تخصصی چی مد نظرتون هست ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام و اجازه از محضر اساتید سایت
من مدت ها دنبال مقایسه ای بین لنزهای زوم همه کاره دوربین های کراپ نیکون بودم و امشب به یک سایت آلمانی برخورد کردم که این لنزها رو با هم مقایسه کرده، هر چند مقایسه کاملی نیست و لنزهایی مانند 85-16 در بین اونها نیستند اما با مطالعاتی که در این مدت در بین سایت های خارجی و همین سایت کردم می تونم بگم تا حدود زیادی به واقعیت نزدیک هست و جالبتر اینکه لنز 105-18 نیکون در امتیاز کلی اون بالا می درخشه.
http://www.chip.de/bestenlisten/Best...etail/id/1056/
اگر دقت کنید اون قسمت امتیاز که باعث شده 18-105 را اول کند کیفیت به نسبت قیمت است. البته فاصله کیفیتی چندانی هم با بقیه ندارد
در مورد لنز 105-18 خودم بگم که قبلا فکر میکردم این لنز واقعا برای پرتره ساخته پرداخته شده ولی در عکاسی از طبیعت با واید 18 میلیمترش پی بردم در حد لنزهایی مثل 20-10 واید نیکون و 20-11 توکینا اف 2.8 و 50-17 تامرون اف 2.8 می باشد و از خرید لنز توکینا 20-11 منصرف شدم واقعا 105-18 لنز جانداری هست! این لنز همه کاره ای محسوب میشود و در فوکال 105 با فلاش در عکس های پرتره نمای نزدیک به عکس های خیلی باکیفیت و عالی دست یافته ام. واید اون هم خیلی خوبه و در حد لنزهایی که نام بردم می باشد.
عکاس باید نگاه خود را ثبت کند، اگر از دیگران کپی بردارد، دیگر او یک کپی کار است نه یک عکاس!
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
مسئله این است که حتی اگر در فوکال 18 کارایی لنز کیت 105-18 همانند لنز 20-11 باشد، این باعث نمی شود که کسی این لنز یا آن یکی را به دیگری ترجیح دهد. چون اصولا کاربری این دو لنز از اساس با هم متفاوت است و مقایسه این دو هم مثل مقایسه سیب و پرتقال! نه شما می توانید با 105-18 عکس کامل از داخل بناها بگیرید و نه من می توانم با توکینا عکس پرتره بگیرم. موافق نیستید؟
اگر شما عکاسی باشید که در این دو ژانر عکاسی کند، به هر دو لنز (یا لنزهای مشابه) نیاز خواهید داشت.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.