لنز هایی که AF-S هستند یعنی لنزهایی که فوکوس اتوماتیک در اونها به صورت Silent هست یعنی با استفاده از Silent Wave Motor یا همون SWM.لنز هایی هم که به صورت AF-S معرفی میشوند سیستم فوکوس اتوماتیک در آنها تعبیه شده.
دوستان سلام. من کلا استفاده اصلیم از دوربینم با لنز 50 میلیمتریه. اما چند روز پیش یه تور آفرود رفتیم که دیدم لنز زوم نیازه و از 18-105 استفاده کردم. با اینکه اکثر عکسهارو با دیاف باز و فوکال بلند گرفتم اما از عمق میدان زیاد راضی نبودم. په لنز زومی رو واسه اینجور مواقع توصیه میکنین؟ میدونم 70-200 f2.8 واسه اینجور برنامه ها جواب میده اما فعلا بودجم در حد 2 تومنه!
سلام.پیشنهاد من AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR البته اگه گیرتون بیاد.اینهم از ساختار لنز که رنگهای زرد المانهای ED هستند:
pic_004.png
اینهم یک تصویر در F/4
img_03.jpg
این تاپیک کلا رفته تو باقالیها! کسی اصلا به عنوان تاپیک توجه نمی کنه!
فرهاد حسيني
ضمن عرض سلام وادب حضورهمه اساتیدمیخواستم بپرسم آیابزرگواران ازلنز18-140جدیدنیکون بررسی واطلاعاتی دارن بخصوص درمقایسه بالنز18-105وازنظرقیمت واینکه آیادربازارموجودوقابل دسترس هست؟باسپاس
AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR
فاصلهی کانونی در قطع DX: 105 تا 300میلیمتر
گسترهی دیافراگم: f/4.0 تا f/32
3 عدسی با پاشش نوری بسیار کم (ED)
سیستم لرزشگیر اپتیکی (VR)
موتور فوکوس خودکار بیصدا (SWM)
فوکوس خودکار / فوکوس دستی
پوششهای سطحی ضدبازتاب نانو
پوشش سطحی یکپارچهی عالی (SIC)
سیستم فوکوس داخلی (IF)
دهانهی 67میلیمتر
لنز با مشخصات فوق که انتظار نداشتید مثلا 900 تومن باشه
فکر میکنم یکی از دلایل گرونیش دیاف خیلی بازش باشه.
سلام.محدوده مینیمم دیافراگم 5.6-3.5/f بوده و ماکزیمم 38-22/f .این لنز شامل 17 المان در 12 گروه و دارای یک المان ED و یک عدسی آسفریکال می باشد.حدود زاویه مشاهده از 30'11 تا '76 و مینیمم فاصله فوکوس 45 سانتیمتر می باشد.
تصویر لنز
فایل پیوست 54790
تصویر المانهای شاکله لنز
فایل پیوست 54791
یک عکس گرفته شده
فایل پیوست 54792
ضمنا من که هنوز توی بازار ندیدم.