سلام
دوستان میشه با این لنز و دی90 از اسمان شب عکسهای شارپی بدست اورد؟
Printable View
سلام
دوستان میشه با این لنز و دی90 از اسمان شب عکسهای شارپی بدست اورد؟
بله دوست عزیز به دلیل اینکه این لنز دیاف باز هست می تونید از آسمان شب هم عکاسی کنید. در مورد آسمان شب بستگی داره تا چه حد بخوایید کادرتون رو پوشش بدید. با توجه به اینکه این لنز، لنز واید محسوب نمیشه بنابراین اگر در عکاسی از آسمان سوژه های زمینی رو هم در نظر بگیرید قسمت اعظم آسمان حذف خواهد شد و برعکس. مگر اینکه پانوراما کار کنید که کار چندان آسانی نیست.
از دوستان گرامی کسی هست تهران باشه و این لنز داشته باشه و بتونه به ما قرض بده ما چند تا شات ازش بگیریم و یکم تستش کنیم ببینیم اگه به کارمون میاد ماه هم بگیریم از این لنز یا جایی رو سراغ داره که این لنز رو به ما امانت بدن یا این که حتی اجاره بدن ؟؟
دیگه خیلی داره دردسر ساز میشه این لنز 50 من تو خونه دیگه به سختی باهاش کار میکنم همون عکسی رو که من الان با 50 میگیرم رو می تونم با عوض کردن این لنز به 35 حدود 2 متر به سوژه نزدیک تر بشم با همون زاویه دید و این خیلی خوبه 2 متر به سوژه نزدیک تر بشم
یه سوال دیگه من وقتی با لنز 50 هرچی به سوژه نزدیک تر میشم بوکه من قشنگ تر میشه و پشت سوژه نیز محو تر و زاویه دید تنگ تر میشه حالا اگه من این لنز رو تهیه کنم 2 متر به سوژه نزدیک تر میشم بنابر این باید بوکه بیشتری رو نسبت به 50 به من بده درسته ا؟
این دو متر رو هم تست کردم که میگم خودم البته تغریبا 190 ثانت میشه که رندش کردم :::happy:::
دوست عزیز من فکر نکنم با لنز 50 بشه یه همچین عکسی گرفت البته این عکس رو خودم شک دارم فکر کنم دوتا شات افقی هست اما اگه بشه یه همچین عکسی گرفت عالیه
فایل پیوست 70090
دوستان من این لنز رو به تازگی تهیه کردم هنگام فوکوس صدای جیر جیر از لنز به گوش می رسه آیا طبیعی هستش یا خیر؟
مگر این لنز AF-S نیستش قاعدتا باید silent باشه
درود
اين لنزو خريدم علتشم دريچه ي دياف بازش بود چون تو محيط خونه نور كمه اغلب ١٨-٥٥ كم مياره و بايد ايزو رو خيلي ببري بالا عكاس حرفه اي نيستم صرفا عكسايي كه ميگيرم پرتره خانوادگي هست تو اين چند روز هنوز نتوستم عكس شارپ خوبي با بدنه ٥٥٠٠ بگيرم ازش تو دياف ١.٨ عكسها ماتن از اون بدتر سرعت فكوس پايينش نسبت به ١٨-٥٥ afp هست و البته سرو صداي زيادش كاملا صداي فكوس شنيده ميشه همون قيژ قيژ كه دوستمون بهشون اشاره كردن ولي تو لنز كيتم اصلا صدايي نداري تو لايو ويوو كم سرعت كمش دردسر سازه مخصوصا موقع فيلمبرداري دليل انتخابم براي اين لنز قيمت مناسبش در كنار فاصله كانوني مناسبش نسبت به لنزهاي پرايم همرده ي خودش + دياف بازش و همچنين ديستورشن و ويگنت زياد لنز كيتم ١٨-٥٥ بود ولي از مزيتاش نسبت به ١٨-٥٥ عمق ميدان كمش هست كه تو خونه خيلي كمك ميكنه چون شراسط هميشه محيا نيست و عمق ميدان كم لنز كمكم ميكنه لحظات شيرين بچرو از دست ندم
دوستاني كه حرفه اي تر هستند و از اين لنز استفاده ميكنن راهنمايي بفرمايند بهترين تنظيمات دوربين براي اين لنز چي هست كه هم شارپ باشه عكسام هم تو ايزوهاي بالا نويز سنسور جزئياتو از بين نبره
با تشكر
دوست عزیز مسلمه که در دیاف 1.8 و با توجه به عمق میدان بسیار کم نمیتونید عکس شارپی بگیرید.چنانچه بدنبال شارپی هستید بهتره چند تست با دیافهای 5.6 و 8 و 11 بگیرید.در خصوص فوکوس در لایو ویو هم لازم به ذکره که معمولا با سرعت کمتری صورت میگیره و اختصاص به فقط این لنز نداره.مورد آخر اینه واقعا 55-18 شما دیستوریشن داره؟:::confused2:::
درود
تو ديافراگمهاي يكسان باز هم ١٨-٥٥ شارپتر هست بخصوص كه لرزه گيرم داره ميشه با سرعت شاتر پايينتر عكس گرفت و ايزورو بالا نبرد (الان دقيقا داشتم جفت لنزارو با ي سوژه ي ثابت و ديافهاي مختلفي تست ميكردم تو تنظيمات دقيقا يكسان ١٨-٥٥ كاملا شارپتر هست ولي عكس ويگنت بيشتر عوجاج و بهم خوردگي خطوط بيشتري داره و تاريكترم هست نسبتا)
در مورد سوال اخرتون منظورم از ديستورشن گرد كردن عكس هست و خطوط صافو به گرد تبديل ميكنه حالا شايد اصطلاح ديگه اي داره ولي مشكلي كه با اون دارم اينه كه نورگيري كمي داره رو فاصله كانوني ١٨ ميليمتر به بازترين حالت دريچه دياف ميرسه كه مشكلات خودشو بوجود مياره و باعث بهمخوردگي عكس ميشه
خلاصه كه هرچي با تنظيمات بيشتر سروكله ميزنم بيشتر گنگ ميشه ديافو ميبندم نورگيري كم ميشه ايزورو ميبرم بالا نويز زياد از شارپ بودن عكسم جلوگيري ميكنه فلاش استفاده ميكنم مشكلات بعدي خودشو بوجود مياره
ي سوالي كه شديدا ذهنكو درگير خودش كرده عايا در كامپكتهاي سوپر زوم هم اين مشكلات وجود داره يا كلا اينقدر مشكلات ديگه اي دارن اينا به چشم نمياد اخه شما ي سنسور قوي داشته باشي و تمام قدرت اون محصور به محدوديتهاي بيش از حد لنز باشه يكمي ناراحت كنندس واقعا
لنز شما لنز بدی نیست.لنز فوق العاده شارپی هم نیست.کسانی که این فوکال رو تهیه میکنن بیشتر نگاهشون به عکاسی خیابانی هست که در اون شارپی در درجه چندم اهمیته.شما بهتر میبود 50 روزنه 1.8 سری جی می خریدید.این لنز محدودیتی در کاربری قابل تعریفش نداره.شما یکم در خریدش عجله فرمودید.
والا خيلي خوندم در مورد اين دو لنز مشكل لنز ٥٠ هم كادر بسته اش هست كه تو خونه با وجود فضاي كم نميشه بخوبي ازش استفاده كرد حتي چند روز با همين لنز ١٨-٥٥ داشتم رو فاصله ي كانوني ٥٠ و ٣٥ ميليمتر تمرين ميكردم كه خوب با توجه به فضاي بسته ي خونه ٥٠ يكم دستو پا گير هست كه رو دوربين من ميشه ٧٢ اگه اشتباه نكنم لنز ٣٥ رو احتمالا با ٣ پايه بهتر بتونم باهاش كار كنم و ميشه سرعت شاتر رو تا١/٢٥ مثل همون ١٨-٥٥ بيارمش پايين منتهي براي سوژهاي ثابت بهتر ميشه استفادش كرد
بازم ممنون از كمك و راهنماييتون
35 برای داخل منزل خیلی خوب و شارپی است عدم وجود لرزشگیر علت اول و خطای فکوس علت اصلی عدم شارپی عکس شماست برای عکس خوب باید به این مشکلات فائق بیایید
بله کار کردن با این دوربینها مشکل تر از کامپکت های پیشرفته است بدلیل کوچکی سنسور عمق میدان بیشتر فکوس راحت تری هم دارند
همه ی کسانی که از موبایل وارد این دوربین ها میشوند به مشکل تاری عکس ها برخورد می کنند و دل زده میشوند
کامپکت ها تنظیم شدن برای کاربری آسان ولی وقتی عکاسی بلد باشید کامپکت ها مشکل ساز و محدود کننده میشوند
در نهایت بله برای اینکه عکس خوبی داشته باشید بدون آموزش عکاسی به لنز بهتری نیاز دارید مثلا 24-70 2.8 VR lol یا هم خانواده های ارزانتر آن
در نهایت افزایش نور یا سه پایه تنها راهکار ارزان شما است
من این لنز رو دارم. از 18-55 شارپتره. در دیافهای باز حتی از 50mm هم شارپتره.
شما یا مشکل فوکوس دارید که بخاطر دیاف بسته 18-55 خودش رو تا حالا نشون نداده یا سرعت شاتر نامناسبی انتخاب می کنید.
در تنظیمات auto iso حداقل سرعت شاتر رو 50/1 انتخاب کنید و در مود A چند بار امتحان کنید ببینید وضعیت بهتر نمیشه.
این لنز به نسبت قیمتش واقعا عالیه.
مشکل اصلی دوستمون کمبود نور هست، اصلا خرید لنز دیاف باز برای جبران نور ورودی کار اشتباهی ست. بهرحال برای افزایش عمق میدان باید دیافراگم رو بست، حالا چه 18-55 چه 35مم. فرقی نمیکنه.
نور یکی از پارامترهای بسیار مهم در شارپنس هم که معمولاً به دست فراموشی سپرده میشه.
خروجی تست شده توسط خودم با ترکیب 18-140 بهمراه فلاش اس بی 700 به مراتب از 50مم بدون نور اضافه بهتر و راضی کننده تر است.
درود
بله متاسقانه مسئله اي كه شديدا تو كيفيت خروجي عكسهاي بنده تاثير گذار هست نور كم محيط خونه براي عكاسي هست البته تو ديافهاي باز مشكل انچنان بزرگي نيست فقط كمي شارپنس از دست ميدي ولي اگه بخواي هم
شارپنس و هم جزئيات خوبي در كنار هم تو عكس داشته باشي اونموقع بايد تجهيزات نور پردازي مناسبي هم داشته باشي يا حداقل از دوربين بهتر با سنسور قويتري استفاده كني كه براي كاربري مثل من مقدور نيست :|
مرسي از همه دوستان بابت كمكها و راهنمايياشون تمام مواردي كه گفتند دقيقا درست ميباشد مشكل اول فكوس هست و مشكل بعد لرزش دوربين هست و بدتر از اون نور كم محيط خونه حسابي دستو پا گير هست
موفق باشيد
درود
بله ی مسئله ای که اینجا وجود داره دقیقا کوچ کردن از اسمارت فون به dslr هست!
بنده با اس ۶ با توجه به تنظیمات خیلی خوبی که داره و مشابه همین دی اس ال آرها هست با کم کردن سرعت شاتر و فکوس دستی و تنظیمات کامل دستی حتی وایت بالانس ک تو ۵۵۰۰ وجود نداره عکسای خیلی زیبایی میگرفتم مشکل اونجا بود که سوژه همیشه ثابت نیست که با پایین اوردن شاتر و تثبیت دوربین رو ۳پایه بشه نورگیری کم سنسورو جبرانش کرد و از اونجایی که با چنتا سوپرزوم کار کردم چنگی بدلم نزدن و حتی در مواقعی از اس ۶ خودم عکسای بدتری ظبط میکردن همچنین با g1 کنون هم کار کردم و همردهاش تو بازار در حال حاضر میشه g3x که با توجه به قیمت نامعقولش تصمیم گرفتم ی dslr بگیرم البته میدونستم عمق میدان کمی دارند و من خودم عاشق اینم که اصلا عمق میدان کم باشه منتهی خوب یکسری مسائلی هست که واقعا نمیشه پیش بینی کرد ولی خوب رفته رفته عادت میکنم هم با فتوشاپ هم تنظیمات دوربین و تجهیزاتم در آینده با خرید ی فلش اکسترنال مناسب و چنتا لنز پرایم دیگه من جمله ۵۰ و ۸۵ میلیمتر برای محیطهای خارج از منزل کامل میکنم و نهایت لذت رو از عکاسی میبرم اصولا ادم سمجی هستم تا یاد نگیرم و لذت کافیو نبرم بیخیال نمیشم
موفق باشید
چنین چیزی صحت ندارد اگر هم مشکل از سیستم فکوس باشد با یکبار تنظیم توسط تعمیرگاه مرکزی حل می شود
قبلا هم عرض کردم موارد بسیاری در دوربین هست که باید برطرفشان کنید تا به آسودگی اسمارت فون برسید
خرید این دوربین ها مثل خرید ماشین رالی یا فرمول است درسته این ماشین ها قیمت بالایی دارند و پیشرفته ترین هستند ولی برای کاربرد خودشان
ماشین رالی برای سفر تفریحی طراحی نشده شاسی تقویت شده کمربند های متفاوت و کلا تنظیمات متفاوت برای کاربرد متفاوت دارد
قیمت سری G در برابر آسایشی که در عکاسی فراهم کرده اند نامعقول نیست من همیشه اینو به کسانی که قصد دوربین خانگی بی دردسر دارند عرض کرده ام(نظر شخصی)
هزینه دوربین + هزینه لنز + تنظیمات راحت + کوچکی خیلی کمتر از نمونه DSLR است یک عدد لنز 2.8 در فوکال 24-70 + دوربین حدود 5 میلیون قیمت دارد ولی G نهایت 2 میلیون
مشکل عموم در خرید Dslr اینجاست که همه لنز را فراموش میکنند
اگر هزینه برایتان مهم نیست لنز تامرون 24-70 را میتوانید آزمایش کنید
متن شما مشکلات عمومی فکوس رایج را مطرح کرده است که در DSLR یک امر رایج است و توسط نمایندگی براحتی حل میشود و اساسا اشکال نیست
به زبان ساده تر لنز برای هماهنگی باید با بدنه تنظیم شود مانند رگلاژ لولا درب کابینت(البته کلمه خوبی نیست)
اشکال القا نکنید چون فردا کاربران عادی متن شما را میخوانند و میگویند در فروم تخصصی نوشته بود فلان دوربین اشکال دارد در یک کلام شایعه پراکنی نکنید
درود
امروز با دروبين حسابي كار كردم با لنز ٣٥ ميليمتري در ديافهاي بسته تر ضاهرا مشكلي نيست ولي در دياف هاي باز مشكل بك فكوس داره (هرجا فكوس ميكني عقبترو فكوس ميكنه)حالا نميدونم رو ١٨-٥٥ هم همينطور بوده ولي بعلت دياف بسته ترش نشون نميداده خودش يا نه با اين لنز مشكل داره چون تو ١٨-٥٥ هم گاهي اوقات مشكل سافت بودن تصوير ازار دهنده بود
خودم نميتونم فكوس رو تنظيم كنم حتما بايد ببرم نمايندگي اينكارو برام انجام بده؟
نگران نباشید هیچ ایرادی روی لنز نمی گذارند تنظیم نرم افزاری انجام میدن بصورت رایگان
نویز معیار کیفیت عکس نیست عکس نویزی بهتر از عکس تار است من از 6400 هم استفاده میکنم و تا 2500 هم به مشتری تحویل میدهم بدون افت کیفیت ملموس
از ابزار های کاهش نویز استفاده کنید
مستقیم ارسال کنید نمایندگی
TAMIR.IR
درود
اول جا داره از زحمات و راهنماییهای شما و دوستان عزیز ی تشکر ویژه بکنم
مورد بعدی اینکه با توجه به راهنماییهای مفیدتون من یکم تو تنظیمات دوربین و لنز جدید بهتر شده عملکردم لنز ۳۵ میلیمتری هم شفافیت بیشتری داره هم دیستورشن کمتری داره هم ویگنت اصلا نداره هم تو تنظیمات یکسان تصویر روشنتری ثبت میکنه علاوه بر اون کادر بسته ترش بر خلاف تصورم فوق العادس خیلی به زیباتر شدن تصاویر کمک میکنه البته برخی موارد دستو پاگیر هست ولی در بیشتر مواقع کمک میکنه.
هنوز فرصت نکردم به نمایندگی سر بزنم ولی ی چیزیو نمیفهمم احساس میکنم مشکل بک فکوسم حل شده چندین بار دوباره امتحان کردم ولی تصاویر دقیق فکوس شدن البته بعضی مواقع هم پیش میاد که مشکل وجود داره شایدم من هنوز ناواردم
در مورد فوتوشاپ هم واقعا عالیه خیلی میتونه تاثیر گذار باشه!
در کل اصلا پشیمون نیستم از انتخابم چه لنز چه دوربین چه بسا که مدیریت عمق میدان بهترش تنظیمات دستی فوقالعادش نسبت به کامپکتها خیلی خیلی بهتره واقعا خیلی میتونه تاثیر گذار باشه و لذتی که تو کار کردن با اینچنین دوربینهایی هست واقعا وصف ناپذیره و اصلا با ی دوربین کامپکت نمیشه مقایسش کرد حتی برای کاربر ناواردی مثل من!
در اخر ی سوالی که ذهنمو مشغول خودش کرده این لنز فول تایم فکوس هست یا خیر مرسی
موفق باشید
درود
اومدم نمایندگی اول زیر بار بک فکوس نمیرفتن حالا تو دلمو خالی میکنه میگه اگه رو این تنظیم کنم رو ۱۸-۵۵ دیگه نمیتونی کار کنی بیشتر اسرار داره نکنم اینکارو نمیدونم واقعا برا خودم میگه یا میخواد در بره از زیرش دوستان ی کمکی بکنید که من از این وضعیت دربیام بگم بک فکوسو اوکی کنه یا نه نزنه کلا بریزتش بهم احساس میکنم خیلی یلخی تر از اونی هست که فکر میکردم خودش میگه من نهایتا میزنم فکوست ی پوینت بره عقب تر حالا ی پونت منظورش چیه نمیفهمم میخواد فقط از سر خودش باز کنه یا بصورت حرفه ای فکوس دستگاهو تنظیم میکنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
بله المینیوم والا الان که اینجوریه اول میگفت مشکلی نیست الان قبول کرده حالا میگه من بادیو باید با لنزت تنظیم کنم لنزت قابل تنظیم نیست چون فیکس نیکون مطمعن هست این مشکلی نداره برنامه برا تنظیم این لنز نداده اول میگفت اگه رو ۳۵ تنظیم کنم رو ۱۸-۵۵ مشکل میخوری بعد که گفتم دوتا لنز هست رو جفتش تنظیم کن میگه نه تنظیم میکنم رو ۳۵ اون کلا مشکلی نداره دیاف بستس و.... میگم بابا رو دیاف ۳.۵ هم این ۳۵ میلیمتریه مشکل داشت باز حرفشو عوض میکنه خلاصه که نمیدونم چی میشه گفت دیگه
حالا باز میگه من برات میزنم اگه ضربه نخورده باشه لنزت و فلان و فلان درست میشه میگم ضاهرا که به هیچ وجه نمیشه اعتماد کرد به سیستم ایشون
شما بهشون بگو لنز رو تنظیم کنن بعد تست کن اگر مشکل نداشت که هیچ اگر داشت باید مشکل رو حل کنند وگرنه گارانتی معنا نداره
مشکل لنز های زوم و میکرو ادجاست شناخته شده است ولی غیر قابل حل نیست در غیر اینصورت باید طبق قانون لنز غیر قابل تعمیر تعویض کنند
اگر مشکل حل نشد خبر بدید مگر میشود 1 لنز کار نکند فردا روزی اگر شما لنز دیگری گرفتید (مثلا 18-140)که بک یا فرانت فکوس داد میخواهند روی یکی تنظیم کنند !! قابل قبول نیست دوستان دیگر اگر نظری دارند بفرمایند استفاده کنیم
بنظر من چون لنز 18-55 ارزان است حوصله ندارند اصلاحش کنند
در نهایت دقت کنید 18-55 زیاد فکوس را نشان نمی دهد و اگر خیلی مشکل نداشت زیاد سخت نگیرید ولی اگر مشکل جدی داشت موضوع متفاوت است
اگر لنز خیلی گران بود مثلا 24-70 پافشاری بهترینراهکار برای رسیدنبه نتیجه بود ولی برای چنین لنزی بستگی به سماجت شما دارد:oops:
نتیجه کار را هم اطلاع بدهید همه در جریان قرار بگیرند(همان متنی که خصوصی فرستادید البته سانسور های قسمت های عصبانیت رو هم انجام بده:oops:)
من سعی کردم تماس بگیرم با آقای قاسمی ولی خوب جواب نمی دادند
اینطور که بنظر میرسد مشکل از بدنه است که تعمیر نمیشود یا امکانات نرم افزاریش موجود نیست ولی اون قسمتی که گفتند هزینه می گیرند عوض میکنند متوجه نشدم چرا باید هزینه بدهید مگر دوربین نو نیست!!!؟ از ایده آل این کارها بعید بود شاید هم سیاست کاریشون آب رفته باشه
18-55 اونقدر ها هم بد نیست سریع شارپ با کیفیت مناسب
فایل پیوست 77129
والا چه عرض كنم اصلا ماكرو ادجاستمنت تو موارد گارانتي هست ولي در كل ضاهرا اگه نميتونستند تعمير كنند مبلغ ١٥٪ بايد پرداخت ميكرديد البته در صورتي كه بيمه داشته باشه يعني يكي مثل من كه بيمه هم نكرده بايد پول بيمه ي زوريم بده خلاصه كه واقعا نميدونم چي ميشه گفت به اين سياست كاري چنتاي ديگه هم كه مثل من مشكل داشتند و نميتونستند برطرف كنند اسم هزينه كه ميومد حسابي از كوره در ميرفتند و البته بادمجان دورقابچين هم كه همه جا هست و خلاصه شاهد بحث جدل مشتري با بادمجان دورقابچينها هم بوديم
بگذريم خنده دار ترين حرف اين آقا ديروز اول كار اين بود كه عاقا اين لنز مال اين بدنه نيست كه!!!!! بدنت چند لول از لنزت پايينتره معلومه مشكل پيدا ميكني :::whistling::: نميدونم ملتو چي فرض ميكنن اينا اخه!
اگر بخواهند اینطور گارانتی ارائه بدهند واقعا در معرفی ایده آل بعنوان گارانتی معتبر باید تجدید نظر کنیم
البته چون نمایندگی رسمی در کشور نداریم برای همین درگیر این موارد هستیم
تابحال دوستان بخوبی تعریف می کردند چند بار هم خودم باهاشون کار کردم خوشبختانه مشکل فنی نداشتم و برای تمیز کردن 1 بار ناراضی بیرون آمدم
ویزورم غبار گرفته بود دوربین را ارسال کردم کلی هم سفارش تلفنی کردم بعد دیدم خاک سر جاشه ولی سنسور اصلی را تمیز کرده بودن lol
از بین این لنز و لنز 50mm f1.8G بر روي دوربين DX کدوم versatile تر و شارپنس بیشتری داره
کاربرد 50 كه بيشتر عكاسي خياباني و پرترس، كاريرد35بيشترچه سبكايي هست و در كل از لحاظ خروجي تصوير و بوكه دلچسب كدوم رو پيشنهاد ميكنيد