لنز جدید نیکون مخصوص دوربین های فرمت DX معرفی شد.
از ویژگی های جالب این لنز ، وزن 200 گرمی و موتور فوکوس سریع آن است.
فکر کنم دومین لنز فیکس نیکون برای فرمت DX، بعد از 10.5 باشد.
لنز جدید نیکون مخصوص دوربین های فرمت DX معرفی شد.
از ویژگی های جالب این لنز ، وزن 200 گرمی و موتور فوکوس سریع آن است.
فکر کنم دومین لنز فیکس نیکون برای فرمت DX، بعد از 10.5 باشد.
این هم اولین نمونه عکس :
کد:http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/lens/af/dx/af-s_dx_35mmf_18g/sample.htm
و سایت رسمی نیکون:
کد:http://www.nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Product/Camera-Lenses/2183/AF-S-DX-NIKKOR-35mm-f%252F1.8G.html
با سلام
و تشکر از اطلاع رسانی شما ، خود نیکون موارد استفاده اش را : عکاسی در شرایط نور کم ، مسافرت ، پرتره محیطی و موارد عمومی . عنوان کرده.
اما میخواستم بدانم 35mm چه نوع کادری میدهد یعنی بیشتر برای چه کاری است.
موفق باشید
با توجه به فرمت DX ، کادری معادل لنزهای 50 میلیمتری میدهد که بر روی دوربین های DX کادر جذابی است.
سلام
تازه مدتي بود تصميم به خريد 50 اف 1.8 گرفته بودم كه اين لنز هم معرفي شد، حالا بايد صبر كنم و ببينم كه بين 15 م.م تله بيشتر و يا موتور فوكوس كدام يكي را انتخاب كنم (هر چند كه مورد مصرف اين دو لنز با هم تفاوت دارد و ...)
يك عده هم در دنيا فقط دنبال بهانه گيري اند، اول اينكه چرا DX است، و نه FX ... دوم چرا f1.8 است، نه f1.4 !! :cool:
سلام
اینم همون لنزی که در تاپیک شایعات گفتم بزودی میاد :biggrin:
مشخصات بیشتر:
Focal length : 35mm
Maximum aperture : f/1.8
Minimum aperture : f/22
Lens construction : 8 elements in 6 groups (with one aspherical lens)
Picture angle 44°
Closest focus distance : 0.3 m/0.98 ft.
No. of diaphragm blades : 7 (rounded)
Filter attachment size : 52mm
Weight : Approx. 200 g
Supplied accessories 52mm snap-on front lens cap LC-52, Rear lens cap LF-1, Bayonet hood HB-46, Flexible lens pouch CL-0913
Natural blur effect thanks to seven-blade rounded diaphragm
و قیمت اولیه این لنز 200 دلار خواهد بود.
The AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G lens is scheduled to be available at Nikon authorized dealers beginning March 2009 at an estimated selling price of $199.95
سلام
ظاهرا نیکون خانه تکانی رو شروع کرده و داره مدلهای اصلاح شده جدید را ارائه میکنه. امیدوارم هر چه زودتر نوبت 85mm بشه و مدل جدیدش عرضه بشه من خیلی دلم میخوام یکی بگیرم اما همش فکر میکنم اگر مدل جدیدش بیاد چی! انوقت اگه بخوام بفروشمش جدیدش رو بگیرم کی دیگه لنز مدل سال 1994 را میخره همه جدیدش رو میخان
:( کاشکی بجای این 85mm آپرگرید شده بود.
هیچی دوست عزیز. هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
تفاوتها اینقدر محسوس نخواد بود که آدم بخواد چندین ماه یا چندین سال صبر کنه و دهها شات زیبا رو از دست بده که شاید روزی ورژن جدید اون لنز معرفی بشه.
بنظر من نیکون داره تمام لنزهاشو AF-S میکنه که موتور فوکوس رو از روی بدنه ها حذف کنه. اینجوری قیمت تموم شده بدنه دوربین هم کمتر میشه. (کاری که در D40 , D40x , D60 صورت گرفت)
و مزیت دیگه هم اینکه مشتریانی که بدنه های بدون موتور فوکوس رو دارن یا میخوان بخرن ، دیگه در انتخاب لنز محدودیت نخواهند داشت.
شما اون لنز رو بخر ، اگه مدل جدیدش معرفی شده و مدل قدیمی روی دست شما باد کرد ، بنده خریدارم.