While active, OS does its job and makes subject framing much easier, but the viewfinder image wonders around slightly. I didn't notice this at first, but I perceived that I didn't care for the image that this OS provided in the viewfinder as much as some other lens. With more careful testing, I determined that the subject framing actually moves around a small amount while OS is active. This anomaly is especially noticeable when handholding the camera in a very stable position. While the amount of movement is small, it is annoying nonetheless.
سلام بر دوستان گرامی
یه مطلبی درباره این لنز نوشته که نمیدونم تا چه حد صحت داره!
نظر کارشناس بر اینه که موقعی که لرزشگیر لنز روشن هستش، تصویری که درون ویوفایندر میبینیم کمی لرزش داره داره و این مورد بیشتر در زمانی مشهوده که دوربین رو کاملأ ثابت نگه داشته باشیم!
با توجه به اینکه قصد خرید این لنز را دارم از عزیزانی که این لنز رو در اختیار دارند خواهش میکنم این مسأله رو بررسی کنند تا ببینم واقعأ اینجوریه یا لنزی که در اختیار این کارشناس بوده مشکل داشته! اگه ممکنه بر روی سه پایه دوربین رو محکم کنید تا لرزش به صفر برسه ولی لرزشگیر لنز را روشن کنید. البته خودشم گفته که خیلی حرکت جزیی است ولی واقعأ چیز جدید و عجیبی میشنوم.
منتظر نظر دوستان هستم
با تشکر فراوان
Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro Lens Review