خیلی جالبه این لنز دارای ورودی USB هم هست
که از این ورودی میشه روی کامپیوتر تنظیمات مربوط به فوکوس تغییر داد
خیلی جالبه این لنز دارای ورودی USB هم هست
که از این ورودی میشه روی کامپیوتر تنظیمات مربوط به فوکوس تغییر داد
خبری از این لنز در ایران نشده؟؟
کسی دیده این لنزو؟؟؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
ویرایش توسط Mehdi : Wednesday 26 February 2014 در ساعت 18:10
(Nikon D750 + Nikkor (14-24 f2.8 + 50 1.8G) + Tamron G2 (24-70 + 70-200 + 150-600
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان کسی اطلاعی از این لنز داره که وارد ایران شده یا نه و اینکه جایی سراغ دارین واسه فروش ؟
سلام
كسي خبر داره از كجاميتونم تهيه كنم اين لنزو
سيگل نداشت
و سوال بعدي اصلا ٢٥٠٠ارزششو داره؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
اصلا ٢٥٠٠ارزششو داره؟????
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
این لنز فوقالعاده جزو انتخابهای اصلی من بود، اما بعد از تحقیقهای بسیار و خوندن نظرات افراد در فرومهای خارجی که خودشون لنز رو خریده و تست کرده بودند، متوجه شدم که خیل عظیمی از کاربرها با فوکوس اتوماتیک این لنز روی مدل 70D کنون مشکل داشتن (دوربینی که من ازش استفاده میکنم). راهحلهایی وجود داشت، مثل USB Dock خود سیگما اما عدهای با اون هم نتونسته بودند مشکل رو برطرف کنن.
البته گویا این مشکل در همه موارد صحت نداره و من طی صحبتی که با اکانت رسمی سیگما در اینستاگرم (@sigmaphoto) و چند نفر دیگه داشتم (همگی دقیقاً از ترکیب این لنز و کنون 70D استفاده میکردن)، اونها از عملکرد لنز راضی بودن. اما حتی اگه کوچکترین مشکلی هم وجود داشته باشه، میتونن بهراحتی لنز رو تعویض کنن؛ کاری که خیلی از همون کاربرهایی که در ابتدا بهشون اشاره کردم درصدد انجام دادنش بودن و میخواستن که لنز رو پس بدن. از اونجایی که ما در ایران زندگی میکنیم، من این ریسک رو نپذیرفتم و تصمیم گرفتم این لنز رو نخرم.
راستش من هم توي فكر خريدش بودم اما چون كراپ بود صرف نظر كردم و تصميم گرفتم ٢١-٣٥ اف ٢ را در آينده بگيرم.
من خيلي راجع به اين لنز اينتنت رو بالا و پايين كردم اين لنز خيلي خوبه كيفيت تصويرش و مثل اين ميمونه كه شما لنز هاي ١٨مم ٢٠مم ٢٤مم ٢٨مم ٣٥مم اف ١.٨ را در يك لنز زوم داشته باشيد البته اكر خيال كوج به فول فريم داريد بهتره بيشتر فكر كنيد اما غير اون صورت واقعا با كيفيت و خوبه.