تجربه من با این لنز برای دوستانی که علاقمند هستند (روی بدنه 70D و 80D کنون):
کیفیت ساخت بدنه لنز عالی است (در مقایسه با لنزهای هم قیمت). کیفیت عکسها باور نکردنی است (اولین بار که عکسها را روی مونیتور دیدم باورم نمیشد). ولی هر چقدر که کیفیت تصاویر مثال زدنی است فوکوس اتوماتیک آن از طریق ویوفایندر دردسرساز است لنز Back focus اساسی روی 70D داشت روی 80D که دیگر بدتر ولی مشکل اصلی عدم ثبات در فوکوس است شما روی بدنه های 70D و 80D به راحتی میتوانید از Focus Microadjustment برای اصلاح Back Focus یا Front Focus استفاده کنید ولی وقتی با هر شات سیستم فوکوس عقب و جلو میشود دیگر از Focus Microadjustment کاری برنمی آید. البته این مشکل بیشتر زمانی پیش می آید که از دیافراگم باز (F2.8 یا پایین تر) و نقطه فوکوس مرکزی استفاده میشود. فوکوس با لایو ویو بسیار دقیق و در حد فوکوس دستی است. مشکل روی 80D بیشتر از 70D است. برای اصلاح این مشکل با هزار مصیبت توسط یکی از دوستان یک عدد Sigma USB Dock از خارج خریداری شد و فیرم ویر لنز آپدیت شد و با کلی صرف وقت با استفاده از نرمافزار مربوطه خطای فوکوس به صورت میلی متری برای 4 فاصله کانونی هر کدام در 4 فاصله (جمعا 16 مورد) محاسبه و اعمال شد و در نهایت.... همان آش و همان کاسه! استفاده از USB Dock باعث به هم خوردن فوکوس لایو ویو شد برای همین من تنظیمات لنز را به حالت دیفالت در آورده و فقط از Focus Microadjustment خود دوربین استفاده میکنم. راه حل من استفاده از چند نقطه فوکوس به صورت همزمان ( مدهای گروهی) است و استفاده از لایو ویو برای مواردی که نیاز به فوکوس بسیار دقیق است. البته ظاهرا این مشکل مربوط به همه کپی های ساخته شده این لنز نیست ولی همانطور که دوستمان گفت در ایران نه امکان تعویض هست نه امکان تعمیر و اگر یک کپی مورد دار گیرتان بیافتد دچار مشکل میشوید.