دوست عزیز در حد یك لنز ارازان قیمت بسیار خوب است.اما اصلا لنز شارپی نیست كه قابل مقایسه با لنز های شارپ معروف و محبوب باشد.
این لنز یك انتخاب خوب با بودجه كم است.
اشكالات خودش را هم دارد.از اشكالاتی كه در مرحله كنترل كیفیت حاصل شده تا اشكالات اپتیكی...
اما با بودجه كم لنز خوب و معقولی است...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
همانطور که آقای قبادی فرمودند، وقتی گفته میشود لنز 70-17 لنز با ارزشی است، به این معناست که به قیمتش میارزد، نه اینکه یک لنز عالی است. از لنزهای در این رنج قیمت نباید انتظار زیادی داشته باشید.
لنز 125-18 سیگما هم تا جایی که من میدانم تولیدش متوقف شده و دیگه گیر نمیاد. مشکلش هم فوکوس گیجش هست. توی نور زیاد خوبه ولی یک کم که نور کم میشه، خیلی اذیت میکنه. اما برای من کار راه انداز بوده. بنظرم هم از لنز کیت 55-18 کنون شارپتر بوده که تونستم تحملش کنم. شل بودن رینگ زوم هم یک مشکل دیگرش هست.
اگر گیر آوردید با همون قیمت قبلی (256000) نه بیشتر، ارزش داره. اما اگه میتونید خرج کنید به فکر لنزهای بهتر باشید.
با تشكر از تمامی دوستان
همونطور كه قبلاَ عرض كردم اصلاَ خیال خرید لنز بی كیفیت را ندارم !
با توجه به مطالب دوستان ترجیح میدم كمی بیشتر پس انداز كنم لنز بهتری تهیه كنم.
پیشنهاد شما برای یك لنز با كیفیت در رده قیمت حداكثر 500 تومان كه دارای رنج خوبی باشه (حتماَ رنج واید زیر 20 میلیمتر) چی هست ؟
علی شاكرینی
موضوع تاپیک را منحرف نکنید. در این تاپیک فقط درباره Sigma 18-125 صحبت میکنیم. بطور مرتبط و طبیعی ممکن است از لنزی دیگری نیز نام برده شود: " صدای موتور فوکوس مثل 70-17 است." اما موضوع تاپیک این نیست که : " تا رنج قیمت 500 هزار تومان چی بخرید."
با سپاس
پ.ن: در پیام خصوصی شرح ندادم چون این مسئلهای عمومی است که فروم کما بیش به آن مبتلا است و دستهبندی و ساختار اطلاعات فروم را بهم میریزد.
هادی هژیرآذر
جناب هژیر آزاد حق كاملاَ با شماست و بنده از تمامی دوستان معذرت می خواهم
بعضی وقتها آدم دقت لازم را در امور فراموش می كند.
امیدوارم از نظرات شما دوست عزیز در جواب سوالات تازه كارانی مثل بنده هم استفاده ببریم و نه فقط در موقع اشتباهاتی از این دست
خواهشمند است این پست و دو دو پست بی ربط بنده را حذف بفرمایید تا موضوع اصلی تاپیك حفظ گردد.
البته خودم تلاش كردم ولی موفق نشدم.
علی شاكرینی
این لنز در تاریخ 8/5/87 (امروز) نو گیر میآد؟ با چه قیمتی؟
Canon EOS 30D
من مدتي اين لنز را داشتم
به نظر من با يك مقدار هزينه لنز بسيار بهتري مي تونيد بگيريد
من كه زماني 400 دي داشتم
به جرات مي گم لنز كيت آن كه 18-55 بود كه الان 50 هزار قيمت داره كيفيت قابل قبول تري نسبت به سيگما 18-125 داشت
عكسهايش موجود است اگر خواستيد بگوييد بزارم
CANON EOS 40 D + Sigma 18-200 3.5-6.3 dc os +Canon 18-55 is
CANON EOS 300X + 18-70