والا من نه با فیلتر شکن نه بدون فیلتر شکن نتونستم عکسها پست اول را ببینم فکر میکنم یه مشکلی هست
والا من نه با فیلتر شکن نه بدون فیلتر شکن نتونستم عکسها پست اول را ببینم فکر میکنم یه مشکلی هست
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من که هر کاری کردم موفق نشدم به دیدن عکسها اگه زحمتی نیست یه جا اپلود کن عکسها را تو همین تاپیک بزار ما هم ببینیم اگه زحمتی نیست پست 19 اون تاپیک را هم زحمتش را بکشید
(شاهین جان بیا برو بخر این جاسویچی را این لنز هم بخر خودمون تستش کنیم:biggrin:)
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
من عکسها رو میبینم..
محمد منتظری
بابا صد رحمت به اینترنت شهرستان:::big grin:::
عکسایی که سیو کرده بودم اینجا آپلود کردم:
http://kavan.persiangig.com/image
بیشتر عکسا در مورد تاثیر لرزه گیر هستش،
آره، من این لینک رو قبلا دیدم ، چون تو این مدته کارم شده خوندن review از این لنز :::big grin:::
امروز هم دوباره زنگ زدم سیگل، گفتند واقعا اومده :::: فقط انگاری درگیر ترخیص از گمرک هستند :confused:
به هر حال من فکر کنم یا فعلا دوربین نمیگیرم یا اگه بگیرم حتما با این لنز میگیرم( البته به خاطر بودجه الانم)
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
چند هفته پیش از مسعود جان فیلتر میخواستم که به من گفت نیست الان تو بار سی گل هست که تو گمرک گیره تو تا چند روز دیگه بارشون ترخیص میشه
سجاد عبدالهی
دوستان به نظر شما کیفیت اپتیکی این لنز در برابر 70-17 به چه صورتیه؟
آیا از اون پایینتره؟ کیفیت برابری داره یا نسبت به 70-17 از نظر اپتیکی در وضعیت بهتری قرار داره؟
منظورم اینه که بدون در نظر گرفتن رنج کانونی 200-18 وOS ، بین این دو لنز کدام یک انتخاب بهتری میتونه باشه؟