گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام دوستان
من سیگما 50 1.4 با مانت کانن دارم و باهاش پرتره های خاص میگیرم و کیفیتش خیلی خوبه از دیاف 2 به بعد خیلی شارپه ولی کار کردن با دیاف باز و گرفتن عکس شارپ به این سادگی نیست و دقت بسیار زیاد میخواهد
به نظر من سیگما 30 1.4 کار بردش با 50 متفاوت است و زیاد بدرد پرتره نمی خورد
برای نیکون دی 7000 ام گوشه چشمی به این لنز و نیکون 35 1.8 دارم
بی احترامیی نبود ، پرتره نیم تنه هم حسابش از عکسی که سوژه انسانی مثلا ً 1/8 کادر را پر کرده و در کناره هم قرار گرفته جدا است ، شاید مشکل از لنز من بوده و یا خطا در فوکوس ، چون چند باری به این مورد برخورد کردم .
اگر عکس قابل نمایشی در این مورد در آرشیوم پیدا کردم نمونه آن را میگذارم.
اما اگر شما از پست من بی احترامی برداشت کردید ؛ من از دوستمون عذرخواهی میکنم .
اين لنز را دست دوم از دوستم گرفتم ، ير روي چارت فوكوس تقريبا 30 ميليمتر جلوتر فوكوس ميكنه و در فواصل زياد خطاي فوكوس چند متر ميشه ، اين مشكل قابل حل هست يا نه؟
(يعني كاليبره ميشه كرد با دوربين)
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
متاسفانه من تبريز هستم ، دسترسي به تعميرگاه معروف ندارم ، جالبيش اينه كه روي جعبه 3 سال گارنتي زده ولي كارت گارانتي 1 سال هست كه تمام شده
اول به طور كامل از اين لنز نا اميد شدم ، اما بعد كمي عكاسي تخمين ميزنم كه كجا فوكوس كنم تا به فوكوس نسبتا صحيح برسم
تجربه f1.4 هم در نوع خودش لذت بخش هست ، كلا لنز خوبي هست ، يك چيز ديگه لنز تو ذوق ميزنه ، دهانه 62m هست ، مخصوصا كه لنز كپ نداره و ظاهرا 62 پيدا نميشه ، تنها لنز با دهانه 62 كه ميشناسم تامرون 70-300 هست !
کپ 62 زیاده. نیکون لنز دهنه 62 زیاد داره از چندتا لنزی که من دارم 85 1.8 و 60 ماکرو دهنه 62 هستند. اگر دوربینتون نیکون نیست میتونید از کپ های بی نام متفرقه استفاده کنید.دهانه 62m هست ، مخصوصا كه لنز كپ نداره و ظاهرا 62 پيدا نميشه ، تنها لنز با دهانه 62 كه ميشناسم تامرون 70-300 هست !