یه تبدیل مانت t یا تلسکوپی میخواد و میشه نصب کرد
یه تبدیل مانت t یا تلسکوپی میخواد و میشه نصب کرد
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
تبدیلی برای لنزهای سونی و مینولتا به نیکون وجود داره؟
سلام دوست عزیز لنزهای مینولتا ارزش بستن روی کنون و نیکون رو ندارن .دقیقا مثل بستن لنزهای fd به eos هستند که اپتیک دار هستند و خروجی بسیار افتضاح و تار به شما میده.لنزهای مینولتا فقط ارزش بستم به دوربینه ای سونی و نکس رو دارن و عالی جواب میده .اگر باز چنانچه خواستین ببندید دو مدل داره تبدیل md به nikon و یه مدل یگه هم تبدیل مینولتا به نیکون - NIKON به M AF است که در بازار موجود است ولی باز توصیه میکنم نکنید.بنده خیلی از این تبدیلها رو خریدم.دنبال تبدیلهای پیچی m42 و pk و لنزهاش به دوربین خودتون باشید که اونا خوب و عالی جواب میدن
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
الان لنزهای ماونت M42 زیادی سراغ دارم و تبدیلش به نیکون هم موجوده.
منتهی دو نوع تبدیل M42 به نیکون هست: یکی ساده و دیگری با عدسی.
خواستم بدونم مزیت اون تبدیل با عدسی چی هست؟
دوم اینکه آیا با بستن لنزهای M42 مثل لنزهای زایس قدیمی یا لنزهای مامیا و امثال اون روی نیکون، کیفیتش رو از دست نمیده؟
با تشکر
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
سلام
دوستان و اساتید محترم لطفا راهنمایی بفرمایید
من یه لنز قدیمی دارم که روش این اطلاعات رو نوشته : TOKYO KOGAKU uv topcor 1:4 f= 135 mm
دوربین من کانن 600d هست
میشه با تبدیل یا یه همچین چیزهایی رو دوربینم ازش استفاده کنم؟ به نظر میاد کیفیت اپتیکی خوبی داشته باشه
یا به صورت معکوس برای ماکرو ؟
اگه خواستید عکسش رو هم میذارم
سلام
کسی از دوستان چایی رو سراغ داره آدابتور لنز 50 پراکتیکار به کانن و f58 مینولتا به کانن رو بفروشن؟
ممنون می شم راهنمایی کنید