US Exakta Topcon Lens to Canon EOS EF Mount Adapter 450D 500D 550D 600D 60D 50D.JPG
سلام
دوستان عزیز با راهنمایی شما اینو تو ebay پیدا کردم ایا همینه؟
زیر این عکس نوشته US Exakta Topcon Lens to Canon EOS EF Mount Adapter 450D 500D 550D 600D 60D 50D
US Exakta Topcon Lens to Canon EOS EF Mount Adapter 450D 500D 550D 600D 60D 50D.JPG
سلام
دوستان عزیز با راهنمایی شما اینو تو ebay پیدا کردم ایا همینه؟
زیر این عکس نوشته US Exakta Topcon Lens to Canon EOS EF Mount Adapter 450D 500D 550D 600D 60D 50D
687_DSC05514_1.jpg
دوستان اینو تو فلیکر پیدا کردم لنز منو به کانن بسته وای چه کنتراستی داشت عکسهایی که باهاش گرفته بود
4.jpg
با این تبدیل ها بسته رو کانن یه چیزی هم در مورد m42 نوشته بود
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
سلام
بفرمایید خدمت شما لینکش UV Topcor lenses
خیلی ممنون از توجه شما
سلام
تمام تاپیک رو مطالعه کردم طرف یک دوربین تاپکون IC1 با همین ماونت UV داشته و ماونت و قسمت کنترل دیافراگم رو از روی دوربین باز کرده بعدش یک ماونت لنز پیچی (m42) رو از روی یک لنز غیر قابل استفاده باز گرده و این دو تکه را به هم پیچ کرده است. چون شما دوربین کانن دارید میتوانید از یک تبدیل m42 به eos استفاده کنید.
اگر شما هم بدنه ای با این ماونت دارید میتوانید قسمت ماونت و کنترل دیافراگم را باز کنید و از بازار هم یک تبدیل پیچی به کانن eos تهیه کنید و این دو تکه را به هم وصل کنید. فاصله رجیستر ماونت UV حدود ۵۴ مم و فاصله رجیستر کانن eos دقیقا ۴۴ مم است به همین خاطر شاید لازم باشد بین دو تبدیل را به نحوی پر کنید (مطمین نیستم). یه چیزی شبیه این:
Topcon UV Topcor 28mm f4 on Oly EPL1 (quick test)
SONY A6000 + 18-55
سلام دوستان من یه دوربین sony nex c3 k دارم میخواستم از این تبدیل استفاده کنم جواب میده یا نه؟
چطور میشه تهیه کرد و قیمتش چقدره؟
بنظرتون کدوم لنز برای این کار ( یه لنز همه کاره می خوام) خوبه؟