دوستان لطف كنند و لنزهاي مناسب براي عكاسي طبیعت و منظره landscape رو اينجا معرفي كنند.
بیشترین رنج مورد استفاده ,برای دوربینهای فول فریم و کراپ دار ,محدودیتها و....
با تشکر
دوستان لطف كنند و لنزهاي مناسب براي عكاسي طبیعت و منظره landscape رو اينجا معرفي كنند.
بیشترین رنج مورد استفاده ,برای دوربینهای فول فریم و کراپ دار ,محدودیتها و....
با تشکر
10-20 یا 55-17
از دو رنج فوق کدام برای عکاسی از مناظر و طبیعت با دوربینهای کراپدار مناسبتر است؟
سلام.
برای منظره فکر کنم که 10-20 بیشتر به کار بیاد. من از وقتی که 17-55 گرفتم تقریبا 90% وقتها این لنز روی دوربینمه ولی هر وقت خواستم از منظره عکس بگیرم افسوس خوردم که چرا در اون لحظه 10-20 همراهم نبوده. ولی برای مصارف عمومی ( مثل عکاسی خیابانی) از 10-20 هیپ وقت استفاده نکردم و 17-55 در این زمینه عالی بوده.
ج.ابراهیمی
حمید رضا مرادی
G12
در رنج 10 تا 24 چه انتخابهایی وجود دارند دوستان لطفا راهنمایی کنند
دوستان قیمتهای حدودی را هم...
10-20 سیگما با قیمت حدودی 530
12-24 با قیمت 1000
تواین پست هم اقا وحید قیمت چند اولترا واید را گفتند البته قیمت ها کمی قدیمی هست- برای چند ماه پیش هست
حمید رضا مرادی
G12
با سلام10-20 سیگما با قیمت حدودی 530
12-24 با قیمت 1000
تواین پست هم اقا وحید قیمت چند اولترا واید را گفتند البته قیمت ها کمی قدیمی هست- برای چند ماه پیش هست
خوب به کمک آقا وحید Tokina11-16 f2.8 را تهیه کردم
با توجه به اینکه نوع عکاسی من عمدتا طبیعت و منظره می باشد
دوستان برای من کدام لنز را پیشنهاد میکنند ؟
(نظر دوستان در مورد رنج 17-50 f2.8 چیست؟)
لنزهای موجود:
Tokina11-16 f2.8
Nikor 18-105
Sigma100-300 f4
با تشکر
با سلام بردیا جان باید دید سریع بودن این لنز چقدر به کارت میاد , اگر من روزی قصد خرید این لنز را داشتم برای پرتره های تمام قد در محیط های باز و در نور کم استفاده می کردم .
فکر کنم این ترکیب لنز هایی که داری رنج خوبی را از 11 تا 300 پوشانده است و خرید 17-50 در این دامنه فقط یک تداخل می باشد
حمید رضا مرادی
G12
به زودی بدنه فول فریم میخوام بگیرم و یک لنز مناسب "اولویت" عکاسی طبیعت و منظره
در برند کنون لنز فوق العاده از هر نظر 17-40 با اف ثابت 4 وجود داره که بسیار مناسب عکاسی منظره هست ولی در برند نیکون ظاهرا لنز مناسبی(در این رنج) وجود ندارد!! یا من پیدا نکردم :confused:
خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنند