با سلام خدمت دوستان
والا من میخوام یک لنز ماکرو برای 500D بخرم و می خواستم ببینم بین دو لنز EF 100L و EF-S 60 کدومشون م تونه سوره رو بزرگتر نشون بده؟
((در ضمن قیمت و چیزای دیگه هم برام مهم نیست))
با سلام خدمت دوستان
والا من میخوام یک لنز ماکرو برای 500D بخرم و می خواستم ببینم بین دو لنز EF 100L و EF-S 60 کدومشون م تونه سوره رو بزرگتر نشون بده؟
((در ضمن قیمت و چیزای دیگه هم برام مهم نیست))
اگر میتونین با دقت به ماکرو بپردازین و بودجه کافی دارین و بزرگنمایی هرچه بیشتر براتون مهمه Canon MP-E 65 رو با فلاش مخصوصش در نظر بگیرین
لنز MPE-65 با بزرگنمايي 5 برابر سيستم فوكوس دستي داره و اتوماتيك نيست. براي كار بيشتر توي محيط هاي آماده مثل لابراتوارها بدرد ميخوره كه حيوانات يا گياهان رو با گيره ببندن و باهاشون عكس بگيرن. ( البته اين به اين معني نيست كه تو طبيعت استفاده نشه)
تو ايران خيلي نايابه.
اگه براي كار معمولي ميخاي همون 100 ال ماكرو رو بگير و يا 180 ماكرو رو.
بزرگنمايي همونطور كه دوست عزيزمون گفتن تو همشون 1:1 هست . منتهي چون 180 لرزشگير نداره شايد برات كار باهاش سخت باشه ولي 100 ال از اين جهت كه 4 استاپ لرزشگير موثر - هم لرزشگير عمودي -- هم زاويه اي -- رو داره تو بقيه بهتره.
يه راه ديگه استفاده مكمل 100 ال ماكرو و لنز 18-55 معمولي لنز كيته كه بطور معكوس ميتوني ازش استفاده كني. من خودم حداقل 100 تايي براي دوستان درست كردم و نتيجه بسيار رضايت بخش بوده. شارپنسي در حد MPE-65 با بزرگنمايي 7 برابر حداكثر و البته با قيمت بسيار نازل.
من خودم هم از همين شيوه استفاده ميكنم و اين لنز رو مكمل 100 ال خودم كردم.
البته دوستمان TRANSLATOR تاپيكي باز نمودند كه مقايسه 100 معمولي و 60 رو انجام داده اند و سري به اين تاپيك هم بزني شايد بد نباشه.
نادر مسلمی