EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR
سلام.حیف نیست لذت خرید دوربین و لنز جدید را با این مقایسه های میلی متری از بین ببرید؟!از هر کدام خوشتان می آید همان را بخرید.لنزهایی که در اینده خواهید خرید را هم درنظر بگیرید.
موفق باشید
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
با سلام. به میمنت و مبارکی پول ها را جمع کرده اید و می خواهید دوربین بخرید، خیلی هم عالی. تا آن جایی که من فهمیدم سوال شما یک شکل جدید از سوال [کنون بخرم یا نیکون] است. بگذارید رک و پوست کنده بگم تا ابد الدهر هم تو 16000 ریویو و فروم و چارت و .. هم که نگاه کنید به جوابی قطعی نخواهید رسید، چون اصلا چنین جوابی به وجود ندارد. ( تا الان 3 بار حدود 20خط نوشته ام پاک کرده ام چون فکر کردم شاید حواب سوال شما نباشد. انشا.. آن ها را در بخش یک مناسب به عنوان شکوائیه خواهم زد). بنده اصلا نسبت به برند نیکون اطلاعی ندارم ولی آن طوری که از لینک آقای مبین علی پیدا بود (با این که عکس های آن لنز را با D3x گرفته بودند و این یکی را با 50D که مسلما زیاد قابل اعتماد نمی تواند باشد) خیلی هم لنز خوبی بود شاید از رقیب کنونیش هم بهتر. حالا فرض کنیم یا دو دوربین هم سطح، جوابی نزدیک هم بدهند، و شما یکی را بخرید، یک دوربین خوب با یک لنز واک اراند خوب خواهید داشت هیچ ضرری نکرده اید! حالا می ماند بقیه ماجرا، که به نظر من سایر لنز های آن برند است. اگر کنونی شوید شاید لنز های ساخت خود کانن بیشتر باشد، مثلا اگر یک لنز 70-200 بخواهید در کانن 4 آپشن دارید از 800 هزار تا 2میلیون و 700 هزار ولی در نیکون فقط 2 تا(شاید هم یکی، نمی دانم). ولی اگر طرف نیکون بروید، تعریف واید های نیکون را از بچه های فروم خیلی تعریف شان را شنیده ام(که البته ارزان هم نیستند) از یک طرف هم می توانید از قدیمی ترین لنز نیکون (که در ناصر خسرو به قیمت خوب می توان دست 2 پیدا کرد) روی دوربین خود استفاده کنید.
ولی به نظر من هر چه زود تر دوربین خود را بگیرید و عکاسی را شروع کنید این ها زیاد مشکل خاصی نیست . اصل بحث جای دیگری است. ببخشید که طولانی شد و شاید جوابی را هم که می خواستید نگرفتید.
با تشکر
ویرایش توسط SinaVT : Monday 30 August 2010 در ساعت 22:39
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
درود
جناب قدیری ، در فتو زون تست های 15-85 با دوربین 7d که 18 مگاپیکسلی هست انجام شده و تست 16-85 با دوربین قدیمی d200 که 10 مگاپیکسلی بوده است هر چند که نتایج تست رزولوشن 16-85 هم عالی بوده اما مقدار تفاوتی که بین این دو لنز در MTF هست بیشتر دلیلش رزولوشن بالای سنسور هست. برای همین من ترجیح دادم اصلا مقایسه آنها در آیتم رزولوشن را نادیده بگیرم. .من فکر میکنم با توجه به نظری که تست کننده در مورد مقایسه 16-85 نیکون با 17-55 نیکون از نظر اپتیکی داشته موید این هست که 16-85 از نظر اپتیکی خیلی قوی هست و احتمالا از 15-85 بهتر ، اما ترجیح دادم اصلا از رزولوشن و شارپنس این دو لنز حرفی نزنم.
جناب قدیری این آقای توکلی بنده خدا چه هیزم تری به شما فروخته اند؟ ( مزاح کردم )
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Monday 30 August 2010 در ساعت 23:59
سلام.
انوش جان در مورد 15-85:مورد مقایسه 16-85 نیکون با 17-55 نیکون از نظر اپتیکی داشته موید این هست که 16-85 از نظر اپتیکی خیلی قوی هست و احتمالا از 15-85 بهتر
The Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens is a great leave-on-the-camera lens - It is going to share this role with my 17-55.
but the Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens has many L lens qualities including three aspherical elements and one UD glass element.
و بسیاری مقایسه ها بین این لنز و 24-105 و بهتر عمل کردن 15-85 در یک بازه ی خاص و...
و نظری که بیشتر منتقدان مینویسند قیمت بالای هر دولنز 15-85 و 16-85 به عنوان یک لنز walk around است.کن راکول که طبق معمول 18-200 را ترجیح میدهد!من خودم زمانی که کنن داشتم 24-105 را ترجیح دادم(دست دوم) و امروز که نیکون دارم با این قیمت همین را ترجیح میدهم!چون تفاوت قیمت زیادی با 17-55 و 24-120 دارد.مگر اینکه 18-105 یا
18-200 خرید یا 17-70 سیگما!!(گرچه خودم اگر 18-105 را اپدیت کنم قطعا 24-120 یا 17-55 خواهد بود که بتوانم حس اپدیت داشته باشم)
===============================
دوست عزیز شما چرا دوربین را با لنز کیت تهیه نمیکنید؟برای شروع خوب است فقط باید قید پرتره بسته را بزنید ولی نهایت 100 تومن میپردازید.
موفق باشید
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
بسیار مشتاقم بدونم از بین دوستانی که در این نظر سنجی شرکت کردند چند نفرشون با هر کدوم از این دو لنز بیش از یک ساعت عکاسی کردند.
در ضمن چنین مقایسه ای فقط وقتی میتونه علمی و قابل استناد باشه که یک نفر با هر دو این لنز ها روی یک بدنه عکاسی کرده باشه که پارامتر دوربین از معادله حذف بشه. تازه حتی در اون صورت هم باز پارامتر هایی مثل "sample variation" هست که نتیجه گیری قطعی رو سخت می کنه.
ج.ابراهیمی
ج.ابراهیمی
سلام
گفتنی ها رو دوستان گفتن.
اما من یک پیشنهاد دارم. فرض کنید هردو دوربین و هردو لنز 85-15 و 85-16 رو دارید!!!! و چند ماه گذشته و حالا میخواید بسته به نوع عکاسیتون یک لنز جدید بخرید!!! بنظرم بهتره که بر اساس اون لنز جدید تصمیم گیری کنید. چون اختلاف آنچنانی بین 85-15 و 85-16 وجود نداره و شما هم قرار نیست که برای همیشه با یک لنز سر کنید.
وحیدجان اگه پستهای زیرخاکی تو رو نکشیدم بیرون! :cool:
ممنون انوش جان که هوای منو داری. من نیکون رو دوست دارم ولی از لج این مشهدی وحید هم که شده آخرش کاننی میشم!