سلام
من میخوام یه دوربین 500D بخرم ولی تویه انتخاب لنز گیر کردم کارم خیلی حرفه ای نیست ولی زوم تقریبا برام مهم هست و نمیدونم همون لنز ۱۸-۵۵ رو خودش رو بگرم یا لنز بگیرم
حالا اگر بخوام لنز بگیرم بین ۱۸-۱۳۵ و ۱۸-۲۰۰ موندم
اگه بخوام ۱۳۵ بگیرم میگن یا باید دوربین رو با ۵۵ بگیری و بعد ۱۳۵ بگیری که خیلی گرون در میاد اگه بخوام مغازه دار میگه ۵۵ رو برمیداره و جاش ۱۳۵ میزاره و ماوتقاوتش رو میگیره اینطوری گارانتی نداره
ولی ۲۰۰ کیتش هستش و میتونم اونو بگیرم البته قیمتش هم مهمه که با ۲۰۰ قیمتش میشه ۱۲۵۰ و با ۵۵ میشه ۷۴۰ با ۱۳۵ رو هم نمیدونم
اگه میشه یه راهنمایی بکنید منو که خیلی گیر کردم
می ارزه که ۲۰۰ بگیرم یا ۱۳۵
یا بهتره بگم می ارزه که من به خاطر تله ۵۱۰ تومن بدم چون کارم معمولیه و برای خودم عکس میگیرم آیا این سه لنز فقط فرقشون تله تر بودن یا تو کیفیت یا موارد دیگه فرق دارن
چون میگن که اصل دوربین لنزشو و اگه لنز بهتر باشه مهم تره تا اینکه دوربین بهتر باشه من مردد شدم
وگرنه همون ۵۵ رو میگرفتم هر وقت پول اومد دستم یه دونه دیگه میگرفتم
دلیل اصلی مردد بودنم هم اینه که نمیدونم به جز تله تر بودن چه فرقی با هم دارن
راستی رنج هم اگه میشه یه توضیحی بدین که چیه چون نمیدونم چیه و توی این تاپیک در موردش خیلی صحبت شده
بستگی داره که چه جور عکاسی مد نظرتون باشه.میتونید با همین لنز کیت(55-18)مدتی عکاسی کنید تا ببینید نیازتون چی هست.اما از بین اون دو لنز 200-18 رو من توصیه میکنم.کیفیت بهتر(نه خیلی)و رنج بهتر اون میتونه به انتخاب لنز در آینده هم بهتون کمک کنه.اگر مبلغ رو میتونید تهیه کنید 200-18 اگر هم نمیتونید 135-18 .منتها برای خرید دوربین هزینه های دیگه هم هست که باید با توجه به اونها حساب کتاب کنید...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوست عزیز آرش ابتدا به ساکن بهتر است در همین سایت سرچ کرده و مطالبی راجع به فواصل کانونی مطالعه بفرمایید . و فعلا دوربین را با همان 55-18 خریداری کنید تا نوع عکاسیتون نیازتون را مشخص کند . ولی اگر مایل باشید که یک رینج کارآمدی را فعلا برای خود تهیه فرمایید از آنجاییکه 55-18 فاصله کانونی واید تا نرمال را بهتون میدهد میتوانید یک 250-55 با قیمت 290 تومان ( که لنز خوبی هم میباشد ) به مجموعه خود اضافه کنید که نیاز شما را در فواصل تله فوتو زوم مرتفع کند .
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
بدون شک لنز در کیفیت عکس بسیار تاثیر گذار است . اگر دنبال یک لنز همه کاره می گردید به نظر من 15-85 انتخاب بهتری است برایه شما ، البته من نوع عکاسی شما را نمی دانم چیست ولی کلا رنج تله واسه من که به صورت اماتوری و تفریحی عکاسی کردم خیلی کم کاربرد بود من یک 18-200 داشتم با یک 15-85 عوض کردم .
وقتي چيزي نداري ببازي ، پس پيروزي!
البته همون طور که دوستمون گفتن میتونید با همین لنز کیت 250-55 رو هم به مجموعه اضافه کنید که به نسبت قیمت واقعا لنز خوبی هست.منتها با 200-18 دیگه دردسرهای تعویض لنز رو نخواهید داشت.من فکر میکنم برای شروع(وقتی که برای خودتون هم دقیقا مشخص نیست به چه سبکی علاقه مندید) فاصله کانونی گسترده بهتر هست(چه بهتر که کمتر هم هزینه بشه) وقتی کار رو شروع کردید با علاقتون و فواصل کانونی مورد نیازش آشنا میشید و انتخاب های بعدی رو با اگاهی کامل انجام خواهید داد.
در آخر اینکه توصیه دوستمون راجع به مطالعه بیشتر رو حتما به انجام برسونید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
کاملا حق با شماست جناب احمدی . فقط با خرید 200-18 50 میلیمتر را از دست میدهند و احتمالا 150 تومان هم باید بیشتر شارژ کنند . مضاف بر اینکه به هر حال در عکاسی باید با دردسرهای تعویض لنز مواجه شوند .
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
سلام دوستان
بنده یه اماتورم و تو نظرم هست که یه دوربین 550d کنون بگیرم و چیزی که برام مد نظر هست اینه که با کیت لنز 18-55 اون تا چه حد میشه عمق میدان رو با این لنز کم کرد یا بهتره بگم سوژرو از پشت زمینه جدا کرد حالا با توجه به نیاز من و محدودیت مالی بنده همینطور اماتور بودن بنده (و بیشتر برای عکاسی ایندور) چه لنزی رو دوستان پیشنهاد میکنن ایا همین 18-55 کارمو راه میندازه یا باید دنبال لنز با تله بیشتر یا دیافراگم بازتر بگیر ممنون میشم اگه کاملا در این مورد بندرو راهنمایی کیند