درود خدمت دوستان عزیز
مدتیست قصد خرید یک لنز تله زوم مناسب را دارم.با تمام گشت زنی که بین تاپیک ها داشتم مقایسه ی مستفیم این دو لنز رامشاهده نکردم.
لنز های200-70 کنون و تامرون از جمله لنز های ارزشمند و وسوسه کننده ی هر دو برند هستند و فکر مینکم این مقایسه نه تنها به بنده کمک خواهد کرد بلکه بسیاری از دوستان میتوانند در نهایت با بحث پیش آمده انتخاب خوبی بین این دو برند داشته باشند.
بنده تا حدی با لنز های Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD و Canon 70-200mm F4L IS درریویو های موجود آشنا شده ام اما تجربه و دانش دوستان و استادن این فروم برایم اولویت دارد.
این دو لنز در روی کاغذ تفاوت های عمده ای نسبت به یکدیگردارند که هر کدام شاید در جای خود مهم باشد که به آنها اشاره می کنم:
قابلیت های مثبت و نکات منفیCanon 70-200mm F4L IS USM
نکات مثبت :
1- فکوس دقیقترو سریعتر
2- لرزه گیر
3-سیلینگ و کیفیت ساخت بهتر
4-وزن کمتر
نکات منفی :
1-قیمت بالا(1350$)
2-اف 4 که شاید در اکثر مواقع (در عکاسی فضای داخل)کمبودش ملموس باشد.
3-شارپنس کمتر نسبت به تامرون
اما قابلیت های مثبت و نکات منفی Tamron 70-200mm f/2.8
نکات مثبت :
1-کیفیت اپتیکی بهتر که در نتیجه باعث شارپنس بالاتر این لنز شده
2-اف 2.8 (در محیط های بسته بسیار وجود ان احساس میشود)
3-قیمت مناسب(پایین تر از 900$)
نکات منفی :
1-گیجی فکوس و نویزی بودن موتور فکوس(خیلی از ریویو ها به آن شاره شده)
2-نداشتن لرزه گیر
3-کیفیت ساخت و سیلینگ ضعیفتر نسبت به مدل کننی
4-وزن بیشتر
------------------------------------------------------------------------------------------------
این نتایج کلی بوده من در طی این مدت از این دو لنز بدست آورده ام که میتوند اشتباه هم باشد که تقاضا میشود دوستان اصلاح کنند.
من در عکاسی به عنوان آماتور به حساب می آیم و بیشتر برای تفریح عکاسی میکنم.ژانر مورد علاقه ام پرتره و طبیعت و گاهی اگر پیش بی آید عکاسی مستنداست.فکر میکنم لنز 200-70در اکثر مواقع بر روی دوربینم نصب باشدو به عنوان لنز اصلی من به حساب بی آید.
حال با مطرح کردن تمامی این نکات دوستان برتری را با توجه به نقاط ضعف و نقاط مثبت با کدام یک از ین دو لنز میدانند؟
با تشکر