برای بدنه 550 کدامیک از لنزهای زیر مناسب است؟
با توجه به اینکه لنز کانن 100,000 تومان گرانتر است.
برای بدنه 550 کدامیک از لنزهای زیر مناسب است؟
با توجه به اینکه لنز کانن 100,000 تومان گرانتر است.
سلام دوست عزیز
با توجه به ریویو هایی که من از این دو لنز خوانده ام به عقیده من بهتر است کنون بخرید . این لنز تامرون تقریبا تمام خطا های اپتیکی را دارا میباشد . مضاف بر اینکه در 200 میلیمتر بسیار کند و ضعیف با تصویری سافت میباشد . به عقیده من 135-18 از هر جهت لنز بهتری است .
پیشنهاد بهتری براتون دارم و آن خرید 70-17 سیگما یا 50-17 تامرون است . و یا اگر به تله بیشتری نیاز دارید ترکیب معروف 55-18 کنون + 250-55 کنون که به بودجه شما هم میخورد.
موفق باشید
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
من هم با انوش موافقم در روی کاغذ تفاوت چندانی بین این دو لنز وجود ندارد اما در عمل لنز کانن بهتر عمل میکند اما در نهایت هر دو از کیفیت متوسط رو پایئنی بر خوردارند(در مقایسه با جواهری مثل 15-85)
اگر جدا به اون فاصله 135تا200 احتیاج دارید که تامرون بخرید اما اگر نیازی ندارید حتما کانن گزینه بهتری است(البته با تفاوت اندک)
در این لینک هم میتونید مقایسه خروجی ها رو ببینید
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام
فرمایشات دوستان بسیار متین . فقط خواستم مقایسه lenstip را برای آقای فرد که بین این دو لنز مردد هستند گذاشته باشم .
untitledgood.jpg
معایب لنز 200-18 تامرون
•average quality of materials used in the housing,
•lens very slow at 200 mm,
•weak image quality at 200 mm and near maximum relative aperture for other focal lengths,
•very high chromatic aberration at both ends of the range,
•distinct distortion at 18 mm,
•significant vignetting at 18 mm,
•high astigmatism at 18 mm,
•low autofocus accuracy.
معایب لنز 135-18 کنون
•lack of ultrasonic autofocus motor (USM),
•unsatisfactory image quality on the edge of the frame at the maximum relative aperture and longer focal lengths,
•vignetting particularly bothersome at the both ends of the focal lengths range,
•significant distortion at the widest angle,
•work against bright light could have been better,
•exceptionally modest accessory kit.
موفق باشید
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
با تشکر از راهنمایی دوستان
اما این دو لنز تفاوتهای دیگری هم دارند
اینکه لنز کانن لرزشگیر دارد و از طرفی هم لنز تامرون در نور کم مشکل فوکوس انوماتیک دارد که در اکثر مواقع فوکوس نمیکند ولی در روز در فضای باز فوکوس اتوماتیک عالی کار میکند
با وجود این دو مورد پیشنهاد شما چیست؟
اووووووووووووووووووووه من هم فکر کردم ایشون مردد هستند اگر که 18-200 دارند که مصلما با تعویض دردی دوا نخواهد شد علاوه بر این مقداری هم پول بابت این تعویض از جیبشون خواهد رفت...
در صورتی که قصد تعویض به سمت بهبود رو دارند باید برن سراغ 15-85 معروف و گرنه در مورد لنزهای مخصوص کراپدارها، لنز های مشابه این مورد(از نظر پوشش فواصل کانونی) همگی کیفیت تقریبا یکسانی دارند
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
بله.من این لنز رو 2 روزه که خریدم ولی فروشنده با پرداخت 100.000 تومان این لنز رو برای من حاضره که تعویض کنه.
عجیبه...تفاوت این دو لنز 100 هزار تومان نیست بلکه حدود 30 هزار تومان و شاید هم کمتر باشد
در ضمن دوست من بنظرم شما کیفیت کانن رو از دست نده هیچ وقت ...........من با نظر بهنام موافقم که شما با افزایش بودجه میتونی ب 15-85 رویایی فکر کنی
من خودم با این دولنز تامرون و 15-85 کانن کار کردم.........بهیچ صورت قابل مقایسه نیستند.برتری مطلق با 15-85 است و البته قیمت بسیار بیشتر
مهدی بارانی