جالبه منم امروز از نورنگار قیمت گرفتم!
جالبه منم امروز از نورنگار قیمت گرفتم!
من که فکر نمیکنم لنز 1:1 باشه یعنی چه جوری؟)
پس آیا کنون لنز EF 55mm سری L که USM و IS باشه که 1:1.2 هم باشه داره؟؟( عجب چیزی تو تاریکی برو عکس بگیر)
آریو مینوسپهر
جناب مینوسپهر، بله وجود دارد و قیمت بالایی هم دارد.. بعدش اینکه اولا 50 میلیمتر و اینکه IS نداره.نوشته اصلی توسط a80300d
و F/1 هم در مورد این لنز یعنی اینکه قطر دهانه ورود نور به داخل 50میلیمتر است.
اینهم تصویرش:
اینهم یک تصویر قدیمی از لنزهای سری ال کانن.. (بسیاری از لنزهای سری ال جدید را در این تصویر نمیبینید مثل 24-105 یا حتی 28-300 ..) من چقدر دوست دارم اینها رو!! یک نگاه به اون لنز 200مم با اف 1.8 بندازین!
http://eosseries.ifrance.com/eosseri...n/gfx/ef-l.htm
ویرایش توسط Amin : Tuesday 10 January 2006 در ساعت 16:57
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
واویلا !!! اون هیولا چی میگی راست تصویر ؟؟؟؟؟!!!!!!اینهم یک تصویر قدیمی از لنزهای سری ال کانن.. (بسیاری از لنزهای سری ال جدید را در این تصویر نمیبینید مثل 24-105 یا حتی 28-300 ..) من چقدر دوست دارم اینها رو!! یک نگاه به اون لنز 200مم با اف 1.8 بندازین!
امشب خوابشو میبینم ( کابوس )
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
کامبیزجان حق داری!! لنزی به طول 86 سانتیمتر و وزن 16 کیلوگرم!!نوشته اصلی توسط kamikam
تا حالا قیمتشو پیدا نکردم! فکر نمیکنم کمتر از 12000$ باشه!
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
اول عکس های بقیه صفحه لود شد ... داشتم نگاه میکردم یهو دیدم این هیولا سمت راست ظاهر شد !!!! دوست داشتم همونجا با سر برم تو مانیتور ! چند بار عکس این عزیز دل رو تو عکس خبرنگارای ورزشی دیده بودم ... عجب چیزیه این لنز ... !
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
مممممممم
اون هیولا رو اینجا زیارت کردم.... اما نه با دوربین عکاسی! بلکه روی Xl1 کنون... بیشتر به درد دید زدن خونه همسایه میخوره! البته نه همسایه! کوچه بالایی!
موزیک متن:
اوچه بالایی دختری میشینه که دلش مث دل من عاشقه!
میگن اسمش ثریاست! چشاش همرنگ دریاست!
حالا اینا چه ربطی به این لنز داشت!
عموما در صحنه های ورزشی از این لنز استفاده نمیشه! چون کاربرد خاصی نداره... بیشترین استفاده این لنز همون Spy هستش... و استفاده عکاسان حیات وحش(البته اونهم شرایط خاص که بشه لنز رو حمل کرد..)
از این لنز دیگه نمیشه روی تک پایه استفاده کرد و روی 3 پایه های سنگین استفاده میشه...
و دیگه استفاده ای که من دیدم اینجا از این لنز میکنن برای ضبط صحنه های انفجار و ... در فیلمهای جنگی... گمان میکنم چندتاییش اینجا موجود باشه.... اصولا رقمش برای شرکت های بزرگ و یا شرکت های دولتی نسبت به هزینه هاشون هیچی نیست...
و البته اين لنز فقط به صورت سفارشي ساخته ميشه اونجوري كه تو كاتالوگ كنون اروپا ديدم.
جناب امین خسروشاهی عزیز ...نوشته اصلی توسط Amin
با پوزش از این دخل و تصرف مختصر در نقل قول از شما ( شماره گذاری بخشهای مورد نظرم جهت پاسخ راحتتر )
1 __ اشاره به لزوم پدیده ای مانند " جستجو در فروم قبل از ارسال پست! " میدونید متاسفانه یا خوشبختانه ، حقیر 8 - 9 ساعت قبل از ارسال پست جنابعالی خودم رو معرفی کردم !
2 __ ممنون از راهنمایی تون . من الان بنده شما هستم چون یه چیزی از شما یاد گرفتم .
3 __ درست میفرمایید.
4 __ آقای شهبازی من هم با پیشنهاد ایشون موافقم.
5 __ تو رو خدا یه کم مهربون تر باشید :)
ویرایش توسط infinity : Tuesday 10 January 2006 در ساعت 11:21
هادی هژیرآذر
با این بند آخر کاملا موافقم ... راست میگه به خدا ...5 __ تو رو خدا یه کم مهربون تر باشید
:biggrin: