صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: با این پول ... کدام لنز ؟

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: با این پول ... کدام لنز ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط infinity
    جناب امین خسروشاهی عزیز ...
    با پوزش از این دخل و تصرف مختصر در نقل قول از شما ( شماره گذاری بخشهای مورد نظرم جهت پاسخ راحتتر )

1 __ اشاره به وجود پدیده ای مانند " جستجو در فروم قبل از ارسال پست! " میدونید متاسفانه یا خوشبختانه ، حقیر 8 - 9 ساعت قبل از ارسال پست جنابعالی خودم رو معرفی کردم !
    2 __ ممنون از راهنمایی تون . من الان بنده شما هستم چون یه چیزی از شما یاد گرفتم .
    3 __ درست میفرمایید.
    4 __ آقای شهبازی من هم با پیشنهاد ایشون موافقم.

5 __ تو رو خدا یه کم مهربون تر باشید :)
    احساس میکنم که سوتفاهم شده! ببینید هادی عزیز، من که حالا از IDیم معلومه که اسمم چیه! فرض کنید که ID من بود Canonist! خوب؟ من هم که تقریبا یکساله که اینجا عضوم و خودم رو یکسال پیش در اون تاپیک معرفی کردم! یک چیزی مینویسم و شما میخواهید جواب بدید، فکر نمیکنید خیلی راحتتره که اسمم رو پای امضام ببینید تا اینکه برین توی اون قسمت، اون تاپیک و بگردید که این ID ماله کیه؟! حالا شاید من خودم رو معرفی کرده باشم، شاید هم نه!! فکر میکنم قبلا این بحث شده! اگر هم واقعیتش رو بخواهید حدود دو هفته پیش من کل اون تاپیک رو دوباره دیدم که اون موقع اسم شما اونجا نبود! خوب، شما میگین که من هر بار که توی این فروم چیزی مینویسم اول اون تاپیک رو چک کنم؟! به روی چشم! ولی گذاشتن اسم توی امضا راحتتره ها!!

و اما در مورد اون شماره 2 احساس میکنم که جمله من باعث ایجاد ناراحتی شده!... من منظورم همون بود که توی شماره 3 گفتم! همین!! دوربین با لنز فرق داره از این نظر که نمیشه اون طوری به سادگی دسته بندیش کرد! مثال هم زدم! اگه شما 300هزار تومن داشته باشید میدونید که چه دوربینی میتونید بخرید ولی اگه 300 هزار تومن داشته باشید و بخواهید لنز بخرید باید ببینید چی میخواهید! میتونید برید سیگما 70-300 بخرید ولی به دردتون نخوره!! امیدوارم که رفع سو تفاهم شده باشه.. اگر هم باعث تکدر خاطر شما شدم واقعا پوزش میخواهم.

در مورد 5 هم ظاهرا دوستان به اجماع رسیدن ! :( چه عرض کنم! به روی چشم! بفرمایید چای و شیرینی مهمان بنده!
    امین خسروشاهی
    [Canon Digital Rebel]
    [EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
    [Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

نقل قول نوشته اصلی توسط Amin
    پس نوشت: اینهم یک دفاع دیگر از پیشنهادم مبتنی بر وجود قسمتی برای ریویو تجهیزات!!! آقای شهبازی، رضایت بدین دیگه ;)
    امین عزیز، من یا دیگر مدیران فروم که حرفی نداریم. شما شروع کنید. ما از خدایمان هست که چنین چیزی در فروم باشد. فقط مثل بخش معرفی دوربینها نشود که به اصرار دوستان ایجاد کردیم... ماهی یک پست هم کسی نمی نویسد. اینطوری با زیاد شدن لیست بخشهای مختلف فروم، عملا باعث شلوغی و دسترسی سختتر به بخشهای فعال می شه. ولی اصلا محدودیتی برای هیچ فعالیتی (به کلمه فعال دقت کنید) در فروم وجود ندارد. کافیه مثلا جناب امین خسروشاهی بگه با من، ایشون میشه مدیر بخش ریویوی تجهیزات و برای ما هم حداکثر 10 دقیقه کار می بره ایجادش.... قبوله؟

كاربر همراه Mojtaba-N آواتار ها
    تشکر کرده
    337

نقل قول نوشته اصلی توسط a80300d
    من که فکر نمیکنم لنز 1:1 باشه یعنی چه جوری؟)
    کانن خیلی وقته که دیگه این لنز را تولید نمیکند ولی هست.
    شرکت معزم Leica که من عاشق دوربینهای آن هستم هنوز این لنز را برای سری M دوربین هاش تولید میکند .
    البته با قیمت 3600$. NOCTILUX-M 50 mm f/1
    من آرزوی داشتن این لنز را با یک دوربین M7 دارم. واقعا آرزوی داشتن آن را!!:rolleyes:

دوستان دعا کنید من زودتر به این آرزوم برسم!!:biggrin:

كاربر همراه kamikam آواتار ها
    تشکر کرده
    0

در مورد 5 هم ظاهرا دوستان به اجماع رسیدن ! چه عرض کنم! به روی چشم! بفرمایید چای و شیرینی مهمان بنده
    خدا عمرت بده امین جان ... باور کن یه نموره عصبانی میزدی آخه ...
    Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
    Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
    Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

هادي خان، فكر كنم براي اينكه اين تاپيك به نتيجه اي برسد، چندين سوال مثل اين بايد مطرح شود: مثلا
    1- اگر شما نياز به يك لنز تله 70-200 يا 70-300 داشتيد با بودجه زير 400 تومان چه لنزي ميخريديد؟
    2- اگر نياز به فاصله كانوني 300 داشتيد، با بودجه زير 400 تومان چه لنزي ميخريديد ( پرايم يا زوم/ از چه ماركي و چرا؟)
    همين سوالات فوق ميتواند براي بودجه هاي كمتر ( مثلا زير 300 )‌يا بيشتر ( مثلا زير 600 يا زير 800 يا زير 1 ميليون)‌ تكرار شود.
    همچنين بودجه هاي فوق ميتوان براي نيازهايي نظير، " يك لنز همه كاره" يا " يك لنز وايد" يا يك لنز پرايم نرمال" و .. تكرار شود.
    حالا سوالات فوق ميتواند در يك تاپيك و يا در صورت استقبال، د ر تاپيكهاي مجزا صورت گيرد.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر همراه
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط Forum Manager
    امین عزیز، من یا دیگر مدیران فروم که حرفی نداریم. شما شروع کنید. ما از خدایمان هست که چنین چیزی در فروم باشد. فقط مثل بخش معرفی دوربینها نشود که به اصرار دوستان ایجاد کردیم... ماهی یک پست هم کسی نمی نویسد. اینطوری با زیاد شدن لیست بخشهای مختلف فروم، عملا باعث شلوغی و دسترسی سختتر به بخشهای فعال می شه. ولی اصلا محدودیتی برای هیچ فعالیتی (به کلمه فعال دقت کنید) در فروم وجود ندارد. کافیه مثلا جناب امین خسروشاهی بگه با من، ایشون میشه مدیر بخش ریویوی تجهیزات و برای ما هم حداکثر 10 دقیقه کار می بره ایجادش.... قبوله؟
    رضا جان بگو که میخوای دست ما رو بذاری تو حنا دیگه! ;)
    اجازه بده کمی به چند و چون قضیه فکر کنم، بعدش چشم! شدیدا هم محتاج کمک دوستان هستیم!
    امیر و آرش که بسیار خوب ریویو مینویسند و فکر میکنم چند تا از بهترین هاشون لابه لای پستهای مختلف گم شده.. همم.. همینطور بسیاری دیگر از دوستان که الان به خاطر ندارم اسمشون رو.. آقای حیرتی با تجارب بسیار مفیدشان در مورد دوربینهای کامپکت و باتری ها، بهتاش نیکونی ;) نیمای کاننی ;) آقای آرش 20D و ... از شما درخواست میکنم که کمک کنید..

همینطور از نظر فنی اطلاع ندارم که آیا فرمت مناسب این صفحات را میتوان در این فروم ایجاد کرد؟ فرمتی شبیه بخش ریویو سایت فردمیراندا..

راستی اگر این پست و پست خودتان را به بخش نظرخواهی در مورد بهبود کیفیت فروم منتقل کنید فکر میکنم انسجام مطالب را حفظ کرده باشیم
    امین خسروشاهی
    [Canon Digital Rebel]
    [EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
    [Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

امین جان درود، آقا این بحث ریویو خیلی چیز لازمیه و خیلی هم کمک می کنه. می تونیم دو قسمتش کنیم: مطالبی که جنبه تجربی دارن و مطالبی که میشه از جاهای دیگه ترجمه کرد. بخش ترجمه و جمع آوری رو منم می تونم کمک کنم.البته اگه قابل بدونین. بهم خبر بدین خوشحال میشم. قربانت.
    بابک هندی زاده
    350D+ 28-135 canon+ 180mm Sigma+ 70-300 Apo Sigma
    http://boofetariki.blogspot.com/

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba-N
    آقا پوریا، من آخرین قیمتی که دارم 635، شما کجا قیمت کردید من خواهم بخرمش!
    شما هم یه لطف کن آدرس جایی رو که قیمت گرفتی با تلفن بگو چون اگر این قیمت باشه میخرمش.

كاربر همراه Mojtaba-N آواتار ها
    تشکر کرده
    337

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghadiri
    شما هم یه لطف کن آدرس جایی رو که قیمت گرفتی با تلفن بگو چون اگر این قیمت باشه میخرمش.
    شرکت نورنگار، 77516333
    اگر هم واقعا قصد خرید دارید، هنگام خرید قیمت نگو. من هفته پیش خریدم 630 و 20 هزار تومان هم بابت گارانتی 1 ساله از من گرفتند. جمعا 650 که اگر بخواهید میتوانید بدون گارانتی خرید کنید.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba-N
    شرکت نورنگار، 77516333
    اگر هم واقعا قصد خرید دارید، هنگام خرید قیمت نگو. من هفته پیش خریدم 630 و 20 هزار تومان هم بابت گارانتی 1 ساله از من گرفتند. جمعا 650 که اگر بخواهید میتوانید بدون گارانتی خرید کنید.

Salam.
    az babate help shoma mam noonam.
    be bakhshid ke farsi naneveshtam chon ke windows am farsi nabood.
    shoma dar hale hazer az in lens razi hastid ya na
    chon man shanidam ke lens haye sherkate noornegar ba
    lens haye afoomar fargh dare har chand ke shayd ham char to part bashe.
    rasti ghaymate dolar oon che ghadr hast.
    chon afoomar oon ro ba ghaymate 850000 tooman mifrooshe
    ke be ghole doostemoon bayad be oona lohe taghdir bdan.
    ba tashakor faravan.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3