احساس میکنم که سوتفاهم شده! ببینید هادی عزیز، من که حالا از IDیم معلومه که اسمم چیه! فرض کنید که ID من بود Canonist! خوب؟ من هم که تقریبا یکساله که اینجا عضوم و خودم رو یکسال پیش در اون تاپیک معرفی کردم! یک چیزی مینویسم و شما میخواهید جواب بدید، فکر نمیکنید خیلی راحتتره که اسمم رو پای امضام ببینید تا اینکه برین توی اون قسمت، اون تاپیک و بگردید که این ID ماله کیه؟! حالا شاید من خودم رو معرفی کرده باشم، شاید هم نه!! فکر میکنم قبلا این بحث شده! اگر هم واقعیتش رو بخواهید حدود دو هفته پیش من کل اون تاپیک رو دوباره دیدم که اون موقع اسم شما اونجا نبود! خوب، شما میگین که من هر بار که توی این فروم چیزی مینویسم اول اون تاپیک رو چک کنم؟! به روی چشم! ولی گذاشتن اسم توی امضا راحتتره ها!!نوشته اصلی توسط infinity
و اما در مورد اون شماره 2 احساس میکنم که جمله من باعث ایجاد ناراحتی شده!... من منظورم همون بود که توی شماره 3 گفتم! همین!! دوربین با لنز فرق داره از این نظر که نمیشه اون طوری به سادگی دسته بندیش کرد! مثال هم زدم! اگه شما 300هزار تومن داشته باشید میدونید که چه دوربینی میتونید بخرید ولی اگه 300 هزار تومن داشته باشید و بخواهید لنز بخرید باید ببینید چی میخواهید! میتونید برید سیگما 70-300 بخرید ولی به دردتون نخوره!! امیدوارم که رفع سو تفاهم شده باشه.. اگر هم باعث تکدر خاطر شما شدم واقعا پوزش میخواهم.
در مورد 5 هم ظاهرا دوستان به اجماع رسیدن ! :( چه عرض کنم! به روی چشم! بفرمایید چای و شیرینی مهمان بنده!