53 تا از عکسها رو با 350 کنون انداختین بعد میفرمایید با دی هفتاد تفاوت نداره؟از راهنمای شما ممنونم .
اما با D200 هم حدود 150 تا عکس انداختم که 53 تا از اونها رو با 350 کنون هم انداختم .
اون هم در شرایت یکسان برای تست.
D200 هیچ فرقی در کیفیت با D70 نمی کنه.فقط میشه گفت که سایز عکسهاش بزرگتره ولی با امکانات بیشتر.
نکته بعدی؟ 300 دی با 350 چه فرقی میکنه؟ عکسهاش بزرگتره! ولی با امکانات بیشتر!
یا مثلا 20 دی با دی 30 چه فرقی میکنه؟
+ اینکه طبق تصویر هایی که دیدم D200 کنترل خیلی خوبی روی نویز داره(البته با فیلتر های نویز قابل کنترل که در دی هفتاد همچین امکانی وجود نداره...)
چندتا نکته به ذهنم میرسه:به نظر من ISO های نیکون واقعی نیست.چون درشرایت یکسان و
دیافراگم برابر نیکون از سرعت شاتر کند تری استفاده میکند.
در یکی از تستها با ایزو 800 و F5.6 وچند f دیگر کنون با شاتر1/30و
نیکون با1/8بود.برای این منظورازچند مدل آنالوگ(300X,3000V,1-VHS,)
وچند مدل دیجیتال(F828.S2 IS,V3,R1.Pro1) هم استفاده کردم.
تمامی آنالوگها و کنونهای دیجیتال همین نتیجه رو داد ودر سونی مشابه
سرعت شاتر1/25بود اما برای بقیه در حساسیت پایین تر آزمایش کردم.
350Dدر ISO400 با این سرعت شاتر بود.
برای تهیه میتونید برید عکسباران یا نورنگار.
1- طبق تست های سایت Dpreview این ایزو های کنون هست که غیر واقعی است... (حالا اینکه ایزو های غیر واقعی کنون خوب هست یا بد؟ بحث جداگانه ای است...)
2-طبق جدول dpreview ایزوی استاندارد 800 در دوربین های کنون برابر 1000 خواهد بود... یعنی دوربین نیکون با ایزو 800 عکاسی کرده و دوربین کنون با ایزو 1000 ... اما این تفاوت ایزو میتواند اختلاف نورسنجی بین 1/8 ثانیه تا 1/30 ثانیه بوجود بیاره؟ این تفاوت بسیار دور از واقعیت خواهد بود...
اصولا مشکل شما مربوط به نوع نورسنجی و یا دیگر تنظیمات دوربین خواهد بود...
چون طبق تستهایی که من گرفتم دوربین های نیکون عموما متمایل به نوردهی کمتر هستن(زمان کوتاه تر شاتر) و دوربین های کنون متمایل به نوردهی بیشتر(زمان طولانی تر شاتر) به هر حال این تجربه چون در شرایط خیلی مختلف و دقیق تست نکردم نمیتونم روش پافشاری کنم
ولی نتیجه تست های شما کاملا عجیب است... و گمان میکنم اشکالی در نحوه نورسنجی وجود داشته باشه...
خوب خواهد بود که نمونه تستهایتان را هم در اینجا قرار دهید...