پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
اگر لنز تله ندارید و قراره فقط یک لنز داشته باشید شاید 24-120 انتخاب کاربردی تری باشه اما به عنوان استفاده کننده لنز تامرون (البته ورژن کنونی) باید بگم توی رنج قیمتی خودش لنز بی نظیریه مخصوصا بر روی دوربین فول فریم.سلام
دوستان قصد خرید یکی از لنزهای زیر رو دارم.
تامرون ۲۴-۷۰ با قیمت حدودا ۳۳۰۰
نیکون ۲۴-۱۲۰ با قیمت حدودا ۳۱۵۰
نیکون ۲۴-۷۰ دست دوم(اگر سراغ دارید لطفا معرفی کنید.) با توجه به قیمت روز و کسر ۳۰٪ حدودا ۳۵۰۰-۳۶۰۰
لطفا نظرتون رو بفرمایید.
من روی بدنه 5D MKII احساس میکنم لنز سریعی نیست و مناسب عکاسی از سوژه های سریع نمیدونمش البته دوربینم هم دوربین سریعی نیست و شاید ایراد از اون باشهحالا که این تاپیک بازه و قفل نشده من هم یک سوال دارم
دوستان تجربه عکاسی ورزشی (حرکات سریع) با این لنز داشتن؟
سرعت و دقت فکوس تامرون چطوره
ظاهرأ که برای ثبت حرکات ورزشی هم خوبه. البته به سرعت فوکوس بدنه هم بستگی داره.
Tricolor arrows 1 [JuzaPhoto]
kick boxing [JuzaPhoto]
Samuel cap n.2 SS.Lazio [JuzaPhoto]
Beach Cross [JuzaPhoto]
ارادت
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دوستان بین این لنز و مدل 24-70 نسخه ۲ کنون برای دوربین مارک تری کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
چیزهایی که مهمه کیفیت و شارپنس بالای عکس و فوکوس سریع هست.
(Nikon D750 + Nikkor (14-24 f2.8 + 50 1.8G) + Tamron G2 (24-70 + 70-200 + 150-600
درود
صحبت از بدیهیات می کنید؟
بدون شک 70-24تایپ II کنون از نظر فوکوس و شارپنس در F پایینش شرایط بهتری داره
هرچند باتوجه به قیمت تامرون هم بسیار ارزنده هست و تجربه شخصی جزئی هم با این لنز داشتم البته روی MII
این لنز تامرون هم بسیار عالیه و اگر برای قیمت قصد صرفه جویی دارید شاید تا حدود 90 درصد کیفیت مدل کنونی را به شما عرضه کنه (البته از نظر شارپنس)
در واقع در فوکال و دیافراگم های متفاوت ممکنه گاهی برتری جزئی با تامرون باشه و گاهی کنون.
لینک مقایسه
ارادتمند
با سلام بدون در نظر گرفتن محدودیت ها قطعا کنون
اما اگر برای استفاده شخصی میخواهید و شاید بتونید با بودجه خرید نمونه کنون نمونه تامرون رو به علاوه یک لنز کاربردی دیگر تهیه کنید شاید خرید تامرون رو منطقی تر کنه.
من خودم ازهمین نمونه تامرون دارم استفاده میکنم روی MKII و بسیار از خروجی راضی هستم. تا نظر دوستان چی باشه.
سلام
یکی از دوستان بنده قسد تهیه لنز تامرون 24-70 داره
ایشون میخواد بدونه که آیا میشه این لنز رو بدون گارانتی و قاعدتا با قیمت پایین تر تهیه کنه؟ و اگه آره ازکجا میتونه تهیه کنه. بنده با گارانتی تهیه کردم. بطور کلی قیمت بدون گارانتی و با گارانتی یا با گارنتی غیر آفومار به چه صورته؟
به تازگی این لنز 300 هزار تومن افزایش قیمت داشته که قابل توجه هستش
Sent from my E6833 using Tapatalk
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8