سلام
دوستان قصد خرید یکی از لنزهای زیر رو دارم.
تامرون ۲۴-۷۰ با قیمت حدودا ۳۳۰۰
نیکون ۲۴-۱۲۰ با قیمت حدودا ۳۱۵۰
نیکون ۲۴-۷۰ دست دوم(اگر سراغ دارید لطفا معرفی کنید.) با توجه به قیمت روز و کسر ۳۰٪ حدودا ۳۵۰۰-۳۶۰۰
لطفا نظرتون رو بفرمایید.
سلام
دوستان قصد خرید یکی از لنزهای زیر رو دارم.
تامرون ۲۴-۷۰ با قیمت حدودا ۳۳۰۰
نیکون ۲۴-۱۲۰ با قیمت حدودا ۳۱۵۰
نیکون ۲۴-۷۰ دست دوم(اگر سراغ دارید لطفا معرفی کنید.) با توجه به قیمت روز و کسر ۳۰٪ حدودا ۳۵۰۰-۳۶۰۰
لطفا نظرتون رو بفرمایید.
24-70 نیکون لرزش گیر نداره و سری جدیدش لرزش گیر داره که اونم فکر نمیکنم هنوز دست ما ها برسه
24-70 تامرون نسبت به 24-120 نیکون شارپ تره به نا به نتایج تست سایت ها و بهتره اما رنج مناسب تره 24-120 در مورد تفاوت مقداری در شارپنس شاید انتخاب سخت کنه
اگر دوستان مقایسه ای بین امتیاز رنج خیلی بهتر 24-120 در مقابله با کیفیت کمی بهتره 24-70 تامرون مرحمت کنند موضوع واضح تر خواهد شد
ریویو لنز تمرون 70-24
ریویو لنز 70-24 Nikon
Price/Performance لنز تمرونی بهتره و در عملکرد هم تفاوت چندانی با هم ندارند حال اینکه گزینه ی تمرونی VC داره.
لنز 120-24 Nikon که ارزش خرید کمتری داره اما رنج بهتری داره
حالا که این تاپیک بازه و قفل نشده من هم یک سوال دارم
دوستان تجربه عکاسی ورزشی (حرکات سریع) با این لنز داشتن؟
سرعت و دقت فکوس تامرون چطوره
بعد یک ماه کار کردن با این لنز متوجه شدم که عکس هاش در نور شب و اف 2.8 یا 4 مخصوصأ فوکال 70 م.م حتی در اتاق و با نور فلاش هم، تو کراپ 100% ، چنگی به دل نمیزنه و سافته. ولی برای پرینت در ابعاد خانوادگی و یا حتی بزرگتر خیلی خوبه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
اما با همین شرایط فوق وقتی در نور روز عکاسی میکنی مخصوصأ پرتره، عکس ها خیلی شارپتر از چیزی هستند که تو ریویوها خوندم! و واقعأ رضایت بخش هستند. حتی تو کراپ 100% .
البته شاید طبیعی باشه. چون من با لنزهای دیگه با دیاف 2.8 تو شب عکاسی نکردم ببینم چقدر شارپ هستن. شاید همه شون اینجوری باشن.
اساتید راهنمایی کنند لطفأ
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
دو نمونه کراپ 100% میزارم. بدون هیچگونه تغییری فقط در لایتروم تبدیل به جی پگ شده اند.
ایزو 2000 با فلاش
DSC_2575.jpg
ایزو 2000 بدون فلاش
DSC_2598.jpg
دوستان یه نمونه از پرتره های این لنز البته رو بدنه کراپ که واسه فول فریم دوستمون کیفیت بهتری ارایه می ده مسلما
دیدنش خالی از لطف نیست
The purity of a look ... [JuzaPhoto]
ویرایش توسط hossein_ashrafi : Monday 28 September 2015 در ساعت 16:12 دلیل: املایی
بله عرض کرده بودم در نور روز خیلی خوب و بهتر از انتظارم بوده. بحث من در نور کم و شب هستش.
اینم نمونه عکس تو نور کم که عرض کرده بودم.
Fashion show in the city 3 [JuzaPhoto]
البته واقعأ شایدانتظار من زیادی بالا رفته! و این مسأله طبیعی باشه.