سلام ...
من هم بين انتخاب لنز گير کردم ...
گزينه هاي موجود اينهاست :
Nikkor AF-S 18-135 f/3.5-5.6
Nikkor AF-S 18-70 f/3.5-4.5
Sigma 24-135 f/2.8-4.5 ASP IF
18-135 که فعلاً پيدا نميشه ... و با توجه به اينکه قيمت بدنه ي تنهاي D80 همينجوري داره ارزون ميشه و D80+kit lens داره گرون ميشه ، اين لنز همينجوري داره گرون تر ميشه !( اگر هم پيدا بشه ) در ضمن من فکر ميکنم خيلي با قيمت واقعيش فاصله داره ... اما رنج فوق العاده اي داره ... به علاوه اينکه خيلي شارپ تشريف دارن !! ( اگر پيدا بشه بالاي 450 تومان )
18-70 موجوده ، با قيمت مناسب ... اما بازم مشکل تله داره ... نميدونم !! با توجه به اينکه 55 تا حالا خيلي مشکل ايجاد کرده ، گمان نمي کنم 70 ميليمتر خيلي مشکل گشا باشه !!! ( زير 200 تومان )
24-135 به نظرم خوب لنزيه ... اما مهمترين مشکلش اينه که بايد براي وايد لنز رو عوض کنم ... f/2.8-4.5 خيلي هوس انگيزه و قيمت و استحکام خوبي هم داره اين لنز ... Reviewهاي زيادي نتونستم پيدا کنم ازش ... توي فروم هم چيزي دستگيرم نشد !... کسي تا حالا کار کرده با اين لنز ؟!؟ اگر سرعت فوکوسش راضي کننده باشه به نظرم انتخاب خوبيه !... (HSM نيست) شايد ارزش داشته باشه که براي اين رنج و قيمت و f ، از 18-55 براي وايد استفاده کنم ... در واقع همون دردسر لنز عوض کردن و ... ( 350 تومان )
در هر صورت من منتظر راهنمايي ها هستم ...
مرسي !...