رضا جان منظورتون از اینكه داینامیك رنج 24-12 فوق العاده است چیه ؟
لنز كه روی داینامیك رنج تاثیر نداره چون از خصوصیات سنسوره
رضا جان منظورتون از اینكه داینامیك رنج 24-12 فوق العاده است چیه ؟
لنز كه روی داینامیك رنج تاثیر نداره چون از خصوصیات سنسوره
خیلی ممنون
چون اولین باره كه این مطلب رو میشنوم خوشحال میشم نظر سایر عزیزان رو هم در این مورد بدونم
بنظر من این مسئله با تعریف داینامیك رنج مغایرت داره
احتمال داره مثلا دیافراگم 24-12 دقیق تر از 200-18 باشه یعنی فرضا وقتی دوربین نورسنجی میكنه و به لنز فرمان میده كه مثلا دیافراگم روی 5.6 باشه این 5.6 روی دو لنز مختلف كمی فرق كنه یعنی یك لنز دقیقه و دیگری كمی خطا داره
و شاتر هم كه مشترك بوده ( فقط همین دو عامل در دریافت نور موثرند چون حتما ایزو هم یكی بوده )
من در مورد داینامیک رنج نظری ندارم اما چند مورد رو میتونم بگم:
اول اینکه نورسنجی با لنزها متفاوت است... من در این چند ماه چند لنز جدید گرفتم... وقتی خارج از آتلیه و شرایط کنترل شده باهاشون عکاسی کردم... ابتدا شوکه شدم!
ولی شاید بعد از ۱۰ دقیقه لنز با من کنار اومده یا من با لنز!
نکته بعدی؟
لنزهای اولتراواید... شرایط خاصی دارن.... به عنوان مثال... تجربهای که من با ۱۲-۲۴ سیگما دارم؟ در حالت نورسنجی عمومی نیکون... شدیدا دوربین متمایل به نوردهی کمتر میشه... حالا علت چیه؟ توضیحی براش ندارم.
این موضوع رو من هم احساس كردم یعنی بنظرم عكسهایی كه با 105-24 میگیرم پر نور تر از لنز قبلیم هست (85-17) ولی به چه دلیل ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نمیدونم شاید درست نباشه دراین تاپیك دراین مورد زیاد صحبت كنیم بنا بر این میشه پستهای این موضوع رو به یك تاپیك دیگر انتقال داد
كاوه جان
لنز هر تعداد المان داشته باشه و با هر كیفیتی به هر حال نور از داخل همین لنز عبور میكنه و دوربین بر اساس همین نور نور سنجی میكنه و همین نور هم روی سنسور تابیده میشه پس چرا در یك شرایط یكسان دو لنز دو نتیجه متفاوت میده؟
بله...
اما....نتیجه چیز دیگری است...
مثلا بنده تا به حال حتی دو لنز یكسان از یك برند و در یك دامنه و كلا در شاریط كاملا یكسان را ندیده ام كه نتیجه ی یكسان داشته باشند....
بارها 17-70 های سیگما را با بدنه های مختلف و در شرایط مختلف تست كرده ام.اما هیچ وقت نتیجه یكسان نبوده است...
اما موضوع نورسنجی ...
نورسنجی را بدنه انجام میدهد بوسلیه ی همان نور دریافتی از لنز ها و المان ها...
اما شدت نور با كیفیت نور متفاوت است...
بنده چون یكم با تلسكوپ ها زیاد ور میروم بیشتر به چشمم میخورد....
مثلا اینطور بگویم كه ، لنز هایی كه المان های با كیفیت دارند درصد شفافیت بسیار بیشتر و بهتری دارند و نور را به كیفیت بیشتر از خود عبود میدهند.شادی با شدت یكسان...
بدنه ها شدت نور ها را درك میكنند و نه كیفیت نور ها رو....
نمیدونم درست منظورم رو رسوندم یا نه ؟
اما خوبه كه در موررش بحث كنیم...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson