-
پاسخ: اولترا وایدی برای تمام فصول
سلام
شماره ي نوامبر مجله ي Digital Camera World كه از اينجا مي توانيد داونلودش كنيد يك تست گروهي جالب انجام داده است بين 8 لنز اولترا وايد زير و به لنزها نمره (از 100) داده است كه جلوي اسم هر لنز امتيازش را هم اضافه كردم كه ملاحظه مي كنيد.
توصيه مي كنم حتما اصل مقاله را بخوانيد. اگر داونلود كردن كل مجله برايتان مقدور نيست نگران نباشيد چون من آن را Extract كرده ام و به حجم حدود 3 مگا بايت اينجا قرار داده ام.
تكليف نيكني ها كه مشخص است ( و از اول هم بود) ولي من يكي به يافتن توكينا 16-11 كه اگه يادتون باشه مدت ها پيش كشفش كردم (به خصوص با توجه به قيمتش نسبت به 22-10 كنن كه اتفاقا ازش خيلي در اين تست تعريف شده است) مصمم تر شدم :::love2:::
-
البته آقا فرهاد فکر میکنم بیشتر تکلیف نیکونی های فول فریم دار مشخص است ( 24-14 ):biggrin:
در مورد کراپدارها خیلی مطمئن نیستم. شخصن در این لیست از بین مورد نیکونی و همین توکینا انتخاب بنده دومی خواهد بود:cool:.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamak77
در مورد کراپدارها خیلی مطمئن نیستم. شخصن در این لیست از بین مورد نیکونی و همین توکینا انتخاب بنده دومی خواهد بود:cool:.
براي همين عرض كردم اصل تست رو بخونيد. اونجا بين نيكن و توكينا، كمي كيفيت عكس بهتر و كمي رنج بلند تر و نداشتن موتور فوكوس در توكينا براي استفاده از بادي هاي ارزان قيمت نيكن را دليل اين يك امتياز تفاوت ذكر كرده و گرنه من هم اگر نيكني بودم با توجه به f/2.8 و Build Quality توكينا كه به تانك تشبيه شده و قيمت كمتر احتمالا توكينا رو انتخاب مي كردم ولي چه كنيم كه در ايران دست ما كوتاه است و خرما بر نخيل !
-
2 فایل پیوست
سلام
به برکت صبانت که اینترنتم قطعه و نمیتونم با این اینترنت زغالی آن تست را فعلا ً نگاه کنم , ولی باید بگم واقعا ً کیفیت ساخت توکینا یک سر و گردن بالاتر از انواع مشابه در تامرون و سیگما است.
بخصوص کوتینگ بسیار خوشرنگ و جالبی هم دارند, و در سایت توکینا هم در مورد این کوتینگ که عنوان " آب گریز Water Repellent " به آن داده شده, گفته شده که پاک کردن رد انگشت یا قطرات ریز آب را از روی لنز آسان میکند
نقل قول:
This new coating makes marks such as spots left by water or finger-prints much easier to clean than standard multi-coating
کن راکول در انتهای رویوی تامرون 24-10 به دارندگان بدنه های بدون موتور نیکون (D5000/D40) هم توصیه کرده توکینا 16-11 را بگیرند و تا زمان آپگرید به بدنه پیشرفته تر, با فوکوس دستی آن سر کنند! :cool:
اما در رویوی نیکون 24-10 گفته: اگر بدنه ای در رده فوق (D5000/D40) دارید, نیکون 24-10 .... اگر بدنه DX سنگین D2x/D300 دارید توکینا 16-11 و اگر بدنه ای مثل D90 دارید, باید بین اف 2.8 و دیستورشن-کیفیت ساخت-قیمت شیر یا خط بیاندازید.
ظاهر پنتاکس 24-12 هم آنطور که از نزدیک دیدم خیلی پلاستیکی و بنجل است.
نکته دیگر پسرفت سیگما 20-10 در نسخه جدیدش است که اینجا هم امتیاز کمتری به آن داده شده.
اما یک چیزی که مدتی قبل به ذهنم رسیده بود, این است که مشخصات اسمی نیکون 24-10 و تامرون 24-10 خیلی به هم شبیه است,حتی ظاهر آنها! :confused:
البته دیاگرام المانها و جنس آنها یک مقدار با هم تفاوت دارند
دیاگرام المانهای تامرون 24-10
فایل پیوست 7774
دیاگرام المانهای نیکون 24-10
14 elements in 9 groups /Two of them are magic ED glass/Three of them are aspherical/
فایل پیوست 7778
-
سلام
آنقدر از Tokina 11-16 تعریف شد که عصری رفتم یک فروشگاه که نزدیک محل اقامتم هست تا این لنز را از نزدیک ببینم و تست کنم. لنز جالبی بود (البته شاید از این نظر که تا حالا لنز توکینا از نزدیک ندیده بودم!)
ولی قیمتش خیلی گرون بود. تو سایت آمازون گذاشته 700 دلار ولی این فروشگاه میداد 597 یورو که میشه یه چیزی حدود 900 هزار تومان!!!!!
فکر نکنم دیگه این قیمت بیارزه.:confused:
-
من معمولا لوازم عکاسی ام را از یک فروشگاه در سوئد میخرم (البته بجز زمانهاییکه به کشورهای ارزانتر دیگری مانند آمریکا سفر نمیکنم) که سایبرفوتو نام دارد. یکی از شرایط مهم استخدام در این فروشگاه این است که بایستی حتما عکاس نیمه حرفه ای (یا نیمه وارد که شاید واژه درست تری باشد) یا حرفه ای باشی. برای همین هر بار سر خرید لوازم عکاسی که با آنها سخن میگویم کلی راهنماییهای درست میدهند و حتی برخی زمانها از خرید لوازمی آدم را بازمیدارند چونکه لوازم خوبی نیست یا به قیمتش نمی ارزد. این را گفتم که دوستان زمینه این شرکت را بدانند.
همین شرکت نیز بیشتر لنزها و لوازم دیگر را خودش آزمایش میکند و نتیجه کار گروهی را در بخش همان لنز یا لوازم مینویسد. درباره لنز توکینا 11-16 که آقا فرهاد فرمودند هم نوشته اند که "بهترین لنز وایدی است که تاکنون برای دوربین های کراپ دار آزمایش کرده اند و یکی از با ارزش ترین لنزهای این گروه (لنزهای واید) میباشد". مانند همیشه هم چندین عکس از محوطه بیرون فروشگاه که در یک شهر شمالی سوئد است با استاپ های گوناگون گرفته اند که خودتان بتوانید با هم مقایسه کنید.
توضیح Bländare = f
این عکسها را میتوانید در نشانی زیر مشاهده فرمایید.
کد:
http://www.cyberphoto.se/?info.php?article=11-16can
جناب بن عباس
قیمت داده شده به شما حتما با مالیات مستقیم یا همان tax است. اگر روادید توریستی دارید میتوانید در بیشتر فروشگاههای معتبر در زمان خرید درخواست Taxfree کنید که به شما چکی میدهند که زمان خروج از کشور در فرودگاه و در دفترهای ویژه Taxfree (معمولا قبل از تحویل بار) میتوانید آنرا تبدیل به پول کنید که هزینه مالیات از خریدتان کمتر میشود. البته پوزش از آف تاپیک .
-
انشاء الله من هم بزوردی صاحب 16-11 خواهم شد(پس از کلی تحقیق و بررسی تصمیم بر 16-11 گرفتم)
زحمتش را هم وحید قدیری عزیز... :::love2:::
-
سلام؛
جوزا هم لنزهاي اولترا وايد زوم (Sigma 10-20 جديد و قديمي، Tokina 11-16، Tamron 10-24 و Canon 10-22) را بر روي دوربين كراپدار كنون (500d) مقايسه كرده:
کد:
http://www.juzaphoto.com/eng/articles/sigma_10-20_vs_canon_tamron_tokina.htm
نتيجه اي كه گرفته جالب و متفاوت است:
* از لحاظ ارزش (كيفيت نسبت به قيمت) دو لنز سيگما برتري دارند و از لحاظ كيفيت ساخت و اتوفكوس مشابه كنون هستند.
* از لحاظ كيفيت كنون برترين است. اما قيمت بالاتري دارد.
* لنز توكينا با توجه به دامنه كوتاهش تنها در حالتي توصيه مي شود كه نياز به ديافراگم بازتر آن داريد.
* تامرون هم لنزي با دامنه خوب و قيمتي مناسب است؛ اما از لحاظ كيفيت پايين تر از بقيه است.
-
ببخشید گر جای این سوال در این تاپیک نیست
قبلا در photozone.de میشد کیفیت شارپنس لنزها در دیافهای مختلف را دید
ولی مدتیه که این سایت باز نمیشه کسی اطلاعی داره
و یا از کجا میشه به این اطلاعات دسترسی داشت
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
...ولی مدتیه که این سایت باز نمیشه کسی اطلاعی داره
باید با فیل*تر شکن آن را باز کنید. ( الآن موتورهای جستجو فرق این فیل*تر را با فیلتر UV درک میکنند؟! :biggrin: )
-
نقل قول:
* لنز توكينا با توجه به دامنه كوتاهش تنها در حالتي توصيه مي شود كه نياز به ديافراگم بازتر آن داريد.
به نظر من وقتی صحبت از اولترا واید هست معمولا فواصل ابتدایی دامنه بسیار مهمتر و کاربرد زیادی دارند
فاصله 15-10 معمولا بیشترین کاربرد را خواهند داشت و نبود بیشتر از این مقدار اصولا زیاد احساس نخواهد شد
f2.8 هم چیزی نیست که بشه به سادگی ازش گذشت
یکی از کاربردهای لنزهای این گروه عکاسی در مکانهای بسته یا مسقف مانند مکانهای تاریخی داخل غار معبد کلیسا مسجد و غیره هستش معمولا در اینگونه مکانها نور کمتری.....
-
نمی دونم ما اغراق می کنیم بر سر لنز 11-16، یا اجانب دارن بر سر کنن اغراق آمیز صحبت می کنند. با مانت نیکن کاری ندارم، ولی بین 11-16 و 10-22 سرچ کردم، اکثرا (حدود 75 درصد افراد) به کنن رای می دادن. باور نمی کنید، یه سرچ بکنید! :confused:
(چرا؟)
کد:
http://www.google.com/search?q=tokina+11+16+vs+canon+10+22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
و اما برای کار های نجومی (نتایج کمی فرق می کند)
کد:
http://www.flickr.com/groups/astronomy/discuss/72157621735453265/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AslanAslan
نمی دونم ما اغراق می کنیم بر سر لنز 11-16، یا اجانب دارن بر سر کنن اغراق آمیز صحبت می کنند. با مانت نیکن کاری ندارم، ولی بین 11-16 و 10-22 سرچ کردم، اکثرا (حدود 75 درصد افراد) به کنن رای می دادن. باور نمی کنید، یه سرچ بکنید! :confused:
(چرا؟)
کد:
http://www.google.com/search?q=tokina+11+16+vs+canon+10+22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
سلام
یک دلیلش برند اصلی بودنش است, خیلی ها به برندهای متفرقه آلرژی دارند (من فقط به سیگما آلرژی دارم)
که البته زمان فروش دست دوم هم بی تاثیر نیست.
- دلیل دیگرش رنج مناسبتر کنن است, یک میلی متر واید تر بودن و تله بیشترش
- دلیل دیگرش شاید این باشد که خیلی ها اف 2.8 را برای یک اولترا واید لازم نمی دانند, چون بیشترین استفاده شان از این رنج در عکاسی طبیعت است که معمولا ً دیافهای بسته (8 و بیشتر) استفاده میشود, خب برای چنین افرادی توجیحی ندارد که برای اف 2.8 پول بپردازند ( البته همین ها اگر در یک محیط کم نور سرپوشیده بخواهند عکاسی کنند؛ یا عمق میدان کم نیاز داشته باشند, کمی نظرشان عوض میشود, حداقل در همان موقعیت)
و ...
-
نقل قول:
نمی دونم ما اغراق می کنیم بر سر لنز 11-16، یا اجانب دارن بر سر کنن اغراق آمیز صحبت می کنند. با مانت نیکن کاری ندارم، ولی بین 11-16 و 10-22 سرچ کردم، اکثرا (حدود 75 درصد افراد) به کنن رای می دادن. باور نمی کنید، یه سرچ بکنید!
وحید عزیز به درستی اشاره کردند همچنین
بسته به نوع استفاده دارد برای عکاسی منظره و طبیعت مطمعنا کانن(و یا مشابه نیکونی) بسیار مناسب تر هستند البته بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت(برای خرید مشابه نیکونی باید حدود دو برابر بیشتر هزینه کنید!)
اگر فقط برای عکاسی منظره لنز واید نیاز دارید در خرید کانن شک نکنید کیفیت عکسهای کانن در مقایسه با توکینا بهتر هستند و همچنین رنج مناسبی هم داره کانن
اگر کسی دنبال کیفیت برتر باشد مثلا نیکون 24-14 فوق العاده هستش البته باز فاکتور قیمت را هم...
مزیت بزرگ توکینا دیاف باز و شارپ بودنش در بازترین دیاف هست کیفیت ساختش بسیار بالاست
میتونی باهاش گردو فندق بادام هم شکوند :mlaugh: :biggrin:
من تا قبل از این تصور میکردم کیفیت ساخت سیگما 300-100 خیلی بالاست الان با دیدن توکینا میبینم کیفیت ساخت توکینا بالاتره(البته من فقط همین لنزهارو دارم و مقایسه ام هم بر همین اساسه)
توکینارو میشه با دوربین فول فریم هم استفاده کرد در 15 و 16 میلی متر هیچ مشکلی پیش نمییاد آیا این امکان برای کانن 22-10 هم وجود دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
توکینارو میشه با دوربین فول فریم هم استفاده کرد در 15 و 16 میلی متر هیچ مشکلی پیش نمییاد آیا این امکان برای کانن 22-10 هم وجود دارد؟
خیر. لنز 10-22 کانن از سری EF-S هست و روی بدنه های کراپ 1.6 بسته میشه.
-
نقل قول:
لنز 10-22 کانن از سری EF-S هست و روی بدنه های کراپ 1.6 بسته میشه
و اگر بسته بشه قابل استفاده نیست!؟
توکینا هم DX هستش ولی:
http://www.pcnet.ir/images/tokina.jpg
:confused:
15-16mm با فول فریم + اف 2.8 با این قیمت و کیفیت بسیار دلچسبه آیا اشتباه میکنم؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
و اگر بسته بشه قابل استفاده نیست!؟
توکینا هم DX هستش ولی:
15-16mm با فول فریم + اف 2.8 با این قیمت و کیفیت بسیار دلچسبه آیا اشتباه میکنم؟!
لنز های سری EF-S دارای دایره تصویر کوچکتری هستند ( اگر بتوان از نظر فیزیکی آنها را روی بدنه بست گوشه های تصویر کاملا سیاه هست)
-
لنزهای EF-S Canon به هیچ وجه روی بدنههای فولفریم بسته نمیشود. اگر هم به ضرب و... چپانده شود، آینه را مورد عنایت ویژه قرار میدهد!
بر عکس Canon در برند NIKON امکان استفاده از لنزهای کراپدار روی بدنه فولفریم مهیاست.
لنزهای کراپدار دیگر کارخانهها مانند سیگما و توکینا فقط دایره تصویرشان محدود به اندازه سنسور است و تداخلی با آینه و ... ندارند.
-
مقايسه 5 لنز اولترا وايد توسط سايت JUZA !
کد:
http://www.juzaphoto.com/eng/articles/sigma_10-20_vs_canon_tamron_tokina.htm
-
سلام
برای انتخاب لنز واید بشدت میان این سه گزینه مرددم ، از دوستان مطلع تقاضای راهنمائی دارم.
گزینه اول : توکینا 11-16 اف 2.8 ( قیمتش یه مقدار بالاست )
گزینه دوم سیگما 10-20 اف 3.5 ( آیا ارزش پرداخت حدود 200 هزار تومان بیشتر نسبت به نسخه قبلی را دارد ؟)
گزینه سوم : سیگما 10-20 اف4.5 تا 5.6 ( قیمتش خیلی مناسبه اما از کیفیتش چیز زیادی نمی دونم !)
دوربین نیکون دی90 - استفاده مستند اجتماعی و منظره و عکاسی معماری :::happy:::
در ضمن دوستان کسی از قیمت و کیفیت لنز جدید 10-24 نیکون اطلاعی دارد ؟
ممنون :)
-
نقل قول:
برای انتخاب لنز واید بشدت میان این سه گزینه مرددم ، از دوستان مطلع تقاضای راهنمائی دارم.
سلام
1- هر لنزی از هر مارکی خصوصا لنزهای واید خواستی بگیری حتما تست کن که مشکل بک فوکوس و برعکس نداشته با..
2- من توکینا دارم استفاده میکنم با دی 90 لنز بسیار شارپی است. ویژگی خاص این لنز شارپ بودن در بازترین دیاف-ها (2.8) هستش شاید بسیاری از دوستان به این نکته توجه ندرند و شخصا برای من خیلی مهمه اگر قرار باشه لنز من سریع باشه ولی در بازترین دیاف-ها تصویر شارپی نده خوب این دیاف باز به چه درد من خواهد خورد!(نظر شخصی)
3- برای عکاسی معماری(تا حدودی یعنی بسته به شرایط) و عکاسی مستند اجتماعی دیاف باز به دردتان خواهد خورد شاید نبود دیاف باز شدیدا احساس بشه برای عکاسی منظره دیاف باز چندان کاربردی نخواهد داشت به طور خلاصه اولویتهای عکاسی خودتان را مد نظر داشته باشید
این نظرات من به طور خلاصه بود
موفق باشید
-
با توضیحاتی که از لنز 11-16 توکینا اف2.8 خوندم یه جورایی نظرمو جلب کرده خصوصا اینکه میشه رو فول فریم هم ازش استفاده کرد :::happy:::
قیمتش الان چنده حدودا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SIAMAK™
با توضیحاتی که از لنز 11-16 توکینا اف2.8 خوندم یه جورایی نظرمو جلب کرده خصوصا اینکه میشه رو فول فریم هم ازش استفاده کرد :::happy:::
قیمتش الان چنده حدودا ؟
خیر, لنز فول فریمی نیست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
خیر, لنز فول فریمی نیست!
من که نگفتم فول فریمه , با توجه به صحبتهای بردیا گفتم میشه رو فول فریم هم ازش استفاده کرد ;)
البته منظورم نیکون هستش نه کانن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
-
سلام
خير لنزهاي EFS رو اصلا نمي شه روي دوربين هاي فول فريم بست. يك حلقه ي اضافه ته لنز دارند كه به آينه گير مي كنه.
-
نقل قول:
من که نگفتم فول فریمه , با توجه به صحبتهای بردیا گفتم میشه رو فول فریم هم ازش استفاده کرد
http://i.imagehost.org/0371/tokina.jpg
البته این امکان فقط در و برای بدنه های نیکون امکان پذیر می باشد و در کانن مثلا این امکان وجود ندارد.
برای بدنه های کانن همان که آقای حسینی اشاره کردند...
-
درود
در بین سه مورد پرسش گزینه توکیینا یقینا از چند نظر سر تر میباشد. حتی اگر هم قیمت هم باشند.
اوضاع شارپنس سیگمای جدید خوب نیست. قدیمیه هم رزولوشن جالبی نداشت البته توکینا هم Ca زیادی دارد. اما در مجموع بهتر میباشد.
چندی پیش من حسابی روی پیدا کردن یک واید مناسب برای نیکون DX متمرکز شده بودم و نقدهای آن سه مدلی را که نام بردید را خواندم و نمونه ها دیدم. بیشتر از 30 تا نمونه از هر کدام دانلود کردم. توکینا از بقیه بهتر بود.
اما پیدا شدن سر و کله Nikkor 10-24 جدید نیکون معادلات و تحقیقاتی را که کرده بودم بر هم زد و منتظرماندم تا ببینیم چگونه لنزی خواهد بود. اما کسی ظاهرا اطلاعی از آن ندارد.
پی نوشت: در فول فریم های نیکون میشود لنز های DX را هم استفاده کرد. دوربین به DX سویچ میکند.
با سپاس
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
]
البته این امکان فقط در و برای بدنه های نیکون امکان پذیر می باشد و در کانن مثلا این امکان وجود ندارد.
برای بدنه های کانن همان که آقای حسینی اشاره کردند...
روی فول فریم های کنون هم میشه از لنزهای کراپ دار استفاده کرد (حتی لنز های EF-S با کمی تغییر در مانت )
این هم 17-10 Tokina که من مدتهاست روی 5DII ازش استفاده میکنم و از زاویه 196 درجه اش در QTVR زیاد بهره بردم .
اینم یه نمونه از عکسش:
http://f.imagehost.org/0372/10-17.jpg
اگه دقت کنید ساعتم روی دست چپم که زیر لنز قرار داشت توی کادر افتاده !!!! (اینم یه نوع سلف پرتره حساب میشه )
......................
طرز تهیه EF از EF-s
کد:
http://www.pbase.com/lightrules/efconv
-
در ادامه :
http://i.imagehost.org/0631/10-17_2.jpg
دیدم اصلاح اعوجاج این عکس توسط نرم افزار PTgui بی ربط به این تاپیک نیست .
واقعا" عالی کار میکنه وکل کادر رو حفظ میکنه , بخوبی میشه از لنزهای فیش آی بعنوان یه لنز سوپر اولترا واید استفاده کرد ....
پ ن: چشم انسان یه همچین زاویه دیدی نداره .
-
جناب زمانی اصلاح عکس توسط نرم افزار در مورد این سوژه شاید خوب جواب داده باشه اما مطمئنا در عکاسی معماری یا حتی در بسیاری از موارد عکاسی منظره مسلما این اعوجاج و کشیدگی تصویر مشکلات بسیاری رو بوجود خواهد اورد (در عکاسی معماری که فکر کنم کلا امکان استفاده از این تکنیک نیست !) ...
تا اینجا نتیجه میگیرم که بی پولیم به خودم مربوطه :biggrin: اگه اولترا واید می خوام یا 11-16 توکینا و با 12-24 نیکون !؟ درسته ؟
راستش به دلیل داشتن بازه 18 به بعد حیفم میاد پول بابت 12-24 نیکون بدم از لنز 10-24 هم که ظاهرا کسی خبر نداره ( داره ؟؟؟ ) کسی از دوستان لینی از تست لنز 10-20 جدید سیگما سراغ داره ؟؟ ( خواهشا فتوزون نباشه ، فیل* تر شکن ندارم)
پی نوشت : راستش اول فکر میکردم پیدا کردن یه اولترا واید از پیدا کردن یه تله و سوپر تله خوب آسونتره ، اما ذهی خیال باطل !
-
نقل قول:
..به دلیل داشتن بازه 18 به بعد حیفم میاد پول بابت 12-24 نیکون بدم از لنز 10-24 هم که ظاهرا کسی خبر نداره
در لنز واید معمولا فواصل کانونی ابتدایی بیشتر استفاده میشه تا فواصل کانونی انتهایی منظورم اینه که در یک لنز مثلا 12-24 بازه 12-15 خیلی بیشتر از 20-24 مورد استفاده خواهد داشت این تجربه شخصی است
نکته دوم لنز واید هر چه وایدتر باشه کاربردی تره 10-20 سیگما بازه ارجح تری است نسبت به 12-24 و کاربردی تر و طبیعتا 10-24 عالی خواهد بود هم خدا را خواهید داشت هم خرما را :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BEN
راستش به دلیل داشتن بازه 18 به بعد حیفم میاد پول بابت 12-24 نیکون بدم از لنز 10-24 هم که ظاهرا کسی خبر نداره ( داره ؟؟؟ ) کسی از دوستان لینی از تست لنز 10-20 جدید سیگما سراغ داره ؟؟ ( خواهشا فتوزون نباشه ، فیل* تر شکن ندارم)
پی نوشت : راستش اول فکر میکردم پیدا کردن یه اولترا واید از پیدا کردن یه تله و سوپر تله خوب آسونتره ، اما ذهی خیال باطل !
درود
بیایید قدری موضوع را ساده تر کنیم. سیگمای 10-20 که رزولوشن و شارپنس جالبی نداره ، ورژن جدیدتره هم که وضع را بهتر که نکرده که هیچ قیمتش هم خنده دار شده و نزدیک به قیمت 10-24 جدید نیکون خواهد بود.
ضمنا برای سیگمای جدید این لینک رو ببینین:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10059
پس گزینه های نیکونی ها برای کرپدار یا DX
12-24 هست و 10-24 جدید و توکینای 11-16 .
خوشبختانه برای فول فریم نیکون با داشتن لنز طلایی 14-24 اصلا جای نگاه کردن به هیچ گزینه دیگری نمیماند.
موفق باشید
انوش
-
سلام:
بنظر من لنزهای آلترا واید زوم با رفتار هایی مشابه 2 نکته در آنها بسیار مهم خواهد بود یکی دیافراگم ثابت دیگری دامنه زوم، که هر چقدر بیشتر باشد بهتر است.
فرضا لنز 24-10 نیکون معادلی از فوکال لنت 36-15 خواهد بود که هم فوکال لنت ابتدایی آن مقبول است هم فوکال لنت 36 آن.
صرف نظر از آنکه دامنه محدود زوم میتواند در پاره ای موارد کاربر را به جابجایی تا 10 متر هم وادار کند ( برای رسیدن به کادر مطلوب بدون کراپ نرم افزاری، جهت بهره برداری از رزولوشن پیشفرض دوربین ) فوکال لنت انتهایی آن میتواند فوکال لنت مقبولی برای عکسهایی با کادر های مورد نظر یا پرتره های تمام قد باشند.
فوکال لنت معادل 36 فوکال لنتی است که کادر های بدست آمده از آن یا بطور کلی عکاسی در این فوکال لنت ( حتی بصورت لنزهای فیکس فوکال لنت معادل 36 ) لذت خاص خود را خواهد داشت.
کافیست برای این چند خط بالا، عکسهای فوکال لنت معادل 36 را در نت بررسی کنید...
برای دوستانی که از ابزار نیکون استفاده میکنند در صورت نبود محدودیت مالی خرید 24-14 روی فول فریم بسیار مطلوب است. این 2 میلیمتر یا 1 میلیمتر ( بسته به کراپ مورد استفاده ) نسبت به 15 و 16 روی این لنز ارزشمند است. هر چند واقعا جای محدوده 24 تا 36 ( برای فول فریم ) روی این لنز ایده آل و محبوب خالیست
از دیده من خرید لنزهای آلترا واید زوم با دامنه کم یا لنزهای آلترا واید فیکس فوکال لنت اگر نیازی یا لذت عکاسی در آن فوکال لنت ها (که پیش تر عرض شد ) نباشد یا کیفیت های خاص بسته به نیازی خاص یا دیافراگم باز و یا قیمت پایین و ..... در انها ( آلترها واید با دامنه زوم پایین ) باشد خرید آنها از لنزهای آلترا واید زوم با دامنه زوم بیشتر، منطقی تر است. ( وقتی یکبار دیگه این پاراگراف قبلی رو خوندم، خودمم به سختی متوجه شدم چی نوشتم ) :)
به هر شکل دو نکته این جا شاید قابل ارزش گذاری باشد. (فرض کنیم کیفیت ها مشابه هستند ) دیافراگم ثابت، دامنه زوم بیشتر لنزهای آلتراواید
موفق باشید
-
سلام
الویتها برای انتخاب اولتراواید مثل هر لنز دیگری بستگی به نیاز هر فرد دارد. برای خرید اولتراواید به غیر از شرایط عمومی مانند کیفیت ساخت، وضعیت خطاهای اپتیکی و شارپنس، میزان دیستورشن و هر دو طرف دامنه زوم نیز برای من خیلی مهم است. مثلا من از دامنه 14-24 (برای فول فریم) و 11-16 (برای کراپدار) خیلی خوشم نمیاد. به دلیل اینکه میزان نیاز به تعویض لنز را افرایش میدهد. منظورم اینه که همانقدر که میزان واید بودن مهم است میزان بازه انتهایی هم مهم است. اگر فقط میزان دامنه را ملاک قرار دهیم 17-35 (برای فول فریم) و 10-24 یا 12-24 (برای کراپدار) بهترین رنج است.
لنز 12-24 توکینا هم لنز خوییست برای افزودن به نامزدهای خرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
2- من توکینا دارم استفاده میکنم با دی 90 لنز بسیار شارپی است
سلام
یه سوال!
لنز 11-16 شما تاحالا خطا نداده؟
من تصمیمم اینه اگر نتونم تله بخرم وابد توکینا بخرم. این مورد برام سوال بود.
راستی یه سوال دیگه:
70-200 در عکاسی مستند اجتماعی بیشتر بدرد می خوره یا واید ( 11-16 ) ؟
جواب عکاس ها خیلی مختلف بود و من کاملا گیج شدم!
از یک طرف هم 70-200 خیلی گرونه.
چی کار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsa Jamali
سلام
راستی یه سوال دیگه:
چی کار کنم؟
سلام
به نظر شخصی بنده، واید! یکم کار را سخت میکنه اما ثبتهای ماندگاری میتوان داشت. اما به خاطر نزدیک شدن به سوژه، خطرات خاص خود را هم دارد.
تصور کنید؛ از تعدادی معتاد تزریقی در حال عکاسی هستید اگر یکی از آن جماعت خدایی نکرده با سرنگ مطهر به دنبال شما گذاشت ... (اتفاق مشابهی که برای عکاس محترمی افتاده بود، نام و نشان ایشون یادم نیست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsa Jamali
راستی یه سوال دیگه:
چی کار کنم؟
مسلما هر دو را در کیف داشته باشید بهتر است!
ولی با توجه به اولویت خرید، باید خودتان مشخص کنید که دنبال چه سبکی هستید و نیازتان چیست؟
مستند اجتماعی از چه منظری؟ مثلا در یک بازار ، برای ثبت مشاغل و حجره ها و ... با لنز واید (به قول وحید) ثبتهای ماندگارتری می توان داشت. ولی در همان بازار مثلا برای پرتره مستند، نیاز به یک تله با کیفیت (ترجیحا سریع) دارید.
-
حقیقتش در انتخاب میون یکی از این سه لنز زیر گیر کردم
مورد مصرف عکاسی طبیعت خواهد بود
Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX Aspherical DG HSM
Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM
Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM
و یه سوال دیگه آیا میدونید لنز Sigma 10-20mm f/3.5 EX DC HSM Lens تو ایران موجوده یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beh_b7
حقیقتش در انتخاب میون یکی از این سه لنز زیر گیر کردم
مورد مصرف عکاسی طبیعت خواهد بود
Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX Aspherical DG HSM
Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM
و یه سوال دیگه آیا میدونید لنز Sigma 10-20mm f/3.5 EX DC HSM Lens تو ایران موجوده یا نه
-
سلام
نظر من هم 22-10 است. قبلا زياد در موردشون بحث شده. از 20-10 جديد سيگما خيلي تعريف نمي كنند و 24-12 هم لنز فول فريمه به علاوه ي اون مشكل هميشگي كنترل كيفيت ناقص سيگما و كيفيت اتفاقي در لنزهاي اين برند هم بايد در نظر داشته باشيد.
-
واید یا تله !؟
نقل قول:
راستی یه سوال دیگه:
چی کار کنم؟
رابرت کاپا معتقد است که:
اگر عکس های شما به اندازه کافی خوب نيست ، حتما به اندازه کافی به سوژه نزديک نشده ايد.
بیشتر عکاسان مستند از لنز های نرمال به پایین استفاده می کنند و نمونه ی تاثیرگذاری آثار را می توان در اغلب کار های عکاسی چون جیمز نچوی و سایرین دید.
دوست خوبم رضا وهمی خلاف این را به من اثبات کرده و عکس های خوبش و مقام های جهانی که با تصاویر تله (70-200) ثبت شده اند را گواه بر رد این موضوع می داند
دوست عزیز دیگرم ، علی اکبر شیر ژیان نیز معتقد بود که لنز وایدی چون 24 م.م از لحاظ بصری تاثیر گذاری بیشتری در آثار مستند دارد و بر این اندیشه اش پافشاری داشت.
من شخصا لنز واید را انتخاب می کنم ، از این لحاظ که تاثرات ویژه ای در خود دارد و احساس نزدیکی بیننده با اثر بیشتر است ./ اما لنز تله را به کل رد نمی کنم و گمان می کنم با شناخت درست از خروجی کار می توان تصاویر بسیار پرتوانی ارائه داد.
-
2 فایل پیوست
بررسی لنز قدیمی 35-18 نیکون روی بدنه D3x
(تا قبل از معرفی 24-14 و بعد از آن 35-16 , تنها انتخابهای نیکونیها برای فول فریم (دوربینهای فیلمی) لنزهای 35-17 اف 2.8 و این 35-18 بود که اولی عالی و دومی خدای دیستورشن )
کد:
http://www.photozone.de/nikon_ff/670-nikkorafd18353545ff
نقل قول:
Verdict
The Nikkor AF 18-35mm f/3.5-4.5D ED was Nikon's first consumer grade wide angle zoom lens and the results achieved by this lens on the D3x clearly show how much this market segment has evolved over the recent years.
The lens delivers very good to excellent sharpness in the image center, but that's about all the good news we can report. The borders and corners are very poor and the lens needs to be stopped down considerably to achieve acceptable sharpness down to the image corners. Distortion is very high and unfortunately not uniform at the widest setting, but smoothens and decreases when zooming in. Vignetting is quite high wide open, especially at short focal lengths, but can be reduced by stopping down. CAs are also significantly higher at the short end of the zoom range, but can easily be cured in post processing.
The build quality of the lens is ok and on the same level as other Nikon consumer lenses of that era. However, that can't balance out the optical flaws of the lens.
-
دیسترووشن 90 لنز را در لینک زیر از سایت دیجیتال پیکچرز میتوان مقایسه کرد.
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Lens-Distortion.aspx?FLI=0&FLIComp=0&Lens=271&Camera=474&LensComp=658
-
مقایسه دیستورشن 24-14 نیکون و 24-12 سیگما میتونه برای بسیاری جالب باشه:
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Lens-Distortion.aspx?Lens=369&Camera=453&FLI=1&LensComp=615&CameraComp=614&FLIComp=1
عملکرد سیگما در رابطه با دیستورشن بی نظیره
-
با عرض سلام
از بین لنزهای
canon efs 10-22
nikon dx 10-24
sigma 10-20
tokina 11-16
در کل تمام لنزهای اولترا واید با ماونت نیکون و کانن (ترجیحا نیکون)
بهترین کدام است
از همه مهمتر برام رزولوشن-شارپنس وکنتراست بالا و کرماتیک ابرشن و وینیت پایین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herati
با عرض سلام
از بین لنزهای
canon efs 10-22
nikon dx 10-24
sigma 10-20
tokina 11-16
بهترین کدام است
از بین لنزهای مدنظر شما برای ماونت نیکون والبته بدنه های کراپ دار tokina 11-16 به نظر من بهترین گزینه ست بنده این لنزو دارم وبعد از کلی تحقیق خریدم . مشکل اینه که فکر نمی کنم در ایران بتونید پیدا کنید.
.
-
در این تست نیکون 10-24از توکینا11-16 بهتر نشان میده
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=718&Camera=474&Sample=0&FLI=0&API=1&LensComp=658&CameraComp=614&SampleComp=0&FLIComp=0&APIComp=0
دامنه وسیعتر برام مهمتر از دیاف بازتر می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herati
با عرض سلام
از بین لنزهای
canon efs 10-22
nikon dx 10-24
sigma 10-20
tokina 11-16
بهترین کدام است
درود
در بین گزینه های شما برای بررسی میتوانست Nikon 12-24 dx هم وجود داشته باشد
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
در بین گزینه های شما برای بررسی میتوانست Nikon 12-24 dx هم وجود داشته باشد
موفق باشید
انوش
بسیار ممنون
بنده در این مدت که با 18-105 کار میکنم در عکس های مستند وخیابانی به مشکل برخورد کردم و آن فلر آزار دهنده در بازه های 18 تا 35 می باشد
دوستان لنزی که بهترین کنترل در فلر رو داشته باشه کدام است چون من در 18 مشکل دارم در 10 دیگه نمی دونم چکار کنم
این پوشش نانو و ووووووووووووو در لنزهای نیکون چه حکایتی داره
در کل دوستان بهترین لنز با دامنه ابتدایی از 10 تا 14 (این قسمتش خیلی مهم است)سرعت فوکس بالا و سیلینگ عالی و کنترل فلر عالی چه لنزی است
فقط دوستان نگید سراغ 14-24 برو که قلبم خیلی ضعیفه(چون پولش رو ندارم)
با درود
هراتی
-
اگر قصد خرید در برند کنون رو داشته باشید 22-10 واقعا بی نظیره.کنترل دیستورشن عالی دامنه خوب و در آخر کنترل خیلی خوب فلر در این لنز.اگر من بودم بدون شک 22-10 رو خریداری میکردم.
شاید شارپنس این لنز مقداری از 24-10 نیکون کمتر باشه ولی دیستورشن کمتر و فلر کم اون کاملا جبران میکنه.
-
روی لنزتون فیلتر انداختین؟
ممکنه از فیلتر هم باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
اگر قصد خرید در برند کنون رو داشته باشید 22-10 واقعا بی نظیره.کنترل دیستورشن عالی دامنه خوب و در آخر کنترل خیلی خوب فلر در این لنز.اگر من بودم بدون شک 22-10 رو خریداری میکردم.
شاید شارپنس این لنز مقداری از 24-10 نیکون کمتر باشه ولی دیستورشن کمتر و فلر کم اون کاملا جبران میکنه.
دوست عزیز ترجیح میدم برای نیکون پول بدهم تا کانن ولی اگر مجبور بشم دست آخر میرم سراغ کانن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
روی لنزتون فیلتر انداختین؟
ممکنه از فیلتر هم باشه
آره آرش جان فیلتر یووی روش اندختم
آخه اینجا معدن خاکه
یعنی فیلتر اینقدر تاثیر گذاره؟
در کل از نظر سیلینگ و کنترل فلر 14-24 تا 10-24 چقدر متفاوت است .چون اگر قرار باشه روش فیلتر نبندم با گرد و خاک اینجا نمی دونم چی سر لنز میاد
-
سلام.به سلامتی همه ی دوستان و عزیزان فروم,بالاخره بعد از 4 دوربین کراپدار اولین دوربین فول فریم را خریدم و جا دارد از زحمت همه ی دوستان به ویژه مسعود عزیز تشکر کنم.و حالا دوست دارم عکاسی را به طور جدی تر و علمی تر دنبال کنم و تفاوت را در عکس هایم ببینم,به کمک دانش و مطالعه ی بیشتر,و بعضا تجهیزات بهتر یا شاید متفاوت با آنچه تا امروز داشته ام.و البته استفاده ی بیشتر از تجربه ی دوستان و اساتید.
به دنبال لنز التراواید با دیافراگم باز,به گزینه ی جالبی رسیدم که البته تاپیک دارد اما بهتر دیدم اینجا مطرح شود:
Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC
با دیدن قیمت این لنز(400-500$) با خود گفتم حتما از دیافراگم فرضا 5.6 به بعد قابل استفاده است و با خطاهای زیاد در دیافراگم های باز عملا به درد عکاسی نجومی نمی خورد.تا اینکه به طور اتفاقی این صفحه را دیدم که شخصی برای یک روز عکاسیش دوربین لایکای خود را در خانه میگزارد و با پنتاکس K-x و این لنز عازم عکاسی میشود.(این جریان چه ربطی به لایکا دارد نمیدانم,احتمالا تبلیغ پنتاکس است!)
دیدن عکس ها باعث شد تا در DP به دنبال این موضوع باشم.و خوشبختانه:
این عکاس از 24-70 روی فول فریم استفاده میکرده و از کیفیت گوشه ها و بعضی خطاها راضی نبوده!لنز دوم ایشان یک زنیتار فیش آی بوده که به گفته خودش برای کم کردن خطاها مجبور به بستن دیافراگم بوده.قبل از اینکه این لنز را تهیه کند یک نظر سنجی میکند بین لنزهایی نظیر 14-24 و 24 فیکس و ...و عنوان می کند زمانی که این لنز را میبیند قیمت پایین آن اجازه مقاومت در برابر نخریدن لنز را از وی می گیرد!از کیفیت ساخت راضی است و کیفیت تصویر:
But when I put it on the camera I was shocked. It is unbelievably sharp even wide open from center to corner
جالب است پیشنهاد میکنم ببینید.
-
عجب لنز جالبی هست جناب قدوسی.نمونه های اصلی با بدنه 5دی مارک 2 رو دانلود کردم،واقعا شارپ هست ولی دیستورشن بسیار بالایی داره.در مقایسه با 14 مم کنون مثل یک لنز فیش آی هست!!! البته این کجا و آن کجا؟...
حتی شارپتر از 14 مم ال به نظر میرسه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Soheil.Q
سلام.به سلامتی همه ی دوستان و عزیزان فروم,بالاخره بعد از 4 دوربین کراپدار اولین دوربین فول فریم را خریدم و جا دارد از زحمت همه ی دوستان به ویژه مسعود عزیز تشکر کنم.و حالا دوست دارم عکاسی را به طور جدی تر و علمی تر دنبال کنم و تفاوت را در عکس هایم ببینم,به کمک دانش و مطالعه ی بیشتر,و بعضا تجهیزات بهتر یا شاید متفاوت با آنچه تا امروز داشته ام.و البته استفاده ی بیشتر از تجربه ی دوستان و اساتید.
به دنبال لنز التراواید با دیافراگم باز,به گزینه ی جالبی رسیدم که البته تاپیک دارد اما بهتر دیدم اینجا مطرح شود:
Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC
با دیدن قیمت این لنز(400-500$) با خود گفتم حتما از دیافراگم فرضا 5.6 به بعد قابل استفاده است و با خطاهای زیاد در دیافراگم های باز عملا به درد عکاسی نجومی نمی خورد.تا اینکه به طور اتفاقی این صفحه را دیدم که شخصی برای یک روز عکاسیش دوربین لایکای خود را در خانه میگزارد و با پنتاکس K-x و این لنز عازم عکاسی میشود.(این جریان چه ربطی به لایکا دارد نمیدانم,احتمالا تبلیغ پنتاکس است!)
دیدن عکس ها باعث شد تا در DP به دنبال این موضوع باشم.و خوشبختانه:
این عکاس از 24-70 روی فول فریم استفاده میکرده و از کیفیت گوشه ها و بعضی خطاها راضی نبوده!لنز دوم ایشان یک زنیتار فیش آی بوده که به گفته خودش برای کم کردن خطاها مجبور به بستن دیافراگم بوده.قبل از اینکه این لنز را تهیه کند یک نظر سنجی میکند بین لنزهایی نظیر 14-24 و 24 فیکس و ...و عنوان می کند زمانی که این لنز را میبیند قیمت پایین آن اجازه مقاومت در برابر نخریدن لنز را از وی می گیرد!از کیفیت ساخت راضی است و کیفیت تصویر:
But when I put it on the camera I was shocked. It is unbelievably sharp even wide open from center to corner
جالب است پیشنهاد میکنم ببینید.
قابل استفاده برای d700 هست ؟
-
سلام.دیستور که بسیار بالاست و این لنز برای عکاسی معماری مناسب نیست,اما برای عکاسی شب و لندسکیپ فوق العاده است.لنز نیکون 14-24 که بهترین لنز التراواید است و یک لنز ماندگار و بی حرف و حدیث حتی زمانی که با تبدیل برای کنن استفاده شود(تبدیل در پایتخت به قیمت 450 موجود است!) حدود 5برابر این لنز قیمت دارد.لنز 16-35 کانن هم 2100 قیمت دارد و البته این ها قابل مقایسه نیستند اما زمانی که هدف استفاده از 14 با دیاف 2.8 باشد این جمله(از همان یوزر) جالب است:
However, as far as the most important optical factors are concerned, I believe this lens is as good as the Nikon's 14-24/2.8G on 14mm and much better than Nikkor 14/2.8D prime.
البته این ها نظر یک یوزر است و باید بیشتر بررسی کرد.هدف من هم از تهیه این لنز مواردی است که عرض کردم و اگر مطمئن شوم,این لنز را تهیه میکنم و اگر نه,سعی می کنم یک لنز خوب و ماندگار تهیه کنم هر چند زمان ببرد اما ارزش دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Soheil.Q
سلام.دیستور که بسیار بالاست و این لنز برای عکاسی معماری مناسب نیست,اما برای عکاسی شب و لندسکیپ فوق العاده است.لنز نیکون 14-24 که بهترین لنز التراواید است و یک لنز ماندگار و بی حرف و حدیث حتی زمانی که با تبدیل برای کنن استفاده شود(تبدیل در پایتخت به قیمت 450 موجود است!) حدود 5برابر این لنز قیمت دارد.لنز 16-35 کانن هم 2100 قیمت دارد و البته این ها قابل مقایسه نیستند اما زمانی که هدف استفاده از 14 با دیاف 2.8 باشد این جمله(از همان یوزر) جالب است:
However, as far as the most important optical factors are concerned, I believe this lens is as good as the Nikon's 14-24/2.8G on 14mm and much better than Nikkor 14/2.8D prime.
البته این ها نظر یک یوزر است و باید بیشتر بررسی کرد.هدف من هم از تهیه این لنز مواردی است که عرض کردم و اگر مطمئن شوم,این لنز را تهیه میکنم و اگر نه,سعی می کنم یک لنز خوب و ماندگار تهیه کنم هر چند زمان ببرد اما ارزش دارد.
من هم خیلی وقت است که دنبال این Samyang 14mm f/2.8 هستم. نمونه هایی هم که دیده ام، کیفیت کم نظیری در sharpness داشتند. CA نیز بسیار کنترل شده است و عملا در خروجی دیده نمی شود. تنهای مشکل آن focus دستی می باشد که با توجه به کاربرد و قیمت آن، قابل چشم پوشی است.
متاسفانه طبق معمول در ایران وجود ندارد! شما اثری از آن در فروشگاه ها دیده اید؟؟
-
سلام
من کل این تاپیک و همینطور تاپیک مقایسه بین لنز های واید موجود برای دوربین های کراپدار (مانت کنون) رو خوندم که اگه بخوام جمع بندی کنم بیشتر نظرها روی Tokina 11-16 و Sigma 8-16 بود(فقط برای دوربین های کراپ دار) که البته در مورد لنز دوم (سیگما) در این تاپیک چیزی ندیدم!
در سایت the-digital-picture.com ریویویی دیدم که در اون 8-16 Sigma واقعا از نظر quality برتر از بقیه الترا وایدها دیده میشه مخصوصا در مقایسه crops 100% lower left corner
در F4 و 4.5 کاملا مشهوده.
با بدنه 7D با 10-22 کانن و 12-24 سیگما کار کردم و واقعا از کیفیت اطراف هر دو لنز ناراضی بودم، و در ضمن من که خیلی نمیتونستم از فیلتر حتی برای 10-22 استفاده کنم، چون اکثر فیلتر ها در کادر دیده میشدند و هلدر coKin هم کاملا غیر قابل استفاده بود.البته بین این دو 10-22 رو ترجیح میدم.
آیا از دوستان کسی این دو لنز Tokina 11-16 و Sigma 8-16 رو به صورت عملی مقایسه کرده؟ و اصلا پیدا کردن این دو لنز در ایران شدنی هست؟
7D+15-85 3.5.5.6+24T.S+50 1.4 Videographer- Sport/ ad/ Industrial
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman Salimi
سلام
من کل این تاپیک و همینطور تاپیک
مقایسه بین لنز های واید موجود برای دوربین های کراپدار (مانت کنون) رو خوندم که اگه بخوام جمع بندی کنم بیشتر نظرها روی Tokina 11-16 و Sigma 8-16 بود(فقط برای دوربین های کراپ دار) که البته در مورد لنز دوم (سیگما) در این تاپیک چیزی ندیدم!
در سایت the-digital-picture.com
ریویویی دیدم که در اون 8-16 Sigma واقعا از نظر quality برتر از بقیه الترا وایدها دیده میشه مخصوصا در مقایسه crops 100% lower left corner
در F4 و 4.5 کاملا مشهوده.
با بدنه 7D با 10-22 کانن و 12-24 سیگما کار کردم و واقعا از کیفیت اطراف هر دو لنز ناراضی بودم، و در ضمن من که خیلی نمیتونستم از فیلتر حتی برای 10-22 استفاده کنم، چون اکثر فیلتر ها در کادر دیده میشدند و هلدر coKin هم کاملا غیر قابل استفاده بود.البته بین این دو 10-22 رو ترجیح میدم.
آیا از دوستان کسی این دو لنز Tokina 11-16 و Sigma 8-16 رو به صورت عملی مقایسه کرده؟ و اصلا پیدا کردن این دو لنز در ایران شدنی هست؟
7D+15-85 3.5.5.6+24T.S+50 1.4 Videographer- Sport/ ad/ Industrial
8-16 قابل یافته شدن است!!! ریویوهایی بسیاری با بهترین حالت این لنزو معرفی کرده اند اما برخی دوستان نظرشون این هست که لنز نمونه تصاویرش سافت هست البته فقط بعضی لنزها (لنزهای سیگما شانسی است و بگیر نگیر دارد!!!)
-
سلام دوستان
بنده حقیر هنوز هم سرگردان و آواره در دیار دوربین ها و لنزها هستم
دوربین مورد علاقه ام کانن 5دی مارک2 بدلیل سیلینگ ضعیف و سیستم فوکس ضعیف و عکسبرداری پیاپی ضعیف lol از رده خارج شد فعلا
و کانن 7دی در درجه دوم با سیلینگ قوی و سیستم فوکس قوی و عکسبرداری پیاپی قوی هم از رده خارج شد فعلا دلیلش هم:
تمام لنزهای اولتراویدی که برای کانن 7دی هست در مقابل کانن 17-40 سیلینگ و بدنه ضعیفی دارند واز نظر قیمت هم یکسان می باشند بطور مثال کانن 10-22 یک ملیون تومان و 17-40 هم یک ملیون پنجاه هزار تومان خوب با وجود چنین لنزی برای فول فریم یک ملیون برای 10-22 گزاف می باشد و همچنین نیکور 10-24 به قیمت 1300 تومان که دیگه نگو
بلاخره رسیدم به نیکون دی 700 نازنین که هر کار کردم دوباره نیکون نگیرم و چشمک میزنه و داره منو میکشه
دوستان عزیز این همه پر حرفی کردم که این رو بگم:
لنز اولتراواید عالی (سیلینگ عالی و سرعت فوکس عالی و قیمت مناسب)برای نیکون دی 700 لطفا راهنمایی بفرمایید
اگر پیشنهاد ها تجربی باشد بهتر است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herati
سلام دوستان
دوربین مورد علاقه ام کانن 5دی مارک2 بدلیل سیلینگ ضعیف و سیستم فوکس ضعیف و عکسبرداری پیاپی ضعیف lol از رده خارج شد فعلا
و کانن 7دی در درجه دوم با سیلینگ قوی و سیستم فوکس قوی و عکسبرداری پیاپی قوی هم از رده خارج شد فعلا دلیلش هم:
تمام لنزهای اولتراویدی که برای کانن 7دی هست در مقابل کانن 17-40 سیلینگ و بدنه ضعیفی دارند واز نظر قیمت هم یکسان می باشند بطور مثال کانن 10-22 یک ملیون تومان و 17-40 هم یک ملیون پنجاه هزار تومان خوب با وجود چنین لنزی برای فول فریم یک ملیون برای 10-22 گزاف می باشد و همچنین نیکور 10-24 به قیمت 1300 تومان که دیگه نگو
بلاخره رسیدم به نیکون دی 700 نازنین که هر کار کردم دوباره نیکون نگیرم و چشمک میزنه
لنز اولتراواید عالی (سیلینگ عالی و سرعت فوکس عالی و قیمت مناسب)برای نیکون دی 700 لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
الترا واید برای D700 از مارک نیکون 24-14 و 35-16 سیگما هم24-12 داره
ظاهرا قیمت مناسبتر می خواهید از بین 35-16 و سیگما یکی را می توان انتخاب کرد
-
با عرض سلام.
چرا هر کاری کردید که نیکون نگیرید؟علت خاصی داشته؟؟؟مگه دوربین قبلیتون D7000 چش بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herati
سلام دوستان
بلاخره رسیدم به نیکون دی 700 نازنین که هر کار کردم دوباره نیکون نگیرم و چشمک میزنه و داره منو میکشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herati
سلام دوستان
سلام.
برای شما که به عکاسی از موضوعات اجتماعی مشغولید فکر کنم بهترین گزینه، صرف نظر از قیمت، ۱۴-۲۴ باشه. ۱۶-۲۸ توکینا هم لنز خوبیه اما اگر با قیمت مناسب پیدا بشه. در غیر این صورت ۱۴-۲۴ کاملا ترجیح داره. به غیر از این دو لنز، لنز ۱۷-۳۵ نیکون هم گزینه خیلی خیلی خوبیه. هم دیافراگم باز ۲.۸ داره، هم میتونید روش فیلتر نصب کنید. سیلینگ بسیار خوبی داره. و کلا برای کار شما گزینه بسیار خوبیه. تنها ایرادی که به این لنز گرفته میشه این هست که در گوشهها سافت هست. اما این مساله در دیفراگمهای باز هست و به نظر من چیزی نیست که خیلی آزار دهنده باشه. چون شارپنس گوشهها در دیفراگم باز در عکاسی شهری و اجتماعی اهمیتی نداره.
من هیچ کدوم از این لنزها رو نداشتم اما وقتی میخواستم لنز واید بگیرم در این مورد کلی ریویو خوندم و مقایسه این لنزها رو دیدم. برای من، لرزشگیر لنز ۱۶-۳۵ f/۴ اهمیت زیادی داشت و در نتیجه این لنز رو انتخاب کردم و الان هم بسیار راضیم ازش. البته روی بدنه کراپدار.
اگه جای شما بودم ۱۷-۳۵ رو بر میداشتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herati
سلام دوستان
بازگشتت رو به جمع نیکونی ها تبریک میگم دوست عزیز ;-) آغوش نیکونی ها همیشه به روی همه بازه. اما در مورد لنز اولتراواید هرچند شاید 14-24 به اون اندازه که شما میخواید اولترا واید نباشه اما به نظر من ترکیبش با D700 عالی میشه. بی صبرانه منتظر فرصتم تا چشم خانواده رو دور ببینم بگیرم از این لتز عالی ;-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
سلام.
برای شما که به عکاسی از موضوعات اجتماعی مشغولید فکر کنم بهترین گزینه، صرف نظر از قیمت، ۱۴-۲۴ باشه. ۱۶-۲۸ توکینا هم لنز خوبیه اما اگر با قیمت مناسب پیدا بشه. در غیر این صورت ۱۴-۲۴ کاملا ترجیح داره. به غیر از این دو لنز، لنز ۱۷-۳۵ نیکون هم گزینه خیلی خیلی خوبیه. هم دیافراگم باز ۲.۸ داره، هم میتونید روش فیلتر نصب کنید. سیلینگ بسیار خوبی داره. و کلا برای کار شما گزینه بسیار خوبیه. تنها ایرادی که به این لنز گرفته میشه این هست که در گوشهها سافت هست. اما این مساله در دیفراگمهای باز هست و به نظر من چیزی نیست که خیلی آزار دهنده باشه. چون شارپنس گوشهها در دیفراگم باز در عکاسی شهری و اجتماعی اهمیتی نداره.
من هیچ کدوم از این لنزها رو نداشتم اما وقتی میخواستم لنز واید بگیرم در این مورد کلی ریویو خوندم و مقایسه این لنزها رو دیدم. برای من، لرزشگیر لنز ۱۶-۳۵ f/۴ اهمیت زیادی داشت و در نتیجه این لنز رو انتخاب کردم و الان هم بسیار راضیم ازش. البته روی بدنه کراپدار.
اگه جای شما بودم ۱۷-۳۵ رو بر میداشتم.
ممنون دوست عزیز
همانطور که گفتم فاکتور قیمت هم برای من مهم است
لنز 14-24 لنز خوبی است ولی به چه قیمتی ؟ با پول آن می شود تجهیزات دیگری خرید
برای من لنزی همپای کانن 17-40 مناسب می باشد و بیشتر از آن دوست ندارم هزینه کنم (بهتر بگم نمی تونم هزینه کنم)
همین العان هم تمام پول رو روی خرید بادی میذارم و با 28-70 توکینا ای که دارم سر می کنم تا خرید اولتراواید ولنزهای بعدی فقط می خواهم در خرید های بعدی مشکل نخورم
هم از بابت کیفیت و هم از بابت هزینه
دوستان فاکتور هایی که برام مهم است
1. سیلینگ خوب(همپای کانن 17-40)
2.سرعت فوکس
3.قیمت مناسب (همپای کانن 17-40) حالا تا 100 و 200 بالاتر هم عیبی نداره ولی در بازار ایران پیدا بشه و تنها توی نت نباشه
4.فلر و قوست
5. رزولوشن وکنتراست و شارپنس خوب (منظور نه عالی و نه ضعیف)
چیزهای که زیاد مهم نیست
1. دیاف باز2.8 (همون دیاف 4 هم خوبه)
2.لرزشگیر
-
آقاي هراتي عزيز بهتره نيم نگاهي هم به وزن و سايز 24-14 بندازيد كه در عمل براي نوع عكاسي شما خيلي دست و پا گيره. اگر هنور هم تصميم به خريد فول فريم داريد بنده هم 35-17 را گزينه بهتري ميدونم. البته بسياري از عكاسان معروف اين ژانر از دوربين هاي جمع وجورتري استفاده كرده و مي كنند. من باشم در كنار بدنه اصلي يك كامپكت زيبا و كلاسيك مثل X10 فوجي را براي اين نوع عكاسي تهيه مي كنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad65
آقاي هراتي عزيز بهتره نيم نگاهي هم به وزن و سايز 24-14 بندازيد كه در عمل براي نوع عكاسي شما خيلي دست و پا گيره. اگر هنور هم تصميم به خريد فول فريم داريد بنده هم 35-17 را گزينه بهتري ميدونم. البته بسياري از عكاسان معروف اين ژانر از دوربين هاي جمع وجورتري استفاده كرده و مي كنند. من باشم در كنار بدنه اصلي يك كامپكت زيبا و كلاسيك مثل X10 فوجي را براي اين نوع عكاسي تهيه مي كنم.
ممنون دوست عزیز
من اصلا به این لنز فکر نمی کنم چه برسه به نیم نگاه (به دلایل مختلف از جمله وزن و قیمت و فیلتر)
در مورد دوربین کامپکت :من نظرم فوجی اکس 100 بود که دوستان تعریف های خوبی از سیلینگ این دوربین نکردند
نقل قول:
ا عرض سلام.
چرا هر کاری کردید که نیکون نگیرید؟علت خاصی داشته؟؟؟مگه دوربین قبلیتون D7000 چش بود
فقط می تونم بگم عالی بود در رده خودش حرف اول رو میزنه (در مقایسه با 50 دی و 40 دی که من کار کردم )تنها دلیلش ارتقا بود و داشتن تجهیزات کانن از جمله لنز و فلاش
حالا هم باید بگم دیگه نمیشه برگردم همون بگیرم یا از اون یا بهتر می گیرم و یا پایینترlol
-
پس ۱۲-۲۴ سیگما ورژن ۲ رو بگیر.
-
دقیقا منم میخواستم همین پیشنهاد رو بدم! 24-12 سیگما ورژن2 با اپتیک خوب و کنترل عالی روی دیستورشن.البته اگر خودم بودم 35-16 نیکون رو میخریدم.