ممنون جناب توسلی.
منم دقیقا به همین لینک مراجعه کردم و مزایا رو نوشتم که دیدم شما اصلش رو گذاشتین :-)
Printable View
درود
مدتیست قصد خرید اولترا وایدی جهت عکاسی از آمفی تاتر و سالن های همایش دارم ، البته نیم نگاهی هم به عکاسی طبیعت دارم ، گزینه اولم 16-35 f4 هست ، اما چون بادی کراپدار دارم ، قیمت و رنج Stm 10-18mm به شدت دو دلم کرده ، شاید قیاص این دو لنز قیاس مع الفارق اما از دوستانی که تجربه کار 18-10 یا 35-16 رو دارند خواهش میکنم اگر عکس یا تجربه خاصی دارند به اشتراک بذارند تا بتونم تصمیم بهتری بگیرم .
ارادت
راستش از در قیاس مع الفارغ هم با هم قابل قیاس نیستند.روی بدنه کراپدار همپوشانی کمی دارند و از نظر کیفیت ساخت هم قابل قیاس نیستند.35-16 فوکوس سریعتر و لرزشگیر موثرتری داره اما به نظرم هیچ کدام برای عکاسی در سالنهای همایش و امفی تاتر مناسب نیستند.
اگر حتما به رنج اولترا واید نیاز دارید که 35-16 کاملا منتفی است.18-10 هم به نظرم خیلی مناسب محیطهایی که نور مناسب ندارند نیست.به نظرم 20-11 توکینا رو یک بررسی بکنید.شاید اف 2.8 اون بیشتر از هر چیز دیگری به کارتون بیاد.
ترکیب هفتاد دی و ۱۰-۱۸ بسیار جذاب است و بعدا هم اگر خواستید به فول فریم کوچ کنید با ضرر نه چندان زیادی تعویض لنز میسر است
در کل هم برای سالن ها و محل های کم نور لرزشگیر ۴استاپی این لنز امکان عکس برداری با سرعت های بسیار پایین را می دهد و اگر هم از سه پایه استفاده کنید که در کل مشکل سرعت نخواهد بود
البته گزینه های توکینا 16-11 و 20-11 با اف 2.8 در نور کم بسیار کارگشا هستند.
ممنون از راهنمایی دوستان
اما فکر میکنم در مورد نیازم ، یک نکته را روشن بیان نکردم ، بنده عکاسی از سالن در حین اجرای مراسم و برنامه ها مد نظرم نیست .
کار من طراحی داخلی است و تصمیم دارم بعد از اجرای دکور سالن ها ، از آن عکاسی کنم ، و قطعا با استفاده از 3 پایه و دیاف بسته این کار را خواهم کرد .(شاید بهتر بود نیازم رو عکاسی معماری بیان میکردم)
در مورد رنج لنز هم این مدت با استفاده از لنز 24-105 L با ثبت جند شات به صورت پاناروما کارهایم تا حدی راه اندخته ام ، اما با فوکال 24 باید کلی ثبت انجام دهم و مراحل ترکیب و پست پرو برایم کلی وقت گیر شده است .
سوال اصلی من این است با بادی که بنده دارم ، و حد اقل هم تا دو سال آینده هم قصد کوچ به فول فریم را ندارم ، 18-10 میتواند تا حدی نیاز من رو بر طرف کند ؟ (مخصوصا از لحاظ شارپنس)
از همه دوستان پیشاپیش تشکر میکنم که مثل همیشه سریعا اطلاعاتشون رو به اشتراک میگذارند.
بله در این صورت 18-10 کاملا جوابگو است.اگر احساس کردید به لنز وایدتری نیاز دارید 16-8 سیگما از هر جهت بسیار عالی است.منتها با صرف هزینه دست کم دو برابری.
با در نظر گرفتن همه عوامل به نظرم خرید 18-10 بهترین گزینه است.
به 17-40 هم ميتونيد فکر کنيد
مال من -7 بک فکوس داره اما مشکل خاصی باهاش ندارم و کار هام رو انجام ميده
روی اف 8 هم اختلاف زيادی با 16-35 نداره
من پول 16-35 رو دادم 17-40 و 24-105 گرفتم در کل راه انداز تره
اگر هم حتماً ميخواهيد بهترين رو بگيريد 15-30 تامرون هم انتخاب خوبيه و روی کراپ هم به اندازه کافی وايد هست
اتفاقا الان داشتم پست میزدم که پست شما رو هم دیدم ، با این تفاسیر هم شما و هم عقیل جان 18-10 رو مناسب دیدین منم فکر میکنم با صحبت های شما به این نتیجه رسیدم که این لنز نیاز من رو تامین کنه ، شاید برای خرید فیلتر ND هم با دهانه 67 این لنز کلی از لحاظ ریالی جلو بیفتم .
مصطفی جان هم که 16-8 پشنهاد دادن کمی وسوسه شدم اما فروش سیگما معمولا کمی داستان های خودش را دارد (در مورد نصب فیلتر هم فکر میکنم مشکل داشته باشم)
از همه دوستان که وقت گذاشتند و راهنمایی کردن تشکر میکنم
سلام دوستان عکاس من
من یه لنز اولتراواید میخوام، اصلی ترین هدفم هم عکاسی شب هست که هر از چند گاهی هم بتونم عکاسی معماری هم بکنم.
بعد از تحقیقات فراوان به دو مدل از توکینا رسیدم، 11-16 و 11-20
سامیانگ 14 م م هم هست که فکر کنم فیلتر نمیخوره، درسته؟
دوربینم هم کراپه. 70D
بین دو مدل توکینا، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
قطعا یه نیم نگاهی هم به آینده و دوربین فول فریم هم دارم و اینکه بتونم از این لنز اون موقع هم استفاده کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
یا حتی اگه لنز دیگه ای هم بود معرفی کنین
صحبت های قبلی رو هم خوندم، بیشتر منظورم انتخاب بین دو مدل توکیناست. با توجه به اختلاف قیمتی که دارن
درود
باتوجه به بادی شما قطعا توکینا ها برتر از سامیانگ هستند.
از طرفی کیفیتشون هم بالاتره
اما بین دو مدل توکینا، اگر از نظر مالی مشکلی ندارید بدون شک 20-11 نسخه بروز شده نسخ قبلیه و اشکالات آنها را نداره!
ببینید دوست عزیز هزینه مهمه!نقل قول:
قطعا یه نیم نگاهی هم به آینده و دوربین فول فریم هم دارم و اینکه بتونم از این لنز اون موقع هم استفاده کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
یا حتی اگه لنز دیگه ای هم بود معرفی کنین
صحبت های قبلی رو هم خوندم، بیشتر منظورم انتخاب بین دو مدل توکیناست. با توجه به اختلاف قیمتی که دارن
اگر محدودی بودجه ندارید می توانید لنزی مقل 35-16 تهیه کنید ولی مسئله بحث قیمته!
ارادتمند
2_ برای عکاسی پانوراما/که قصد دارن پانوراما با اولترا واید گرفته بشه!! چون بار نرم افزاری مجیطی رو معرفی میکنن و با کلیک در جاهایی میشه به محل انتقال داده شد و از اونجا چون قبلا پانورامای 360 درجه هم تهیه شده کاربر میتونه تو سایت اونجا دید 360 درجه داشته.
به علت نرم افزارشون شدیدا تاکید هست که پانوراما 360 درجه نسبت به طول عرضش تاجای ممکن عریضیش کمتر باشه و از بالا پایین جا بیشتر باشه. و پانورامای معمولی 360 درجه با جتی کادر عمودی دوربین هم عریض تر از خاسته اونها درمیاد.و با واید تر (گرچه بقیمت داشتن پرسپکتویهای اغراق شده هر تیکه عکس ) بالا پایین اضافه تر بشه و به نرم افزارشون فیت تر بشاه
من واسه ازمایش اینم امتحان کردم که یک بار 360 درجه با نگاه به بالای لنز بگیرم و بعد پایین بعد پایینا رو باهم پانوراما کردم بعد بالایی ها یه پانوراما و متصل کردم ولی هم هماهمگی بسیارکمتر شد هم اعواج های کلی در تام عکسس
3 - دوستم لنز اولترا واید سامیان 8 یا 9 میلی متری داره .ایا مبدلی هست ه بتونم با اون از همون لنز رو نیکون استفاده کنم؟!!مبدل هایی که نوشتن مبدل مانت یو نیورسال واسه هر مانتی رو رو همچین مانتی میشه استفاده کرد؟ یا باعث دورشدن لنز از سنسور میشه و با ماونت یونیورسال خاض ممکنه؟
سلام
این اولین پست من در این فروم هست و مثل بقیه درخواست راهنمایی پیش از خرید دارم
قرار هست از نمای داخلی یک ساختمان عکس بگیریم
دوربین ما D 600 هست ولی لنز واید نداریم . نمیخوام لنز گرون بخرم و شاید دست دوم بخرم از طرف دیگر در آینده نیز به این لنز نیاز چندانی ندارم و حوصله فروش اون رو ندارم پس یک لنز زیر 1 تومن حتی دست دوم نیاز دارم لنزهای tilt shift رو دیدم ولی خوب گرونه و خم شدن تصویر هم واسم مهم نیست . ضمنا قصد چاپ عکسها رو هم ندارم
لطفا حداقل موردی که میتونه کار منو راه بندازه رو معرفی کنید ر
1- با این بودجه میتونیم الترا واید بگیریم ؟ اگر لنز آلترا واید بگیریم میتونیم به عنوان واید از اون استفاده کنیم ؟ آیا گوشه های تصاویر درا ین حالت اون خمیدگی رو دارند ؟
2- با لنز کیت 18-55 میتونیم این عکسها رو ( دقیقا یا %80 نزدیک به این عکسها ) رو داشته باشیم ؟
3-با این لنز چطور ؟ Tamron 19-35mm f/3.5-4.5 AF
4- میدونم نیاز به فلاش دارم ایا فلش خود دوربین و نور محیط میتونه این عکسها رو به ما بده یا نیاز به فلاش اکسترنال دارم ؟ ارزونترین فلاش چی هست ؟ به دست دوم میشه اعتماد کرد یا عمر خازن فلاشها مساله ساز میشه ؟
میخوام خروجی عکسها مشابه این تصاویر باشه
http://pishvaz172.rozup.ir/12/1dek/D...ix2hd_(23).jpg
http://pishvaz172.rozup.ir/12/1dek/D...ix2hd_(13).jpg
http://www.danial-co.com/Uploads/Gal...c/214/In/3.jpg
http://rozup.ir/up/best-pishvaz/best...c_ir%20(5).jpg
مرسی ممنون
شخصا از شما ممنونم که با صبر و حوصله جواب دادید .
میتونم برسم با نور اتاق که معمولا یک لامپ + نور مخفی ها هست میتونیم روشنایی رو تامین کنیم ؟ ابعاد فضاها تقریبا مشابه همون عکسها هست ولی مبله نیست و نوساز است .
ضمنا من فقط یک فلاش سر خود دوربن رو دارم و میتونم یک فلاش اکسترنال بگیرم ولی چون حرفه من عکاسی نیست حقیقتش نمیخوام زیاد هزنیه کنم و درگیرخرید یک سری قطعه بشوم که بعدا هم با آن نیازی ندارم . به همین علت میخوام تا حد ممکن خرید زیاد نکنم ولی چنانچه ضروری هست مانعی ندارد.
لطفا در این مورد چنانچه نظر یا یشنهاد کمک کننده ای دارید تمنا دارم بیان بفرمایید
مرسی ممنون.
لنز19-35 تمرون به نسبت قیمت بسیار پایینی که داره , برای کارشما کیفیت خوبی داره.
ممنونم از پیشنهاد شما البته من همیشه عکس میگیرم ( تخصص من چیز دیگریست ) اما این بار نیاز به عکسهای واید مشابه همون عکسهای ارسالی داشتم و اطلاعاتم کافی نبود.
حدود ده دقیقه پیش با یک دوستی تماس گرفتم و یک لنز 10-20 واسم پیدا کرد
ولی مساله نور مونده که احتمالا فلاش رو اجاره میکنم .
بهرحال بازهم تشکر میکنم
ممنون دوست عزیز
اتفاقا خودم هم در پست اول خودم (نقل قول زیر رو عنایت بفرماید ببینید ) اشاره کردم و نظر دوستان رو هم خواستم و فرمودند که نمیشه و امکان پذیر نیست
البته درست هم میفرمایند با اون مشخصات نمیتونه با یک آلتراواید کامپیر بشود.
اگر شما تست کردید ممنون میشوم اطلاعات بیشتری رو ارایه بفرمایید .
و لنز ultar wide هم فراموش کردم
واسه اين مدل عکاسی شما مجبور نيستی فلش داشته باشی ، از پروژکتور های معمولی هم ميتونی استفاده کنی
همونطور که دوستان گفتن اين عکس ها ترکيبيه (جز دومی) شما ميتونی با پروژکتور هر سری يک نقطه رو نور بدی و عکس بگيری بعداً با هم ترکيب کنی که بهترين راه برای مکان های بزرگه يا اينکه hdr عکس بگيری
برای لنز هم ميتونی با يک لنز وايد چند تا عکس بگيری با هم ترکيب کنی ، من حرفه اي هايی رو ديدم که از 24 تيليت شيفت وايد تر استفاده نميکنند که پرسپکتيو طبيعی بمونه اما هر اتاق رو با 2-3 شات ميگيرن (که البته مهارت ميخواد که شبيه عکس های پاناروما نشه)
سلام حقیقتش در پست قبلی من چند عکس ارسال کردم و لنزهای کیت 18-55 و همچنین تامرون 19-35 رو برای تصویربرداری انتخاب کردم و از دوستان نظر خواستم
این پرسش من بودو این هم نظر دوستی به نام siosha که فرمودندنقل قول:
: " 2- با لنز کیت 18-55 میتونیم این عکسها رو ( دقیقا یا %80 نزدیک به این عکسها ) رو داشته باشیم ؟
با این لنز چطور ؟ Tamron 19-35mm f/3.5-4.5 AF "
به نظر شما میشه بدون استفاده از لنز الترا وبا 19-35 تامرون همچین عکسهایی گرفت ؟ شما میتونید همین الان چندتا نمونه نشونم بدید ؟ من سرچ کردم ولی حیقیتش نتیجه قشنگی پیدا نکردم اکثرا از منظره عکس گرفته بودند و محدوده خیلی کمتر بود و پشیمون شدم . البته قیمت این لنز خوبه ولی وقتی هزینه کنم و نتیجه نگیرم فایده ای نداره مگر اینکه یک سورس مطمین اینو اثبات کنه در این صورت مشکلی نیست :)نقل قول:
بدون الترا واید و در بعضی مواقع تیلت چنین تصاویری ممکن نیست
لنزهایی که شما معرفی کردید امکان چنین کاری را ندارند
ارزانترین گزینه لنز 10-18 کنون است
این تازه مشکل لنز را حل می کند (30%)
عکس فقط ابزار نیست 70% بقیه مهارت شما است
خیلی ممنونم احتمالا فلاش یا پروژکتور رو میگییرم من از برکتکینگ استفاده نمیکنم چون بعدش هم باید ادیت کنم و خیلی هم حرفه ای نیستم احتملا کمی کار رو مصنوعی و کثیف نشون میده میخوایم از فلاش و یک نوردهی درست و درمون یا حداقل پروزکتور کوچک استفاده کنیم.
ممنون جناب majix گرامی تشکر میکنم . البته عرض کردم نیازی نیست که پرسپکتیو دست نخورده باقی بمونه برای من اهمیتی نداره . مهم فقط ابعاد عکس هست که محیط رو کامل نشون بده البته من متوجه نشدم ئروژکتوری که میفرمایید پروزکتور اتلیه ای هست که پشت لامپش نارنجی رنگ هست یا مدلهای LED اینو تکمیل بفرمایید ممنون میشوم .
لطفا به این سوالات رو هم پاسخ بفرمایید
1- ارزونترین فلاش و مناسبترین برای همچین محیطی در تاریکی مطلق ( گاهی وقتها ) چی هست ؟ بضی وقتها پروژه هایی هست که نور کافی در شب ندارند و مجبور میشوم فردای اون روز مجددا بروم و عکس بگیرم . میخواهم فلاشی باشه که بتونه در تاریکی کامل هم عکس خوبی به ما بده . البته فلاشها گرون هستند اگر فلاشی هست که جایگزین پروژکتور باشد من ترجیح میدم فلاش بگیرم چون حمل و نقلش هم راحت تر هست .
2-ایا متونیم از ترکیب دوتا فلاش خود دوربین و اکسترنال همزمان استفاده کنیم ؟نور کافی رو حتی در تاریکی مطلق به ما میده ؟
3- بین نور فلاش و نور پروژکتور کدوم بهتره ؟ ایا این بستگی به تیپ پروژه داره یا فرقی ندارند و هر کدوم رو صرف وجود اینکه نور رو تامین میکنند میتوان استفاده کرد ؟ لطفا برای کارهای مربوط به ساختمان ( فقط نمای داخلی ساختمون ) یک راه حل نهایی رو بفرمایید
مرسی وممنونم.
درود. بعد از فروش تجهیزات قبلیم، تصمیم گرفتم هرجور شده یک بادی فول فریم نیکون تهیه کنیم.
یکی از گزینه هام خرید لنز 24-120 اف 4 بود، اما به ذهنم رسید که یک لنز واید بخرم چون بیشتر عکاسیم منظره و طبیعت هست.
البته بودجه محدودم اجازه جست و خیز فراوان نمیده، میشه به 16-28 توکینا فکر کرد؟
کسی تجربه استفاده از این لنز رو داره ؟
بله امین جان بنده تجربه این لنز رو دارم:
http://forum.akkasee.com/f112/t11617-2.html#post364752
این رو بخون بعدش بیشتر صحبت میکنیم :)
اف 2.8 برات مهم نباشه من با 35-18 جدید جی نیکون خیلی موافقم.تهران یکی به پستم خورد 1.200...واقعا هم تمیز بود.سبک ارزان شارپ.منتها کیفیت ساخت معمولیه که برای من مهم نیست
عقیل جان البته بزار جور دیگری به قضیه نگاه کنیم، هم من و هم شما و یحتمل خیلی دیگر از دوستان تجربه شیرین 11-16 توکینا رو روی کراپ دار داشتن، و البته خودم تجربه شیرین 11-20 رو هم در کارنامه ام دارم.
به نظرت 16-28 توکینا هم به همون شیرینی خواهد بود ؟
و یا 11-20 روی فول فریم از فوکال 15 به بعد چقدر راضی کننده است ؟
درود بر شما
اول بگم که خیلی از بابت این اتفاق خوشحالم، امیدوارم هر چه زودتر انجام بشه و کارهای خوبتان رو در فروم شاهد باشیم.
چند تا دلیل منطقی دارم که خرید 24-120 را با توجه به وضعیت شما احتمالا تا حدی توجیه میکند:
1. تا جایی که بخاطر دارم کارهای زیبای شما را به غیر از منظره، در تاپیک های دیگری هم دیده ام! و این یعنی خداحافظی با پرتره و... چرا؟
2. تهیه یک فوکال واید (در اینجا 16-28) که به تنهایی نمیتواند کمک شایانی در عکاسی منظره به شما بکند! تا زمانیکه در کنارش فیلترها، 3پایه، ریموت و.. داشته باشید! واگر قرار است در تهیه اینها دستت بسته باشد چه فایده؟
3.فارغ از مباحث فنی، تهیه این لنز با روحیه "خرید و فروشی" شما سازگار نیست.. (شوخی ولی جدی)
4. قیمت فعلی!!
با تهیه 24-120 8م.م از واید را از دست میدهید که با پانوراما تا حد زیادی قابل جبران است.
و اینکه بلحاظ اپتیک کمی عقب تر خواهی بود که باید چشم پوشید تا فرصت مناسب و تهیه لنز خوب.
فارغ از سوال شما، یک پیشنهاد کلی هم در همینجا عرض کنم، شما که از آقای احمدی عزیز در مورد این لنز سوال کردین، چرا در مورد ترکیب EOS-M +11-22 از ایشان نظر نمیگیرید؟
باور کن پیش از ارتقای به ف.ف شدیدا به این گزینه فکر میکردم؛ چنانچه علاقه ام در تاریکی آسمان شب نهفته نبود ...
ارادتمند
درباره 35-19 باید بگم اگر کاراهایی که با اولترا واید میکنی برات خیلی مهم نیست و فقط میخواهی اون رنج رو پر بکنی خوبه.به نظرم کمی هم بیشتر از 350 هزار تومانی که الان توی بازار معامله میشه می ارزه.در مورد اختصاص بودجه به لنز 85 یا سه پایه هم باید ببینی کدام برات مهمتره.برای من اولترا واید اولین اولویتمه همیشه.
16-28 لنز جذابی است از هر جهت.فقط اگر فیلتر گذاری برات اهمیت نداشته باشه یا بتونی باهاش کنار بیایی به نظرم خرید یک لنز با تست و لنز سالم خریدن گزینه خوبی است.اتفاقا الان یک عدد از همین 28-16 رو آگهی کردند که اتفاقا از نسخه های بسیار شارپه.
در مورد 20-11 روی فول فریم نظر خاصی ندارم اما در کل رنج 5مم برای من جذاب نیست.به نظرم باید رنج بلندتری در اختیار داشته باشی.همان 35-18 که قبلتر گفتم رنج بسیار عالی داره و از هر جهت مناسبه.خصوصا دست دوم.
اتفاقا خودم هم 24-120 رو بعنوان لنزی که با شرایط فعلیم سازگاره بیشتر میپسندم. و نکته ای که در مورد سه پایه و فیلتر و ... اشاره کردید به شدت قبول دارم. حتی گاهی وسوسه میشم که میتونم با پول بادی دی750، تقریبا تمام وسایل قبلیم رو تهیه کنم. والا ما خودمون مثلا دلمون خوشه گاهی مشاوره میدیم، اما نوبت خودمون که میشه کلاً میخ میشیم. :::angry:::
حالا این فول فریم چه گلی ( هم به کسر و هم به ضم "گ" !!! ) به سر ما خواهد زد خدا داند....
کنون خدا خیرش دهد 16-35ی دارد که خیال آدم را راحت می کند ولی امین جان به نظرمن بین 16-28 و 15-30 تامرون انتخاب کنید و 24-120 نگیرید که برای شما عقبگرد محسوب می شود و بعید میدانم خروجی آن برای شما هیجان انگیز و راضی کننده باشد.
من شخصا با توجه به تجربه خیلی خوبی که از لنز های تامرون داشتم اگر در مقام انتخاب بودم تامرون را انتخاب میکردم.
سلام
روی کراپ من نتایج جالبی از 11-16 جدید توکینا دیده ام البته از دیاف 5.6 به بعد .
به نظرم شاید استفاده از کراپ با یه لنز مثل 11-16 منطقی تر از کوچ به فول فریم و استفاده از لنزهای ارزان باشد.
با سلام خدمت دوستان
من در حال حاضر با یک لنز 16-35 نیکون روی فول فریم کار میکنم. چند وقته بفکرم که لنز رو با یک الترا واید دیگه عوض کنم. آیا سامیانگ 14مم مناسب هست؟ و اصلا لنزهای الترا وایدی پرایم دیگه چه گزینه هایی وجود داره؟
برای لنزای زوم هم بجز 14-24 که دیگه کیفیتش مشخصه آیا لنز دیگه ای هم وجود داره؟
با تشکر فراوان....
در صورتی که نیاز شما به زاویه دید بازتر جدی هست و نمیخواهید هزینه زیادی بکنید، لنز 14 سامیانگ میتواند گزینه بسیار مناسبی باشد. عکاسان حرفه ای زیادی می شناسم که برای عکسهای منظره خود در شب از این لنز استفاه می کنند. البته در هنگام خرید باید بسیار دقت کنیدو جنس با گارانتی بگیرید حتما چون کنترل کیفیت سامیانگ تعریفی ندارد.
سلام
ممنون میشم ارزون ترین مدل لنز واید برای مانت نیکون (غیر فیش آی) با فاصله کانونی زیر 12 میلیمتر رو معرفی کنید.
سلام دوستان
مدل دوربین من نیکون D5300 هست و خیلی علاقه دارم یه لنز واید برای عکاسی در طبیعت تهیه کنم بعد از مطالعه ی این تاپیک و تحقیقاتی که برا انتخاب یه لنز واید داشتم این لنزها رو مناسب دیدم:
Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM
Nikon AF-S DX Nikkor 10-24mm f/3-5-4.5G ED
Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED
Tokina AT-X Pro 11-16mm f/2.8 DX
Sigma 12-24 f/4.5-5.6 EX DG ASP HSM
14-24 نیکون که بسیار گرانقیمت هست؛ سیگما هم اونطور که دوستان گفتن اطمینان چندانی بهش نیست و علاوه براین در گوشه های تصویر شارپنس جالبی نداره میمونه نیکون 10-24 و توکینا 11-16. مورد اول گرانتر هست در حالی که مورد دوم بیشتر مورد تاکید دوستان و همچنین سایت dxomark قرار گرفته.. نظرم روی توکینا 11-16 بود ولی متوجه شدم این لنز موتور فوکوس نداره و چون دوربین من هم موتور فوکوس نداره تنها راه استفاده از فوکوس دستی این لنز هست. سوالی که برام هست اینه که با توجه به این مساله خرید این لنز برای دوربیین D5300 منطقی هست؟ میشه به فوکوس دستی این لنز تکیه کرد؟ در این مورد بسیار مردد هستم ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارند کمکم کنند.
مرسی.. الان چک کردم در مورد ورژن دوم نوشته شده:
Internal Silent Focusing AF Motor
پس فوکوس خودکار این لنز روی D5300 پاسخگو هست؟ کسی از دوستان هست این مورد رو تجربه کرده باشه؟