خیر 55-18 برای دوربین های کراپ دار ساخته شده است و از تمام دایره نور می گذرد.
همان 55-18 را اگر مثلاً روی دوربینی با سنسور کوچکتر ببندید آنوقت از دایره داخلیش استفاده می شود.
خیر 55-18 برای دوربین های کراپ دار ساخته شده است و از تمام دایره نور می گذرد.
همان 55-18 را اگر مثلاً روی دوربینی با سنسور کوچکتر ببندید آنوقت از دایره داخلیش استفاده می شود.
ممنون
اما من نمي فهمم...پس اگه نور از تمام دايره مي گذرد پس چرا به ما همان 18 را نمي دهد بلكه 28 به ما م يدهد؟
خوب تمام نور اگر بگذرد چرا 28 مي شود؟؟
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
چون به سايز سنسور مرتبط هست اينجارو ببينيد:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...18&postcount=5
ممنون
بله میخوره. ۲۰۰ میلیمتر فیکس.اکبندش اگه باشه ۱۴۰ تومنه
کد:http://www.rugift.com/photocameras/jupiter_21_lens.htm
تبدیلی برای استفاده از لنز Zenit برای کنون دیجیتال وجود داره؟
با دست نگه میدارم، جواب میده اما خیلی عذاب داره هم با دست نگه داری و هم فوکوس دستی...
و طبعا دیاف هم در بازترین حالت ممکن باید بمونه
Canon EOS 30D
تبدیلش که وجود داره اما اگه پیدا نکردید میتونید یه درب بدنه کانن بخرید و وسطش رو سوراخ کنید و لنزو با چسب حرارتی روش محکم کنید نباید کار سختی باشهبدیلی برای استفاده از لنز Zenit برای کنون دیجیتال وجود داره؟
با دست نگه میدارم، جواب میده اما خیلی عذاب داره هم با دست نگه داری و هم فوکوس دستی...
و طبعا دیاف هم در بازترین حالت ممکن باید بمونه
بله، اگه بنا به نگهداشتن لنز روی دوربین باشه میشه خیلی کارا کرد. اما لنز قراره بین دو بدنه (کنون و زنیت) عوض بشه. نه اینکه با چسب.....
منظورم از تبدیل یه رینگ فلزی و درست و حسابیه.
به هرحال ممنون
Canon EOS 30D
سلام .
امروز یه دوربین آنالوگ Canon EOS 500N با این سه لنز به دستم رسیده البته امانت. سه تا لنز هم همراهش هست که عبارتند از :
EF 19-35 1:3.5-4.5
EF 38-76 1:4.5-5.6
EF 75-300 1:4-5.6 III USM
چون در شرف خرید 60D با لنز کیت 18-55 هستم.
1- آیا از لنزهای فوق میتونم برای شروع استقاده کنم تا ببینم بعدا چی میشه ؟
2- این لنزها کیفیت شون خوبه ؟ در ضمن همه اتوفوکوس دارن ولی لرزشگیر فکر نکنم.
3- در نورسنجی دوربین مشکلی پیش نمیاد ؟
4- ضریب کراپ رو چه جوری حساب میکنن ؟ و اینکه رنج این لنزها روی 60D در چه بازه ای قرار میگیره.
پر حرفی من رو ببخشید.