آیا در صورت استفاده از سه پایه باید لرزشگیر 18-105 خود را خاموش کنم که لنز دچار دوگانگی عدم لرزش از سوی لرزشگیر خود لنز و از جای دیگه عدم لرزش در صورت استفاده از سه پایه نشود؟
آیا در صورت استفاده از سه پایه باید لرزشگیر 18-105 خود را خاموش کنم که لنز دچار دوگانگی عدم لرزش از سوی لرزشگیر خود لنز و از جای دیگه عدم لرزش در صورت استفاده از سه پایه نشود؟
تو دفترچه دوربین من هم نوشت خاموش کنید چون ممکنه دوربین آسیب ببینه
اگر اشتباه نكنم لرزشگير دوربين هاي برند سوني داخل بدنه دوربين قرار دارد و براي بي اثر كردن لرزش، سنسور را حركت مي دهد ولي لرزشگير برندهاي نيكون و كانن در داخل لنز قرار دارد بنابر اين عملكرد لرزشگير در لنزهاي نيكون و كانن نمي تواند باعث آسيب رساندن دوربين شود ولي به نظرم وقتي دوربين روي سه پايه ثابت است، عملكرد لرزشگير مي تواند باعث ايجاد لرزش در تصوير شود. بعضي لنزها سيستم تشخيص سه پايه دارند و به طور اتوماتيك لرزشگير را غير فعال مي كنند.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Tuesday 15 September 2015 در ساعت 17:25
اره سونی رو بدنه است.
دوستان بفرمایند در صورت استفاده از سه پایه میدونم باید لرزشگیر خاموش باشد ولی یک وقتا میبینی عکاس یادش میره آیا خیلی در کیفیت عکس اثر میذاره این موضوع؟
تأثیر می ذاره اما حدش این قدره که، بسیاری اعتقاد دارند تأثیر میذاره و بسیاری این اعتقاد رو ندارند!(شخصاً تو فیلمایی دیدم که طرف گفته حتماً خاموش کنید که عکساتون شارپ نمیشه و ... و تو فیلمایی هم دیدم که گفتن ـدثیر چندانی نداره، ولش کنید)در نتیجه اگر مورد خیلی واضحی بود بعید می دونم این همه چند زبانی در این زمینه می بود.
عکس بنده یک مغازه سنتی بهمراه استاد درودگر که در حال کار کردن هست از بازارچه های قدیمی همدان که با دوربین 3100 نیکون و لنز 18-105 با سه پایه مانفرتو 190 موقع شب گرفتم تنظیمات ایزو 800 شاتر 1/5 و دیاف 6.3 21 میلیمتر گرفتم هوا تاریک کامل بود البته فیلترUV کنان 60 تومنی رو جدا کردم که کیفیت نیاد پایین فقط خیلی کم صورت استاد و حرکت دست ثبت شده که در عکس های عکاسان بزرگ ایران این طور آثار حرکت در انسان دیدم عکس فقط نویز کمی داره نویزگیر هم عکس سافت میکنه و با نویز بهتره برای چاپ چون زیاد نشون نمیده موقع چاپ شدن ولی از شانس یادم رفت لرزشگیر رو خاموش کنم عکس روکه نگاه کردم دیدم هیچ اتفاقی نیافتاده بلکه خیلی بهتر بود نسبت به عکاسی با دست!
ویرایش توسط mack1 : Tuesday 20 October 2015 در ساعت 08:26