انتخاب لنز مناسب براي پرتره
سلام
می خواستم نظر نظر اساتید و دوستان و راجع به این 3تا لنز بدونم
(مزایا و معایب) اونهایی که دارند یا کار کردند برا کار پرتره(خانگی) دوربین کنن 400 دی
1-sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC ASP البته یه نمونه با OS داره که نمیدونم چیه (یکم توضیح بدین )
2-canon EF 28-135mm 3.5-5.6 IS USM
3-canon EF 28-200 3.5-5.6 USM
لطفا بگین کدوم یکی(اگه اخرین قیمتهاشو هم بگین که ممنون) و اگه لنز دیگه ای اونم بگید
البته تو مایه همین رنج 120 تا 200مم
موفق باشید.
پاسخ: انتخاب لنز مناسب (راهنمائی)
os مخفف optical Stabilizer هست و در واقع لرزشگیر تعبیه شده بر روی این لنز هست و تا اونجا که من می دونم مدل بدون os کلاً چیز جالبی نیست و os دار اون به مراتب با کیفیت تر هستش.
در مورد بقیه سوالاتتون تماماً در فروم موجود است و با مطالعه اون می توانید اطلاعات کافی بدست بیاورید
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.zendegani
os مخفف optical Stabilizer هست و در واقع لرزشگیر تعبیه شده بر روی این لنز هست و تا اونجا که من می دونم مدل بدون os کلاً چیز جالبی نیست و os دار اون به مراتب با کیفیت تر هستش.
در مورد بقیه سوالاتتون تماماً در فروم موجود است و با مطالعه اون می توانید اطلاعات کافی بدست بیاورید
موفق باشید.
در ادامه صحبت دوستمون
OS = Optical Stablizer در سیگما
IS = Image stabilization در کنون
VR = Vibration Reduction bv نیکون
به معنای وجود سیستم لرزشگیر در لنز های حاوی این علامت هستش
که میشه گفت لنز دارای مکانیزم داخلی هستش که لرزش دست روی دوربین رو اصلاح میکند
به این شکل که در لنز دو سنسور حرکات افقی و عمودی لنز رو کنترل میکنند
که در تله ها کاربرد خوبی داره اما شرط کافی برای کیفیت لنز نیست
عوامل دریگری در کیفیت لنز تاثر دارند مثل شارپ بودن و بوکه و سرعت فوکوس و....
موفق باشی
کد:
سلام
(مزایا و معایب) اونهایی که دارند یا کار کردند برا کار پرتره(خانگی) دوربین کنن 400 دی
اگر همانطور که گفتید برای کار پرتره خانگی لنز را بخواهید پس بحث لرزه گیر منتفی است چون با استفاده از سه پایه اصلا نیازی به ان ندارید.
در ضمن لنز 200-18 را هم نیاز ندارید چون تله به این بلندی در اتلیه قابل استفاده نیست.
به نظرم کنون 135-28 انتخاب خوبی است. با یک جستجوی کوچک میبینید که رویو های خوبی در مورد ان نوشته شده است.
دست همه دوستان درد نكنه استفاده كردم
دوست من درسته كه مصرف من(پرتره) خانگی است اما خب همیشه در منزل نیستیم:::big grin2:::و یا امكان استفاده از سه پایه را نداریم (هر چند فرمایش شما كاملا صحیح)
فكر كنم IS برا من واجبه
حالا اگه با یكی دو ماه صبر كردن بتونم این سلطان ناز و بگیرم نظرتون چیه
EF70-200 f,4 L IS USM
بنظرتون گزینه های قبلیو بی خیال بشم اگه اخرین قیمتشو هم بزارین كه عالی(اخه من تهران نیستم)
دست همگی درد نكنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_
دست همه دوستان درد نكنه استفاده كردم
دوست من درسته كه مصرف من(پرتره) خانگی است اما خب همیشه در منزل نیستیم:::big grin2:::و یا امكان استفاده از سه پایه را نداریم (هر چند فرمایش شما كاملا صحیح)
فكر كنم IS برا من واجبه
حالا اگه با یكی دو ماه صبر كردن بتونم این سلطان ناز و بگیرم نظرتون چیه
EF70-200 f,4 L IS USM
بنظرتون گزینه های قبلیو بی خیال بشم اگه اخرین قیمتشو هم بزارین كه عالی(اخه من تهران نیستم)
دست همگی درد نكنه
قیمت این لنز در حدود 900هزار تا 1 میلیون هستش
یه نظر من یکی از بهترین لنز های کنون هستش
هم رنج خیلی حوبی داره هم اف خوب و هم اینکه دارای لرزشگیر هستش
سری بدون لرزشگیرش هم در حدود 650 هزار تومن هستش که تنها فرقش نداشتن لرزه گیر هستش
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimha
قیمت این لنز در حدود 900هزار تا 1 میلیون هستش
یه نظر من یکی از بهترین لنز های کنون هستش
هم رنج خیلی حوبی داره هم اف خوب و هم اینکه دارای لرزشگیر هستش
سری بدون لرزشگیرش هم در حدود 650 هزار تومن هستش که تنها فرقش نداشتن لرزه گیر هستش
موفق باشی
البته این یك اشتباه رایج است..
لنزهای بدون لرزه گیر و با لرزه گیر از نظر فنی كاملا با هم تفاوت هستند.
در این لنز هم این مورد مشاهده می شود.به نظر من نسخه IS دار از نظر اپتیكی عملكرد بهتری دارد.
شما می توانید یك نگاه مختصر به تست های فتوزون بیاندازید.در بسیاری از موارد نسخه IS برتر عمل كرده است.
متاسفانه در فروم بارها عنوان كرده ام كه لنز های لرزه گیر دارد از نظر اپتیكی و ساختار المان ها و بسیاری از موارد دیگر ( حتی سرعت فوكوس ) با لنز های مشابه ولی بدون لرزه گیر تفاوت كلی دارند.
http://www.photozone.de/Reviews/Cano...review?start=1
http://www.photozone.de/Reviews/Cano...review?start=1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_
سلام
[COLOR="Blue"][B]1-sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC ASP البته یه نمونه با OS داره که نمیدونم چیه (یکم توضیح بدین )
دوست عزیز،
در مورد لنز 200-18 OS ، میتونم اینو بگم که با توجه به قیمتش واقعا می ارزه!! فکر کنم قیمتش الان هم همون 520 باید باشه، من خودم چون پول دو تا رنج 70-17 و 200-70 رو نداشتم اینو گرفتم و الان هم راضی هستم.
مسلما نمیشه ازش انتظار زیادی داشت ولی واقعا تا پول بخواد دستت بیاد کارتو راه میندازه!!
نمونه عکسایی که گرفتم تو فتو بلاگم هست، بدون ادیتشون هم بخوای میتونم واست ایمیل کنم!!
تو این تاپیک هم راجع به این لنز بحث شده، دو سه صفحه آخرشو ببین، بد نیست!!
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5155
موفق باشی