مرسي از همگي والله همونطور که ميدونيد من اين لنز رو بعد از عيد خريد م و فکر نکنم واسه قبل از سال 2004 باشه حالا باز امتحان ميکنم.
راستي محمد اين لنز 50م.م رو چند هستش؟ خيلي لنز سريعي هستش و براي بعضي کارا مناسب...
مرسي از همگي والله همونطور که ميدونيد من اين لنز رو بعد از عيد خريد م و فکر نکنم واسه قبل از سال 2004 باشه حالا باز امتحان ميکنم.
راستي محمد اين لنز 50م.م رو چند هستش؟ خيلي لنز سريعي هستش و براي بعضي کارا مناسب...
من كه از چند جا پرسيدم گفتند ندارند و گفتند كميابه تو ايران ولي قيمت دلاري اون 80 دلاره ولي خوب فكر كنم از نظر سرعت حرفي براي گفتن نداشته باشه ولي از نظر شارپ بودن مثل اينكه فوق العاده است
محمد امدادی
من 1.8 نرمال نیکون رو دارم...(اصولا فرق چندانی با کنون نداره...)
از لحاظ کیفیت ؟ بحثی توش نیست....
ولی حسی که این لنز داره مهمه... دیافراگم 1.8 برای عکاسی در نور کم ... یا بهتر بگم نور موجود ... بهترین گزینه هست... امکان کنترل کامل عمق میدان هم بحث دیگریست!
حدود قيمتشو نداري؟نوشته اصلی توسط Arash
والا من هم ندیده بودم رفته بودم دنبال یه لنز 200-70 ال با اف 4 یه قیمت بگیرم اینو به من معرفی کردند میگفتند سری جدید 350 دی این لنز مکمل رو تو کیتش داره .میگفتند دیگه ...جنسش مثل 55-18 پلاستیک هستنوشته اصلی توسط Amin
canon eos 30 D- canon eos 300 rebel- canon 5D
Canon EF 135mm f/2.0 L USM ---EF-24-70mm f2.8 L
- EF-50 mm F1.8 speedlite 480EX
1.8 نرمال باید چیزی بین 80 تا 100 تومان باشه...
گیره سه پایه برای لنز 200-70 کنون رو از کجا میشه گیر اورد و با چه قیمتی
امین خان شما آیا این قطعه رو برای لنزتون دارید؟
محمد امدادی
تجهیزاتی مثل همین پایه لنز برای بستن به سه پایه و یا هود لنزها (هود های خود لنز های کنون و نیکون منظورمه) رو تو ایران به راحتی نمیشه گیر آورد. من هود برای لنز 28-135 رو تو ایران اصلا پیدا نکردم و از اروپا خریدم.
او ن پایه رو که شما میفرمایید من ندارم.. هیچوقت هم احساس نیازی بهش نداشتم.. خود دوربین رو اگه روی سه پایه ببندید با لنز روش.. مشکلی پیش نمیاد..
به هر حال این قطعه رو بعید میدونم تو ایران گیر بیارید.. روی اینترنت قیمتی معادل 110دلار پیداش میکنید..
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
بعنوان یک لنز تکمیلی با قیمت مناسب برای دوربین 350d میخواستم از اساتید خواهش کنم در مورد این گزینه هم نظر بدن ( البته با توجه به تعادل قیمت و کیفیت )
Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro
قیمت 225000 - گارانتی 2 سال سی گل
باز هم تاکید میکنم خواهشا با توجه به محدودیت مالی کسی که به سختی میخواد یه 350D بخره نظر بدید ، والا پر واضحه که 200-70 کانن با 2.8 f چقدر بهتره !!! ولی قیمتش هم ...
----------------
میخواستم این نکته رو اضافه کنم که اصولا ( به نظر من ) 350D مخاطب هایی رو هدف گرفته که دوست دارن یک SLR حرفه ای داشته باشند ، ولی جیبشون دوست نداره ! ( یعنی پول ندارن ) ، در نتیجه پیشنهاد میکنم اگر ممکنه در این تاپیک ، بیشتر درباره لنزهایی صحبت کنیم که خریدن اونها برای صاحب فعلی یا آینده 350D با تعریف فوق ( محدودیت مالی ) امکان پذیر و عملی باشه.
امیدوارم اظهار نظر این تازه وارد ، حمل بر جسارت به بزرگان این فروم نباشه
ویرایش توسط infinity : Monday 19 September 2005 در ساعت 12:45
به نظر من هم این لنز سیگما انتخاب بسیار خوبیست.
ای هم یک review از این لنز:
http://www.ephotozine.com/equipment/...fm?test_id=369
محسن مظهری