من یک قسمت دیگر از سبکها رو روی سایت گذاشتم اگر دوست دارید می تونید بخونید! به زودی بقیه اش رو هم ادامه می دم شاد باشید.
http://www.akkasee.com/content/012441.php
من یک قسمت دیگر از سبکها رو روی سایت گذاشتم اگر دوست دارید می تونید بخونید! به زودی بقیه اش رو هم ادامه می دم شاد باشید.
http://www.akkasee.com/content/012441.php
ساناز نافذ
---------------
سلام دوستان، سبک دادا و سورئالیسم هم در بخش اصلی سایت آپلود شد. عزیزانی که تمایل به مطالعه دارند. می تونن در قسمت سبکها مطالعه کنند.
http://www.akkasee.com/content/012578.php
ساناز نافذ
---------------
خانم نافذ از قرار اطلاعات خوبی در رابطه با سبک های هنری دارید... در رابطه با نسل بیت ها میخواستم بدونم در عکاسی و هنر های تجسمی هم ازشون وجود داه؟؟
سام مقدم
ممنونم از اطلاعات خوبتون در رابطه با دادا های دوست داشتنی...
خب از بعضی جنبه ها نسل بیت ها شباهت های زیادی دارن به دادا ها ... در جایی از آلن گینگزبرگ به عنوان نو دادایست یاد شده ... اما تا به حال اثر تجسمی از نسل بیت ها ندیدم... آیا فعالیت نسل بیت ها فقط روی ادبیات بوده یا اثر دیگه ای هم مثلنقاشی یا عکاسی ازشون به جا مونده؟
سام مقدم
نسل بیت در ادبیات ظهور کرد .با انتشار رمان" در جاده" اثر " جک کرواک" بوجود اومد. در اصل نه اصول کلی نسل بیت ها بلکه "خود این رمان" بر کارهای چندین آهنگساز، فیلمساز و عکاس تاثیر مستقیم گذاشت.
جنبش ادبی بیت زمانی به وجود اومد که میلیون ها نفر در سراسر جهان منتظر شنیدن این موضوعات بودند. موضوعاتی نظیر از خود بیگانگی، بی قراری و نارضایتی ، چیزهایی که کرواک در رمان خود به همه آنها پرداخت. البته بیشتر از اینکه این رمان را به پیروی از دادا منسوب کنند، اعتقاد دارند این رمان به شیوه امپرسیونیستی نوشته شده.
آلن کینگز برگ هم شاعری از نسل بیت هاست که شعرهاش پر از ریشخند و مسخره و اعتراضه یکی از بزرگترین شاعرانیه که قبل از جنگ ویتنام به نام نسل بیت شناخته شدند به نوعی پدر هیپی ها و هنرمندی ضد جنگ شناخته شده ، به همین دلیل بیشتر با دادائیست ها مقایسه می شه. چون دادا هم محصول فشارهای روانی جنگ جهانی اول بود. هرچند دادائیست ها به تدریج بیشتر گرایشی ضد هنر و نیهیلیستی پیدا کردند.
در میان عکاسان هم دو عکاس بزرگ آمریکایی تحت تأثیر رمان “در جاده” قرار گرفتند: "رابرت فرانک" که به دوست صمیمی او تبدیل شد و "استیون شور" که در سال های 1970 به همراه کتاب در جاده کروآک به عنوان یک راهنما دست به سفر در جاده های آمریکا زد.
اینها در آثار عکاسی خود تحت تاثیر بیت ها قرار گرفتند. و عکسهایی هم از این دست دارند. بیت به عنوان نسل بیت شناخته می شود. و یک سبک نیست. به همین دلیل هم نمی شه گفت اینها عکاسانی هستند که سبک خاصی داشته اند. می شه بیشتر گفت یک سری از آثارشان، تحت تاثیر نسل بیت یا بهتر بگم تحت تاثیر همان رمان معروف کرواک بوده.
در ضمن" ویم وندرس" کارگردان، در فیلم پاریس تگزاس تاثیر بسزایی از این رمان گرفته است. شاید در هنر نقاشی هم کسانی باشند که از این رمان الهام گرفته اند که من در حال حاضر اطلاعی ازش ندارم.
بعد از 50 سال بر اساس این کتاب فیلمی در هالیوود در حال ساخته شدنه که "رومان کاپولا" پسر فرانسیس فورد کاپولا فیلمنامه اش رو نوشته و "والتر سالس" برزیلی آن را کارگردانی خواهد کرد.
ساناز نافذ
---------------
استاک ایسم stuckism
سال 1999 توسط Billy Childish و Charles Thomson با هدف ترفیع نقاشی فیگوراتیو در مقابل هنر مفهومی بنیانگذاری شد.
بقیه توضیحش رو دیگه کپی نمیکنم. لینک های ویکی رو گذاشتم برای کسایی که میخان مطالعه کنن
استاک ایسم در ویکی پدیا ی انگلیسی
استاک ایسم در ویکی پدیا ی فارسی
اینم سایت استاک ایست های تهران
بنده می تونم در زمینه سبک های هنری و تاریخ سبک ها در موسیقی مطالبی رو در فروم قرار بدم. اگر اساتید و مدیران فروم موافق هستند!؟ (برخی از دوره های هنری در موسیقی با رشته های دیگه هم دوره هستند).
ممنون از لطف شما.
من به سهم خودم استقبال میکنم مشروط بر آنکه بهشکل تطبیقی ارائه مطلب بفرمایید. یعنی هم نمونهی اثر برای هر دوره معرفی بفرمایید و هم با سایر آثار در دیگر شاخههای هنر(بهخصوص نقاشی، معماری، مجسمهسازی و در صورت امکان عکاسی) لینک شود.
موفق باشید.
هادی هژیرآذر