ویرایش توسط Kaveh Ghobadi : Saturday 28 July 2007 در ساعت 04:06
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آهاااااااااااااا.....
پیداش كردم....جوینده یابنده است......
آقا نگاه كنید و حالشو ببرید.....
كاش ما هم یك همچین منظره ای داشتیم كلی عكس میگرفتیم ( البته با این تجهیزات ) همون ها كه نویزی است...!
این آقاهه عكاس باشی ایستگاه فضایی ....! آخه این همه لنز و بدنه و فلاش واسه چشه آخه ؟ فلاش هم درست روبروی صورت آقا دیده میشود....اون لنز پایین پاش چنده 600 با اف 1.4 ؟لب تاپش هم IBM عجب ...بیسیم هم Kenwood یدونه این كنار سمت راست دوربین فیلم برداری فوجی با لنز فوجی نون هم میبینیم....روی جای عینكش مارك آدیداس رو هم ببینید....!عجب !
بازهم دارم......:::big grin:::
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
سلام
جالب ترین چیز قضیه اینه كه بی وزنی فضانوردارو بی نیاز از سه پایه كرده
لنز های به اون بزرگی و سنگینی رو عملن با دست نگه نداشته اند :confused:
به اون چسبونك های سفیدی كه به همه ی لنز ها و بدنه های و ... چسبوندن كه در مواقعی كه استفاده نمی شه یه جا ثابت بذارنشون توجه كنید.
فرهاد حسيني
اره . به نظر میرسه ولکرو ابزار مفیدی در فضا باشه روی شلوار فضانوردها هم چند ردیف ولکرو چسبوندن که بتونن وسایل را بهش وصل کنن وزن هم که فاکتور حذف شده است فکر کنید یه لنز 600 را میچسبونن روی ولکروی شلوار.
این وسط لرزه دست چی میشه؟! مثلا میشه دوربین گذاشت روی تایمر و شاتر رو زد و رو هوا ول کرد! عکش که گرفته شد دوباره گرفتش!
آره خیلی جالب میشه اما مگه دوربین را ول کنی نمی ره بالا فکر کنم باید به یه نخی چیزی ببندنش که نره بالا تر از یه حدی (شاید هم من بی سوادم سوتی دارم میدم )این وسط لرزه دست چی میشه؟! مثلا میشه دوربین گذاشت روی تایمر و شاتر رو زد و رو هوا ول کرد! عکش که گرفته شد دوباره گرفتش!
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
برای اینكه بعضی از سوالات شما در مورد جاذبه بر طرف بشه ، به این لینك ها مراجعه كنید....
مثلا میدانستید كه در فضا قد شما 2.5 سانتی متر بلند تر میشود ؟!
کد:http://www.nightsky.ir/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=89کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%AD%D8%AB_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1:Astronomerکد:http://www.vmrpcr.ir/main_pages/article_read.php?id=207
کاوه قبادیExposure.ir
سلام
كاوه جان, تو اینها رو از كجا تشخیص میدی, من خود وسیله رو به زور میبینم, چه برسه به ماركش!!!!این آقاهه عكاس باشی ایستگاه فضایی ....! آخه این همه لنز و بدنه و فلاش واسه چشه آخه ؟ فلاش هم درست روبروی صورت آقا دیده میشود....اون لنز پایین پاش چنده 600 با اف 1.4 ؟لب تاپش هم IBM عجب ...بیسیم هم Kenwood یدونه این كنار سمت راست دوربین فیلم برداری فوجی با لنز فوجی نون هم میبینیم....روی جای عینكش مارك آدیداس رو هم ببینید....!عجب !
کاوه قبادیExposure.ir