ممنون کاوه خان
جالب اینجا بود که وقتی سرعت رو بالا میبردم دیتل مشخص نمیشد تاریکتر میشد .احتمالا به ضریب ۹۹ باید از فیلتر های پیشنهادی شما استفاده کنم
ممنون کاوه خان
جالب اینجا بود که وقتی سرعت رو بالا میبردم دیتل مشخص نمیشد تاریکتر میشد .احتمالا به ضریب ۹۹ باید از فیلتر های پیشنهادی شما استفاده کنم
زیاد ربطی نداره ولی ......
@ 051.jpg
شاید بد نباشه كه این عكس رو كه هفته پیش گرفتم, نه از خورشید , بلكه از یكی از بزرگترین تلسكوپهای خورشیدی موجود در دنیاست را برایت بفرستم.
در ارتفاع 8000 پایی درست در روی یك پیشروی خشكی در آب (شبه جزیره) واقع شده كه اینجا می خوام از دوستان هوشیار بپرسم :
چرا روی آب (در حقیقت كمی هم زیر آب) ساخته شده؟
اگه گفتید بخاطر خنثی كردن حرارت بالا رونده از زمین و خوشگیست كه باعث تخریت روئیت در دورشتنمایی خیلی بالا می شه, به شما آفرین می گویم. البته دوست باهوشی فرمود: چرا در شبها كه هوا سرد تر است , از آن استفاده نمی كنند؟!
من فقط سكوت كردم.... :)
می توانید با بهره از رابط پایین اطلاعات فراوان و عكسهای بسیار زیبا و با كیفیت بالا از تارنمای این مكان بدست آورید.
رابط
پیروز باشید.
زندگی بسان شطرنج مینماید..روزی كه گفتم شطرنج نمیدانم, همه خواستند تا آنرا به من بیاموزند.وقتی گفتم شطرنج را میدانم, همه به مات كردنم بسیج شدند.....
آیا استفاده از سرعت شاتر1/4000 (حدود 1 ساعت مانده به غروب) جهت عکاسی از خورشید به سنسور cmos
آسیب میرساند
آستهاده از لایو-ویو با چنین سرعتی چطور؟
چه جوری میشه تشخیص داد که سنسور آسیب دیده است؟
من که امروز بیش از 20 عکس در حدود ساعات 5 تا 6 گرفتم؟!!!!! پس.... :(( ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با عرض سلام
بنده امروز(جمعه) ساعت 3.5-4 از کسوف چندين عکس گرفتم -چندين عکس هم در حالت لايو ويو گرفتم
در سرعت 8000 و ديافراگم 22
يکي از دوستانم بهم گفت که اين کار به شدت به سنسور آسيب مي رساند
مخصوصا در هنگام استفاده از لايو-ويو
آيا واقعا به سنسور دوربينم آسيب رسيده از کجا ميشه فهميد؟
دور بينم هم canon 40D
:(
با این سرعتی که استفاده کردین فکر نمیکنم آسیب رسیده باشه!!
دوستم گفت که در حالت لایو-ویو نور مستقیم به سنسور میتابد و به شدت در معرض آسیب است
به نظر شما آیا با چنین سرعتی گفته ایشان صحیح است و سنسور در معرض آسیب میباشد
ضمنا از کجا میتوان فهمید که سنسور آسیب دیده؟
گفته ایشان بد جوری مرا نگران کرده....
با سپاس
عکاسی از خورشید بدون فیلترهای مناسب به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
خصوصا که از لایو ویو استفاده کنید و متاسفانه امکان اسیب به دوربین وجود داره.
در حالت AV از زمینه ابی اسمون عکسی بگیرید و بعد اونو در کامپیوتر در بزرگنمایی زیاد به دقت بررسی کنید.
امیدوارم برای دوربینتون مشکلی پیش نیومده باشه
مزدک مطهری
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7521
همونطور که تو پست آخر این تاپیک اشاره شده ، احتمال آسیب در صورت استفاده از لایو ویو زیاد است (در مقابل نور مستقیم خورشید)
در هر صورت ممکن آسیب احتمالی بعدا مشخص شود ولی یک دوربین رو که مشکل پیدا کرده بودو خروجی داری مشکل رنگ به صورت واضح بود (رنگهای غیر عادی و تار...) شاید مشخصه های دیگه ای برای سنسور خراب باشد که بنده اطلاعی ندارم