الان بنده با D60 و لنز کیت و بدون فیلتر اگر از آفتاب عکس بگیرم، چون لایو ویو نداره مسئله ای نداره ؟!
سوال بعدیم :
عکاسی در طلوع و غروب آفتاب همون اثرات مضرر رو برای سنسور داره ؟
الان بنده با D60 و لنز کیت و بدون فیلتر اگر از آفتاب عکس بگیرم، چون لایو ویو نداره مسئله ای نداره ؟!
سوال بعدیم :
عکاسی در طلوع و غروب آفتاب همون اثرات مضرر رو برای سنسور داره ؟
تصاویر خورشید گرفتگی 25 دی 1388
نور مستقیم خورشید به لنز آسیب نمی زنه؟؟؟
به لنز آسیبی نمی رساند مگر اینکه در مدت طولانی در جهت خاصی باقی بماند، آن وقت دیده شده که لنز به دلیل متمرکز کردن اشعه آفتاب ممکن است قسمتی از خودش را تا حد ذوب شدن گرم کند.
اگر کوتاه باشد برای لنز و سنسور مشکل خاصی پیش نمی آورد. اگر به چند دقیقه برسد برای هر دو ممکن است مشکل پیش بیاورد، خصوصاً برای سنسور.
آرش شاهکار
سلام
می خواستم ببینم آیا فیلمبرداری از خورشید هم میتونه به سنسور دوربین آسیب بزنه، برای مثلاً 5 تا 7 ثانیه؟ این عکسا از لحظه فیلمبرداری از خورشید است. عکس بالا چند ثانیه قبل از عکس پایین هست، فکر کنم در اون لخظه (عکس دوم) دوربین روی خورشید فوکوس کرد، به نظر دوستان آیا سنسور بنده آسیب دیده؟ از هیچ فیلتری هم استفاده نکردم و ساعت هم 4 بعدازظهر بود.
دوربین SLR Like فوجی HS10
ویرایش توسط hamid415 : Tuesday 4 January 2011 در ساعت 01:57
سلام
ما که کوچیک بودیم یه ذره بین ور میداشتیم و یه تیکه چوب و سعی میکردیم با تمرکز نور خورشید تو یه نقطه، بسوزونیمش.
اینم دقیقاً همینه. لنز نور رو متمرکز میکنه روی سنسور یعنی اگر بخواد صدمه ببینه در عکس هاتون مشهوده و دچار هات پیکسل و یا مشکلات شدیدتر خواهد شد.
یکی از دوستان تو همین تاپیک ها یه عکس گذاشته بود که سنسور ذوب شده بود.
مهدی روجایی
سلام
این دشت امروز
کسوف 14 دی ماه 89
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
من یه بار داشتم از سوژه روبروم عکس می گرفتم آفتاب شدید بود نمی تونستم دقیقا از lcd ببینم دارم چیکار می کنم. اومدم خونه دیدم به به چه عکس های خفنی گرفتم که آفتاب خیلی قشنگ توش افتاد بعد یهو نگران شدم که نکنه سنسور داغون شده. شانش اوردم چیزیش نشده بود ولی دیگه حواسم هست از این سوتی ها ندم و دوربین رو روبروی آفتاب نگیرم.
--------------------------------------------------
داشتم از مراسم عزاداری محرم عکس می گرفتم ۲ ساعت بود داشتم عکاسی می کردم هم کم کم داشتم خسته می شدم هم اینکه باید دوربین رو بالا می گرفتم که بتونم از نمای بالاتری عکس بگیرم به علت ازدیاد جمعیت نمی شد جور دیگه عکس گرفت. این شد که آفتاب رو تو lcd ندیدم. تازه ۵ ۶ تا هم از روبرو ازش عکس گرفتم.
خیلی شانس اوردم
ویرایش توسط BigBoss : Friday 18 February 2011 در ساعت 13:52
SX30+ IXUS 130+ Tripod
عکس از خورشید در اخلمد ...خراسان رضوی
DSC04582.JPG
ویرایش توسط taha sobhi : Sunday 21 September 2014 در ساعت 19:02