من اگر دوربین دیجیتال نبود قطعا عکاسی رو تو این سطح (منظورم از سطح،سطح کار حرفه ای نیست،منظورم هزینه های بالا هستش)پیگیری نمیکردم!
به چند دلیل
اولا که فکر میکنم سرعت یادگیری به دلیل امکان پایین آزمون و خطا و طولانی شدن پی بردن به اشتباه که در بعضی زمانها امکان جبران اون نیست،از حوصله من و کسانی مثل من که میخوان برای تفریح عکاسی کنن خارج هست!
هزینه های فیلم، چاپ و وقت گیری اون و پیدا کردن جایی که بتونه با قیمت مناسب و کیفیت قابل قبول عکسها رو چاپ کنه،جا گیر بودن خود عکسهای چاپ شده و پایینتر بودن و سخت تر بودن بررسی عکسهای گرفته شده و پروسه طولانی و تخصصی ادیت، هم عامل دیگه ای هست که باعث میشه من هیچ وقت به آنالوگ فکر نکنم!
من هفته پیش که با دوستان رفته بودیم بیرون تو یه بعد از ظهر 509 تا عکس با فرمت raw گرفتم که هزینه اون پر شدن یه مموری 8 گیگ بود که 18.000 تومان خریده بودمش!نه بیشتر!
و در طولانی مدت این هزینه میتونه مثلا پر شدن یه هارد یه ترابایتی باشه که فکر میکنم حدود 100.000 تومان ارزش داشته باشه!
فکر میکنم دوربینهای دیجیتال باعث شدن علاقه مندان به عکاسی حرفه ای بیشتر بشن و عکاسهایی بسیار حرفه ای و مستعد بین اونها پیدا بشه که اگر دوربین دیجیتال نبود شاید هیچ وقت دنبال عکاسی نمیومدن!
شما قبول ندارید که اگر dslr ها ساخته نمیشدن این تعداد علاقه مند به عکاسی در سطحی حرفه ای وجود نداشت و قطعا شرکتهای تولید کننده هم به دلیل تقاضای بیشتر تا الان انقدر پیشرفت نکرده بودن؟
این که شما آنالوگ رو اصیل و دیجیتال رو بدون اصالت میدونید به نظر من عجیبه!!
اگر قرار به این باشه هنوز هم اتومبیل ها باید از ذغال سنگ به خاطر اصالت اون استفاده کنن!
به نظر من عکاسی دیجیتال فقط نوعی پیشرفت در صنعت عکاسی و در ادامه روند پیشرفت این صنعت بوده که اتفاقا مثل کاتالیزور عمل کرده و سرعت تحولات و پیشرفت رو چندین برابر کرده!
یادم نمیاد که دوستان تا قبل از این خیلی به محاسن دیجیتال یا معایب آنالوگ اشاره کرده باشن که انالوگ رو مورد بی مهری قرار داده باشن یا نداده باشن!علت اینکه انقدر تاکید میکنم آنالوگیم برای اینه که من هم معتقدم ابزار مهم نیست ولی ظاهرا بین بسیاری از عزیزان همین سایت ابزار مهم شده و دارن به دنیای آنالوگ بی مهری میکنن ..... همین
فکر میکنم طبیعی باشه که وقتی کسی دوربین دیجیتال داشته باشه در مرد همون حرف بزنه و بحث کنه!فکر نمیکنم این دلیلی بی مهری به چیزی باشه!