نوشته اصلی توسط
delbaz
البته اون بنده خدا که بچه هاش رو وادارمیکرده که به طور ذهنی صحنه ها رو نقاشی بکنن منظورش چیز دیگه ای بوده که ربطی به این قضیه پیدا نمیکنه
وگرنه بزرگترین کارگردانان هالیوود هم دیگه تموم فیلم هاشون رو به صورت دیجیتال ضبط و ویرایش میکنند
شرمنده که سوال میکنم، میشه بگید این مطلب منبعش کجاست؟
تا اونجا که من میدونم در سال 2009 فوجی فیلم جدیدی به اسم Eterna 500 برای فیلم برداری در هالیوود تولید کرده که پیش بینی میشه مثل Velvia برای دوربینهای عکاسی هم تولید شه (میدونید که velvia رو برای ساخت فیلم ساخته بودند و فیلم "چه رویاهایی می آید" رو با بازیه رابین ویلیامز با velvia فیلم برداری کرده بودند).
کد:
http://www.fujifilm.com/products/motion_picture/lineup/eterna500/
http://www.fujifilm.com/products/motion_picture/exposure/pdf/vol17_expert_opinions.pdf
اگر منظورتون از کارگردانهای بزرگ اسپیلبرگ و جرج لوکاس هستش که بله اونا چون فیلم رو با تصاویر ساخته شده با کامپیوتر ترکیب می کنند بهتره که فیلم ها رو با دیجیتال بگیرند که اونها هم در انتها تصاویر رو بر روی فیلم کپی میکنن ولی هنوز هیچ کارگردانی دیجیتال رو برای فیلم های رئال استفاده نمیکنه.
در حال حاظر عکاسی آنالوگ در بین عکاسان خارجی داره دوباره جایگاه خودشو پیدا میکنه و به عنوان یه مدیوم حقیقی و قابل اعتماد از نظر ماندگاری و زیبایی رنگهایی که دیجیتال با تمام پیشرفتش نمیتونه ایجادشون کنه و اینکه حسو حالی در رنگها و سایه روشنهای فیلم هست که در دیجیتال نیاز به پروسس طولانی یا استفاده از نرم افزاهای خاص هست تا بدست بیاد (مثل پلاگینهایی که برای فوتوشاپ نوشته شده تا ظاهر فیلم های متفاوت رو ایجاد کنند) مطرح شده.
در تالارهای گفتگوی خارجی کلوپهای عکاسان آنالوگ زیر 25 سال ایجاد میکنند و کسانی عکس آنالوگ میگیرند که تا پیش از این هیچ دوربین آنالوگی به دست نگرفته بودند.
در سال 2008 کداک فیلم جدید Ektar 100 رو برای فرمت 135 معرفی کرد که با وجود نگاتیو بودن گرین بسیار ریزی داره که در حد بهترین اسلایدها ست و لقب سنسور 23 مگاپیسلی برای دوربینهای آنالوگ گرفته و آنچنان استقبالی ازش شد که کداک نسخه 120 اون رو هم تولید کرد. این نکته رو هم بگم که این یه فیلم مخصوص فیلمبرداری در هالیوود بود به اسم vision 3 که برای دوربینهای عکاسی هم تولید شد.
کداک با کمک شرکت vivitar قصد تولید یه دوربین 35 جدید رو داره که با برند کداک عرضه میشه و Full manual خواهد بود.
اینها رو برا این نگفتم که بگم دیجیتال بده، خیر خیلی هم خوبه و بنده به عنوان یه هنرمند از دل دنیای دیجیتال بیرون اومدم. بنده یه انیماتور سه بعدی هستم که تمام کارم در دنیای دیجیتاله. من از هر 2 مدیوم دیجیتال و آنالوگ بهره میبرم و هر 2 رو دوست دارم، دیجیتال رو برای بتصویر کشیدن رویاهام و آنالوگ (فیلم) رو برای ثبت حقیقت اطرافم.
در آخر اگر دوست داشته باشید بعضی از کارهای دیجیتالم رو ببینید این لینک رو باز کنید:
My 3D profile
آه یه چیزی داشت یادم میرفت، ظاهرا این فیلم گرین انقدر برای عکاسان دوست داشتنیه که قراره در نسخه 3 لایت رووم قابلیت افزودن فیلم گرین اضافه شه:biggrin: