نوشته اصلی توسط
Saman-rock
ببینید دوست من ،من یک مورد رو در حرفهای شما متوجه نمی شوم اونم این که پیکسل اضافی یعنی چی؟ ببینید پیشرفت کیفیت دوربینها چه عکاسی و چه فیلمبرداری (به عنوان ورودی) وابسته به صنعت های خروجی چاپ و تلویزیون و سینما است شما اگر قابلیت چاپ یک عکس 10 مگاپیکسلی را داشته باشید حتما حرف شما درست است و پیکسلها اضافیست اما وقتی توانایی چاپ 60 مگاپیکسل را داشتید آنوقت اضافی نیست.همچنان در صنعت سینما هم این مسئله کاملا دیده میشود مخصوصا امروز با رایج شدن فیلم های 3بعدی من برای این دلیلم مثالی هم می زنم من 10سال پیش پرینتر اچ پی رنگی خریدم که الان باهاش نمیشه یک عکس 10-12 مگاپیکسلی قابل قبول چاپ کرد. بعد هم اینکه زمانی که دوربین 350دی کنن با 8 مگاپیکسل وارد بازار شد مثلا بالاترین کیفیت رو برای slr های نیمه حرفه ای داشت و کلی فروش کرد اما همین امروز 8 شده 18 پس !..
در آخر هم در مورد حرفم که گفتم شاید روزی 35 ها دیگر طرفدار نداشته باشند بگم که تا سال 2012 قرار است دیگر فیلم 35 تولید نشود چون هم به محیط زیست صدمه می زند هم راکد است و دلایل دیگر... اما فیلمهای 120 همچنان تولید می شوند .این تغییر که در فیلم به وجود آمده روزی هم در دنیای دیجیتال پیش می آید.البته این نظر شخصی من است .