سلام
البته خودم در این زمینه زیاد مشکل دارم و هدفم ادامه این بحث مفید است.
1. در پاسخ شما، ربطی به فایل خام ندارد!! میتوان گفت حداکثر سایز استاندارد عکس، فلان رزولوشن است. رزولوشن به تعداد پیکسل های سنسور بستگی دارد وربطی به سایز سنسور از این جهت ندارد. در واقع، سایز عکس با واحد Pixel هست.
اما dpi همان تعداد نقاط در هر اینج است، مثلا شما برای نمایش تصاویرتان بر روی مانیتور، اغلب نیازی به بیشتر از 72 ندارید، چون مانیتورتان حداکثر توان نمایش 72 نقطه در هر اینچ را دارد.
قاعدتا، برای نمایش استاندارد تصاویر بر روی samsung galaxy s5 با تراکم پیکسلی 432 پیکسل بر اینچ(و البته رزولوشن 1920*1080)، شما نیاز به این میزان dpi دارید تا بهترین جزئیات را داشته باشد که در قبل جناب عبدالپناه رابطه ی سایز تصویر و dpi را توضیح دادند.
شما هر کجا که قرار است از عکس دیجیتالی خروجی بگیرید، آنجا مفهموم پیدا میکند، خواه برای چاپ باشد و یا نمایش بر روی مانیتور.
Pixel - دانشنامه عکاسی
MP - دانشنامه عکاسی
Resolution - دانشنامه عکاسی
DPI - دانشنامه عکاسی
2. مبدل ACR خروجی را بر روی 240 در نظر نمیگیرد، بلکه طبق حالت Defult قرار میدهد. مثلا برای عکس های من 72 هست. البته این عدد، همان خروجی دوربین است و نمیدانم برای همه ی عکس ها(دوربین های مختلف) این 72 را در نظر میگیرد و یا بستگی به خروجی دوربین دارد که ظاهرا دوربین شما 240 هست.(البته میتوانید عدد مورد نظر را انتخاب و بعوان پیش فرض قرار دهید)
این هم مقاله ای مفید در این زمینه از سایت وزین عکاسی.
رابطه رزولوشن و پرینت عکس | عکاسی
اگر اشتباه عرض کردم خواهشمندم اساتید تصحیح بفرمایند.
فقط نمیدانم فرق
dpi و
ppi در چیست؟ چون هر دو برای تعیین کیفیت تصویر بکار میروند.
ارادتمند