Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
ویرایش توسط astalak : Thursday 16 December 2010 در ساعت 19:17 دلیل: افزودن عکس
سلام
فكر كنم اسم تاپيك رو بايد عوض كنيم. چرا همه ي عكس ها به جاي تم معنويت تم ديني داره؟ آيا اين دو لزوما مترادفند؟
اگر اين تاپيك در انجمن "عكس هاي شما" بود (فكر كنم يادمون رفته منتقلش كنيم اونجا) اغلب اين عكس ها از فيلتر دكتر روشن عبور نمي كردند چون حقيقتا ضعيف هستند
فرهاد حسيني
سلام
فرهاد خان قصد مخالفت با حرف های شما را ندارم ولی عکس های ارسالی این دوست عزیز شاید مشکلاتی چند داشته باشد اما این دوعکس سبب شد من به موضوعاتی که تا کنون فکر نکرده بودم فکر کنم (موضوعاتی چه دینی و چه معنوی و چه.......).
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
استاد اسد عزيزم
منظور من مجموعه ي عكسهاي اين تاپيك به ويژه عكس هاي پست 11 به بعد بود (بسياري از عكسهاي قبلي ديگر ديده نمي شود) و در مورد 2 عكس آخر به نظرم عكس ها وراي بحث تكنيكي به نوعي ترحم انگيزند كه مي دانم تمام نابينايان و ساير معلولين از اين حس ديگران نسبت به خود بي زارند و به نظرم نوع نگاه عكاس، زواياي سرسري انتخاب شده كه بيشتر اسنپ شات است تا عكس در القاي اين حس ترحم بي مورد موثر بوده اند.
فرهاد حسيني
کاش یه تاپیکی وجود داشت با عنوان مثلا " این عکسو چجوری می گرفتیم بهتر میشد"!. یا اینکه " شما چطور این عکس و می گرفتید".
داشتم به این فکر می کردم این عکس با توجه به سوژه توجه بر انگیزی که داره ، چطور و با چه زاویه چه کادری چه ویرایشی، ... گرفته میشد عکس خوبی می شد؟
دوستان میشه نظرتون رو بگید.
سلام
در این صورت تا حد زیادی مشابه تاپیک " لطفا نظر دهید! " میشد... که وجود تاپیک های تکراری با محتوای مشابه زیا جالب نیست.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=192
فکر میکنم بهتر است سوالات راجع به نحوه بهتر شدن عکس را در همان تاپیک مطرح کنیم.
با تشکر ، در ضمن گمان میکنم این آف تاپیک بود!
با سلام
استاد گرامي جناب حسيني، با نظر شما در مورد تكنيك ضعيف و اسنپ شات بودن هر دو عكس كاملا موافقم اما چرا ترحم برانگيز؟ چرا تحسين برانگيز نه؟ برداشت من جز همت و عرض ارادت خالصانه و غير نمايشي، در عين سادگي، چيز ديگري نبود. در هر حال اگر پست من خلاف مقررات فوروم است استدعا دارد حذف گردد.