البته من فکر میکنم وجود تاپیکی لازمه با این عنوان مثلا:عکسهایی که پذیرفته نشدن...یا هر چیزی شبیه این که اونجا بتونیم با استفاده از نظر سایرین ایراد کار رو متوجه بشیم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
یه سوال دارم:
عکس از یک بنا با کارکردی مذهبی چجوری تبدیل به عکاسی و معنویت میشه؟
مثلا عکسهای این تاپیک نمیتونن در جایی با نام عکاسی از بناهای تاریخی و یا عکاسی معماری جا بگیرند؟
جناب آقای حسینی عزیز
باتوجه به اینکه اظهار لطفتون شامل پیام من هم شده (پیام #12)، ای کاش نقد مشخصی از این عکسها بدهید، بجای تهدید به تیغ سانسور دکتر روشن (که بارها چشیده ام و میچشم، بدون اعلام علت!)
البته با نظر شما موافقم که هیچ تعریف مشخصی در باره این موضوع داده نشده و مرز مشخصی بین این موضوع و عکسهای انتزاعی یا مفهومی و حتی معماری چیده نشده
این چند روزه من خیلی عکس گرفتم (حدود 600 بلا تشبیه خشت که پرتوان زد و مشکل حجم و کلاس حافظه هم نداره!) و توی فضای محرم بین جماعت بودم، آن چند عکس رو گذاشتم که نظر اساتید رو بدونم، اگه قرار بود عنوان بذارم شاید میگفتم "معنویت از دست رفته"!
این هم یک عکس دیگه که خیلی هم خارج حرف نزده باشم:
8d6049a0dabd7052f46a07b5a9d5d9c6_large.jpg
پاینده باشید
دقیقا این صحبت ها در مورد عکس های منم هست.
نمیدونم منظور شما چیه؟ یعنی توی این عکس ها معنویت نیست؟!!
من عکس هام را توی تاپیک مناسبت های ملی و مذهبی هم قرار دادم که از قرار معلوم اقای روشن نپسندیدند و قابل نمایش نشد!
یا حسین.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام
دوستان خواهش مي كنم به اين مطلب فقط به ديد يك اختلاف سليقه ي طبيعي در مورد معني "معنويت" نگاه كنيد.
فرهاد حسيني
عکسهای اخیر شما را بار دیگر مرور کردم. چندین مورد تایید شده بودند. در تاپیکهای منظره، انسان و معماری. این عکس را هم دیروز در تاپیک HDR گذاشته بودید که تایید نشد:
45070095.jpg
یکی دو مورد دیگر هم بود که لینکشان الان کار نمیکرد.
آیا واقعا عدم تایید این عکس در تاپیک HDR به معنای تیغ تیز سانسور است؟ آیا مفهوم سانسور را میدانید؟
عکسهای شما تایید شده اند. در ضمن معیار تایید یا عدم تایید پسند بنده نیست. عکس ضعیف، ضعیف است. نیازی به سلیقه و پسند ندارد.من عکس هام را توی تاپیک مناسبت های ملی و مذهبی هم قرار دادم که از قرار معلوم اقای روشن نپسندیدند و قابل نمایش نشد!
من نفهمیدم چی شد یعنی عکسهای که خوب نیست با سلیقه یک نفر حذف میشود. پس چه عکسی باید نقد شود؟
مجید صادقی
سلام جناب روشن،
ضمن خسته نباشید
کمی سوء تفاهم شده قصد جسارت نبود، منظورم از سانسور همون فیلتر بود کم رنگ هم کرده بودمش که بدونید خیلی اهمیت نداره
خودم هم میدونم مبتدیم (مخصوصا توی کارهای نرم افزاری) بیشتر امیدوار بودم اونهایی رو که قبول میشوند، نواقصش رو بدونم نقدتون روی عکس بیشتر برام مهمه تا تشکرها.
(من درک میکنم و بشما حق میدم که به کارتون نظارت کامل داشته باشید و شاید اگه من جای شما بودم سختگیرانه تر هم عمل میکردم)
و امید وار بودم بشه اینجا به یک تعریف از معنویت (Spirituality) توی عکاسی برسم (با توجه به حال و هوای این روزها)
توی سایت فتوسرچ اگه این واژه رو بگردید، بیشتر عکسهای میاد که انسانها رو در حال دعا کردن (بیشتر به سبک مسیحیت) و یا در حال تمرکز بودایی نشون میدهم
یه سایت هم پیدا کردم که مال یک پدر کشیش مسیحیه به آدرس: spiritualityandphotography.org (معنویت و عکاسی) تعریفش از عکاسی برام خیلی جالب بود میگه که "شما همونی هستید که عکسش رو میگیرید". البته سایت بیشتر تبلیغات کلاس عکاسیه (Work shop ) ولی تعدادی مثال هم توی قسمت آلبومش گذاشته که بنظر من شامل همه گونه عکاسی میشه (از منظره تا مفهومی)!
پاینده باشید