با سلام خدمت دوستان
خوشحالم که به جمعتون وارد شدم، در مورد این بحث چند نکته به نظرم می رسه:
1-شاید اگرعنوان این مطلب رو یه کمی تغییر بدیم بد نباشه، مثلا "مقایسه سرعت مک و پی سی" یا "مک او اس یا ویندوز" و یا گزینه های مشابه.
2- به طورکلی به این اصل اعتقاد دارم که کار باید درست انجام بشه؛ حالا با هر وسیله ای (در اینجا مک یا پی سی) از اونجایی که بیشتر از پنج ساله که به طور مستمر و موازی هم از مک استفاده می کنم و هم پی سی، شاید کمی موضوع رو واقع بینانه تر قضاوت کنم.
یه مثال بزنم، یادمه که تو همین فروم یه مطلبی رو دنبال میکردم به عنوان(اگه اشتباه نکنم)"یه لنز همه کاره" یا "لنز واک اروند" دوستان لنزهای زیادی رو برای مانت های مختلف معرفی کرده بودند و در آخر نتیجه این شده بود که داشتن یه لنز همه کاره با رنج بالا ممکنه کارآمد باشه ولی تمام خواسته ها رو پوشش نخواهد داد. "برای به دست آوردن چیزی، حداقل یک چیز رو باید از دست داد". خلاصه اینکه داشتن چند لنز با رنج های کوتاه تر(هر چند گرانتر) ولی اپتیک بهتر کار عاقلانه و دوراندیشانه تری خواهد بود. بحث اینجا هم همینه، میشه یه ماشین همه کاره داشت مثل پی سی با قابلیت نصب صدها هزار برنامه و میشه یه ماشین خاص داشت با قابلیت نصب صدها برنامه.
3- از سه سال پیش که اپل از پردازنده های اینتل بر روی کامپیوترهای خودش استفاده کرده، این هدف رو دنبال می کنه که بتونه از سخت افزارهای ارزان و در دسترس پی سی استفاده کنه و قیمت تمام شده محصولاتش رو کاهش بده تا رقابت نزدیکتری با مایکروسافت داشته باشه، که خب تا حدود زیادی هم موفق شده.
4- از دوستانی که صاحبنظرند میپرسم که آیا میشه یه پی سی با این مشخصات(با در نظر گرفتن اصل بودن قطعات) و مونیتور بیست اینچ ال سی دی و یه طراحی کاملا کارآمد و جمع و جور با این قیمت پیدا کرد؟
http://store.apple.com/us/configure/...A?mco=NzMyNjMz
5-برای دوستانی که علاقه داشته باشند که با اینترفیس مک آشنا بشن یا بیشتر راجع بهش بدونند، میتونم در خدمتشون باشم. یا اگه حوصله کنند و یه سری به ایرماگ
www.irmug.org بزنند شاید چیزهایی از یوزرهای ایرانی مک و راهکارهای پیشنهادی اونها به دست بیارند.
6-با همه برتریهایی که مک نسبت به پی سی داره ولی فکر نکنم هیچ وقت بتونم یکی رو جایگزین دیگری کنم. هر کدام جایگاه خود را خواهند داشت.