با جناب روشن خط رو خط شدم.
با ایشان موافق هستم اما نکاتی رو اضافه کنم:
اپل در این سالها هیچگاه سخت افزار نساخته. بلکه یک سیستم کارا تولید کرده که نیاز شماست!
و بهتره بگوییم نیازی رو در شما زنده کرده!
از شاید بازی سرمایهداری رو بسیار بهتر از شرکتهای دیگه یاد گرفته و یا در این سالها بهتر اجرا کرده.
نرمافزار آی تیونز به نظر من یکی از جذاب ترین و ساده ترین پلایر هاست. حالا احتمالا شما خواهید گفت که jet Audio فلان قدر امکانات داره! اما اگر شما قصد داشته باشید موزیک گوش دهید و دسترسی مناسب به آنها داشته باشید آی تونز اگر بهترین نباشد یکی از بهترین هاست.
امکانات بسیاری همراه با خرید اپل برای مصرف کنندگان موسیقی و فیلم و حتی موبایل در ینگه دنیا وجود دارد. علت جذابیت محصولات اپل به سرویس ارائه شده از طرف اپل است. نه فقط خود محصول.
حالا اینکه ما باید در ایران آی فون بخریم و یا نه؟ بحث ما نیست.
منظورم به طور کل برخورد هوشمندانه اپل با کاربر است. چه در ارائه یک محصول کارا و چه در ارائه سرویس مورد نیاز وی.
حالا محصولاتی مانند آی فون درست یا غلط در ایران استفاده میشوند. اما محصولاتی مثل اپل تی وی که در آمریکا و اروپا استفاده میشود بخاطر مشکلات نگفتنی کشور ما تقریبا بلا استفاده است.
ای پد در حال حاضر یک ابزار است. اما به پشتوانه اپل یقین داشته باشید ابزاری خواهد بود که شرکتهای بسیار، روزنامههای بسیار، ناشرین بسیار و .... برای این ابزار خاص محتوا تولید خواهند کرد.
این محتوا و دسترسی آسان و ارزان به این محتواست که این ابزار را ارزشمند خواهد کرد.
امکانی که احتمالا در دسترس ما نخواهد بود و یا حداقل از پنجره و یا در پشتی به آنها دسترسی خواهیم داشت.