با سلام
بنده هم مدت 6 ماهی با این دستگاه کار کردم که خوب مزایا و معایب خودش را داشت ک شاید به طور خلاصه بتوان اینطور گفت:
معایب:
1 - سنگین و بزرگ بودن.درست است که به نسبت یک لپ تاپ خیلی سبکتر بود اما خیلی اوقات یک گوشی موبایل با صفحه 4 اینچی هم کار من را راه می انداخت که خوب به مراتب سبک تر بود و قابل حمل تر.
2 - نت برداری.بزرگترین مشکل من با این دستگاه نت برداری بود چرا که تنها با نوک انگشت میشد نوشت که خوب درشت میشد و غیر کاربردی.
3 - نداشتن دوربین.این نقیصه رو وقتی حس میکردم که با مسنجر با دوستانم حرف میزدم و برای تصویر مجبور بودم به کامپیوتر شخصیم سوئیچ کنم.
4 - کیفیت پایین صفحه نمایش در فضای باز.هر چند از تمام دستگاههایی که من باهاشون کار کردم کیفیت بهتری داشت اما زیر نور آفتاب اصلا روش حساب نکنید.
مزایا:
1 - باتری :برای مصارف عادی تا 2-3 روز جواب میداد که البته شاید به نوعی ایراد هم محسوب میشد چون فراموش میکردم که شارژ هم باید بشه ;)
2 - سیستم عامل بسیار روان و ساده.در مدت این 6 ماه اصلا هنگ نکرد و همیشه آماده به کار بود.
3 - صفحه لمسی بسیار عالی.به کوچکترین اشاره دست عکس العمل نشون میداد.
4 - اپلیکیشن.تقریبا برای هر کاری یک اپلیکیشن برایش پیدا میشد.
با معرفی نسخه جدید به نظر من تنها ایراد دوربین رفع شده است و بقیه معایب کماکان به قوت خود باقی هستند(سبک شدن هم به مقدار بسیار ناچیز بوده است) لذا شخصا به خرید دوباره آن ترغیب نشدم.
فکر میکنم تبلتی با سیستم عامل ویندوز بیشتر به درد ایرانی ها بخورد اما پس از تجربه 6 ماهه خودم احساس میکنم تبلت برای کارهای جدی نیست و بیشتر جنبه تفریحی دارد.
تا نظر دوستان چه باشد
موفق باشید
پ.ن:بعد از 6 ماه دستگاه رو با 200 هزار تومان سود فروختم .این هم از مزایای بازار ایران هست دیگه