خوب مسئله اینجا است که محصولات شرکت هایی مانند COWON از لحاظ کیفیت ساخت دسته کمی از محصولات شرکت اپل ندارند ( این موضوع رو می توانید تحقیق کنید)
ببنید اگه سری به بازار لپ تاپ ها بزنید متوجه می شوید لپ تاپ های سونی همیشه گرانتر از برندهای دیگر است بخشی به خاطر کیفیت و بخش دیگر به خاطر نام نشان و شهرت . اما این میان شرکتی مانند DELL لپ تاپ های با مشخصات سخت افزاری به مراتب بهتر و با قیمت پایینتر عرضه می کند و می تواند تمامی نیاز های شما رو بر آورده کند . تنها بحث کیفیت نیست و این تفاوت کیفیت ساخت باعث نمی شه مثلا یک لپ تاپ اختلاف 500 هزار تومانی با دیگر برندها داشته باشد
سلام آقا حامد عزیز
بنده از دیدگاه تعصب به این موضوع نگاه نمی کنم اما از نوشته های شما می توان چنین برداشتی کرد:biggrin:. از نظر بنده قابلیت های یک گوشی با سیستم عامل ویندوز موبایل بسیار فراتر از امکانات چنین گوشی با تمام محدودیت هایی است که شرکت اپل بر آن اعمال می کند . مشخصا نرافزارهای کاربردی برای گوشی های ویندوز موبایل بیشتر و متنوع تر است .
در این اینکه رابطه کاربری این گوشی بسیار کارامد است شکی نیست اما محدودیت ها و عدم سازگاری آن با پلتفورمهای استاندارد چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. اینکه این گوشی محدود بشه به اپراتورهای خاص و یا اینکه حتی برای وارد کردن آهنگ داخل گوشی مجبور باشید از نرافزار iTunes استفاده کنید و این محدودیت حتی در مورد انتقال فایل ها از طریق بلوتوث اعمال شود و همچنین عدم پشتیبانی ازجاوا اسکریپت و مواردی که خیلی از کاربرها بهش اهمیت می دهند مانند دوریین ضعیف , نداشتن رادیو ... چندان خوشایند نیست. من قصد ندارم بگم این گوشی بد است اما می خوام بگم این همه هیاهو برای چه؟
وقتی من در ایران نمی توانم از امکانات این گوشی بهره ای ببرم چرا باید تعصبی در مورد این برند داشته باشم؟